TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Uskomattomia uutisia kannabiksesta Yhdysvalloissa

Kaksi havantoa päivän uutisista. 

Ensimmäinen koskee mahdolliseen elinkautiseen tuomioon,kannabiskeksien takia. Melkoisen älytöntä!

Edelleenkään kannabis ei surmaa ketään. On tuolla kanssa lait kohdillaan! Ja jotkut haluavat samanlaisia rangaistuksia Suomeen! En voi sellaista ymmärtää.

Varsinkin kun lukee tuon seuraavan uutisen tämän jälkeen.

 

"Yhdysvaltain Teksasissa asuva 19-vuotias poika voidaan tuomita pahimmillaan elinkautiseen vankeustuomioon kannabisleivosten valmistamisen, hallussapidon ja myymisen vuoksi."

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194902503676/artikkeli/uskomaton+laint...

http://www.huffingtonpost.com/2014/05/20/jacob-lavoro_n_5353696.html?&nc...

Ja toinen havainto.:

"Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI kärsii vakavasta työvoimapulasta. Pulaa on erityisesti tietokonehakkereista, jotka voisivat tutkia kyberhyökkäyksiä ja tietoverkkovakoilua."

 

Melkoisia ongelmia aiheuttaa kannabis ja varsinkin tuo järjetön kieltolaki. Minusta on jotenkin moraalitonta tuo FBI:n toiminta. Jotain muutosta varmaan sieläkin ryhdytään miettimään, koskien kannabiksen laittomuuden järjettömyydestä.Näin ainakin toimin. Ei ole oikein samaan aikaan dupata ihmisiä vankilaan kannabiksen vuoksi. Toki kannabis on jenkkien vankilabisnekselle iso uhka myös!

Ne silmät auki ja aivot käyttöön!

http://www.hs.fi/ulkomaat/FBIn+ongelma+Hakkereiden+pilvenpolttelu+est%C3...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

No, Singaporessa voi saada jopa kuolemantuomion kannabiksen maahantuonnista.

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

Tiedätkö miksi siellä joudutaan yhä vieläkin silloin tällöin soveltamaan tätä kuolemantuomiota? Koska aina on joku koittaja. Kuoleman uhasta huolimatta.

Jos kuolemanrangaistus toimisi, Singaporen olisi tarvinnut teloittaa vain yksi salakuljettaja.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kolmas hassu uutinen aiheeseen liittyen.

http://www.hightimes.com/read/california-law-would...

"State Senator Noreen Evans recently introduced a measure -- Senate Bill 1193 -- that would serve as a strong arm against police agencies who set out to destroy seized marijuana regardless if it was obtained by legal means. She is proposing that state law enforcement agencies be required to reimburse falsely accused or acquitted citizens for marijuana-related items that are seized and destroyed -- including weed, plants and smoking paraphernalia."

Muutosta kaivataan.

Käyttäjän hapotusjahapatus kuva
Anttijuhani Tuominen

Myös Malesia on yksi maailman tiukimpia valtioita huumausaineiden suhteen. Esimerkiksi jos heroiinia löytyy hallusta 15 grammaa tai enremmän, seurauksena on automaattisesti kuolemantuomio. Tämän seurauksena huumebisnes on maassa raakaa ja valtion virkamiehet korruptuneita. Mutta opiaattien käyttöä se ei ole vähentänyt, maassa on narkomaaneja väkilukuun nähden todella runsaasti.

Ankarat huumelait eivät ole tehonneet missään, paitsi totalitaarisissa maissa, joissa massiivisilla väestön pakkosiirroilla voidaan erottaa käyttäjät aineista. Näinhän tehtiin mm. Maon aikaisessa Kiinassa. Demokraattisissa maissa kieltolaki aiheuttaa paljon vakavampia ongelmia kuin huumeet.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset