TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Huumekeisari kiittää huumesotaa tukevia poliitikkoja!

Välitän myös terveiset Suomen päättäjille! Koska te olette myös osasyyllisiä järjettömään sotaan huumeita vastaan. 

 

"Joaquin "El Chapo" Guzman Loera reported head of the Sinaloa cartel in Mexico, ranked 701st on Forbes' yearly report of the wealthiest men alive, and worth an estimated $1 billion, today officially thanked United States politicians for making sure that drugs remain illegal. According to one of his closest confidants, he said, "I couldn't have gotten so stinking rich without George Bush, George Bush Jr., Ronald Reagan, even El Presidente Obama, none of them have the cajones to stand up to all the big money that wants to keep this stuff illegal. From the bottom of my heart, I want to say, Gracias amigos, I owe my whole empire to you."

 

https://

 

http://www.huffingtonpost.com/david-henry-sterry/mexican-drug-lord-offic...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Niin sota huumeita vastaan on todellista myös Euroopan kamaralla. Tässä esimerkki:

"Ndrangheta on päätekijöitä maailmanlaajuisessa kokaiinikaupassa, ja merkittävä osa Latinalaisesta Amerikasta Eurooppaan saapuvista huumeista kulkee Calabrian kautta."

http://www.hs.fi/ulkomaat/Etel%C3%A4-Italian+mafia...

Mafia kiittää myös Suomen poliittista eliittiä tuesta ja rahoittamisesta!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ja lyödään tähän myös toinen esimerkki:

"Oopiumiunikon viljelyala Afganistanissa nousi viime vuonna peräti 34 prosenttia. Paikallisille oopiumipellot ovat merkittävä tulonlähde ja eräänlainen vakuutus siltä varalta, että maa joutuu taas sekasortoon ISAF-joukkojen lähdön jälkeen."

http://yle.fi/uutiset/yk_oopiumin_kasvatus_noussut...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ja samaan aikaan Coloradossa, joka on oiva malli myös suomalaisille.;)

http://www.drugpolicy.org/news/2014/06/marijuana-l...

"What we know so far: According to the state’s department of revenue, the first four months of legal marijuana sales have resulted in $10.8 million in taxes. Approximately $1.9 million of the $40 million that will go to improve Colorado’s schools has been raised so far. There has also been a 5.2% decrease in violent crime since last year at this time in Denver. And, according to the Colorado Center on Law and Policy, by removing criminal penalties for marijuana possession, the state could save anywhere from $12 to $40 million in one year."

Ja voi myös kysyä kumpi tie on parempi?

http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/170655...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Luultavasti jossain vaiheessa poliitikot herää ainoastaan , ja vain yhden tosiasian takia. Siis raha. Tuskin mikään syrjäytyminen tms. vaikuttaa, ahneus ja raha."

Nykyinen systeemi pumppaa rahaa rikollisille, eli sekään ei selitä. Ehkä poliitikot on sekaantunut huumekauppaan?

Kuka sitä tutkisi, vai onko lonkerot niin syvällä systeemillä, että valtapuolueet ovat siihen sekaantuneet?

Eikö vaalirahakohu ollut varoitus?

Niin vastasin ystäväni kommenttiin.;)Joka tuli muuta kautta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

http://www.leafly.com/news/headlines/43-years-late...
43 Years Later: Has the "War on Drugs" Been Successful?

Linkin takana pohdintaa kuinka sota huumeita vastaan on sujunut.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Documentary on the ongoing violent and deadly Drug War in Mexico. Drug cartels and lethal gangs operate all over Mexico, and rampant corruption prevents the arrest and prosecution of many of them. United States Border Patrol also has ongoing conflict in preventing and intercepting trafficking.

https://www.youtube.com/watch?v=yrLws-gYwIw

Tunnin dokkari Meksikon menosta.

Leif Norrgård

Huumeet eivät kuulu terveille ihmisille ja niiden käyttäjät tarvitsevat asiallista hoitoa, usein pakkohoitoa, josta he huumeista vapauduttuaan kiittävät!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Pakolla ei saa kuin paskaa aikaan, se on jo nähty. Ja kovasti hoidosta puhutaan mutta toimiikos se käytännössä.

Leif Norrgård

On se toiminut muidenkin rikollisten kohdalla. Huumeiden käyttäjä on rikollinen itseään ja ympäristöään kohtaan, koska huumehimo johtaa varkauksiin ja huumeista sekoaminen hallitsemattomaan väkivaltaan.

Minutkin paiskasi katuun muuan ulkopuolinen huumehörhö, kun juttelin erään naisen kanssa Turussa viime kesänä iltapäivällä vilkkaalla kävelykadulla. Onneksi sain vain pari haavaa kyynärpäähäni, sillä suojasin käsilläni päätäni mahdollisia potkuja vastaan.

Huumeiden käyttäjiä ei missään tapauksessa pidä käsitellä silkkihansikkailla!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #9

"Huumeiden käyttäjiä ei missään tapauksessa pidä käsitellä silkkihansikkailla!"

Tuollakaan asenteella ei asiaa ratkaista, rangaistukset eivät huumeita maailmasta kadota, ei edes Suomesta.

Joten jotain uusia ratkaisuja pitäisi keksiä.

Leif Norrgård Vastaus kommenttiin #10

Ei ole olemassa kuin kaksi vaihtoehtoa 'porkkana' tai 'keppi':

1) Huumehörhöt johdatetaan vapaehtoisuuden periaatteella uskoon ja sen kautta täysin irti huumeista. Tämä toimii, sillä tunnen useita jopa vahvoista huumeista täysin irti päässeitä uskon kautta Jeesukseen. Tämä on porkkanakeino. / Psykiatrinen hoito on ollut tuloksetonta.

2) Pakotteet, vankila ja siellä pakkovieroitus, sekä uhkaus huumeihin palaamisesta johtuviin vakaviin seurauksiin vastedes. Kuri toimii erinomaisen hyvin, jos sitä todella lepsuilematta toteutetaan. Tämä on se keppikeino.

Mitään uusia keinoja ei ole eikä edes tarvita!

Siunausta!

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta Vastaus kommenttiin #11

Ja kukahan nämä keinot rahoittaa. Vankeinhoitolaitoksen pitäisi säästää. Terveydenhuolto on jo nyt rapautumassa. Vankilapäivä tai psykiatrinen hoitopäivä maksaa useampia satoja euroja/vuorokausi. Ellei lopeteta vanhainkoteja, armeijaa, koulujärjestelmää taitavat muut realistiset vaihtoehdot kattavan "pakkokeinomenetelmän" rahoittamiseksi olla vähissä. Tietysti 10-20 %-yksikön veronkorotus voisi toimia keinona rahoittaa huumausaineeton Suomi. Mutta epäilen siltikin. Aineet vaan vaihtuvat. Käytetään enemmän resepteillä hankittuja huumaavia lääkkeitä tai käytetään laillisesti saatavia päihteitä (esim. butaanin/bensan imppaus ja alkoholi).

Ja mikähän mahtaa olla tarpeeksi kova uhkaus vakavista seurauksista. Jos ihminen on koukussa erittäin koviin huumeisiin (esim. fentanyyli, heroiini) on ainoa asia millä on merkitystä seuraava annos. Ei tällaista ihmistä pelota kuolema, ei väkivalta. "Keppikeinoillakin" on rajoituksensa. Ne eivät toimi jokaiseen.

Jos huumausaineongelmiin olisi olemassa toimivat keinot olisi ne ajat sitten jo ratkaistu lopullisesti. Tosin huumausainebisnes, vankilabisnes ja turvallisuusalabisnes näyttelevät maailmanlaajuisessa taloudessa niin merkittävää osaa ettei huumausaineongelmaa haluta edes ratkaista.

Leif Norrgård Vastaus kommenttiin #13

Sulle Jani:

>>"Keppikeinoillakin" on rajoituksensa. Ne eivät toimi jokaiseen.<<

Toinen vaihtoehto on, kuten mainitsin, huumehörhöjen evankeliointi. Se on sitäpaiti kaikkein halvin keino.

Sen voi unohtaa, että kaikki aikuiset opastaisivat lapsensa raittiiseen elämäntapaan, koska suurin osa heistä vihaa lapsiaan sen kriteerin perusteella mikä lukee Raamatussa: "Joka vitsaa säästää, se lastaan vihaa, mutta joka häntä ajoissa kurittaa, se häntä rakastaa!" Tuolla ei tarkoiteta pikkulasten kidutusta eikä raivopäistä kepillä hakkaamista, vaan viisasta ja rakkaudellista ohjaamista ajoissa lapsi raittiiseen elämäntapaan.

Lisäksi suurin osa lasten vanhemmista ovat välinpitämättömiä lastensa suhteen ja antavat heidän luuhata jo alakouluikäisinä kaikenlaisissa bileissä, joissa röökataan, juopotellaan ja totuttaudutaan huumeisiin.

Valtaosa hyvän toimen saaneista vanhemmista juoksee henkihieverissä mammonistien oravanpyörässä, mikä on tullut heille epäjumalaksi ja heidän lapsensa saavat toteuttaa vapaasti itseään, eli apinoida huonossa seurassa jumalatonta elämäntapaa! Porukassa tyhmyys tiivistyy ja etenkin jengeissä!

Suurin osa niistä vanhemmista, jotka ovat väliinputoajia, alkavat juopotella, tupakoida ja osa heistä käyttää huumeita, mikä johtaa siihen, että lapset oppivat jo äidinmaidossa jumalattomat elämäntavat!

Mitä tulee pakotteisiin yhteiskunnan taholta, olisivat ne hyvin toimiva keino, mutta tuntien kaikenlaisen jumalattomuuden ja moraalittomuuden suvaitsevat lainsäätäjämme, ne eivät tule näissä olosuhteissa koskaan menemään läpi. Suomessa saa pahoinpidellä tuntemattomat ihmiset rammaksi lopun ikäänsä ja pahoinpitelijä saa vain kevyen rangaistuksen. Pahoinpitelijä saa ankarimmassa tuomiossa täyshoidon vankilahotelli Hiltonissa ja jonkin nimellisen korvausvelvoitteen, jonka sitten yhteiskunta eli me veronmaksajat lopulta maksamme.

Meidän ei tarvitse kauan tätä menoa jatkaa, niin Kaikkivaltias laittaa pisteen tälle saastalle ja vaikuttaa niin, että Venäjä tulee ja liittää Suomineidon itseensä. Se on vanha keino ja usein käytetty menetelmä Israelin kansankin historiassa. Silloin alkaa kuri ja järjestys purra Suomen jumalattomaan ja kurittomaan roskaväkeenkin! Venäjän suorittama Suomen miehitys on monin verroin parempi vaihtoehto, kuin antaa koko kansan luisua jumalattomuuteen, kurittomuuteen ja moraalittomuuteen!

Siunausta!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #9

"Minutkin paiskasi katuun muuan ulkopuolinen huumehörhö, kun juttelin erään naisen kanssa Turussa viime kesänä iltapäivällä vilkkaalla kävelykadulla. Onneksi sain vain pari haavaa kyynärpäähäni, sillä suojasin käsilläni päätäni mahdollisia potkuja vastaan."

Jäikö tämä "huumehörhö" kiinni?

Valitettavaa, miksi hän paiskasi sinut katuun?

Aika harvoin ainakaan uutisista saa lukea "huumehörhöjen" väkivallasta, tuskin koskaan.
Alkoholin kohdalla väkivalta on kyllä valitettavan yleistä, esimerkkinä se TV poliisi joka käyttäytyi humalassa väkivaltaisesti järjestyksen valvojaa kohtaan, taisi olla Mikkelistä kyseinen tapaus.

Leif Norrgård Vastaus kommenttiin #17

Hän otti jalat alleen ja häipyi torin suuntaan, enkä lähtenyt perään, sillä miten olisin kyennyt todistamaan hänen tehneen niin? Kaikki paikalla olleet ihmiset kaikkosivat mikä minnekin, samoin se nainen, jonka kanssa juttelin. Nainen ei ollut tuttuni. Minä jäin haavojani hoitamaan ja onneksi en loukkaantunut vakavasti.

En ole enää nuori, vaan eläkeläinen ja minulla oli tuohon aikaan vaikeita hengitysongelmia, joten en kyennyt edes juoksemaan. Nyt vointini on parempi ja kykenen jopa juoksemaan - siis karkuun, jos samankaltaista meinaa sattua vastedes. Suomen oikeuslaitos on niin retuperällä, etten tahdo olla sen kanssa missään tekemisissä edes uhrin ominaisuudessa. Uhrit saavat kovemman rangaistuksen esim. itsepuolustuksesta, kuin väkivaltaiset päällekarkaajat. Sellaisista tapauksista olen lukenut paljonkin lehtien palstoilta ja varmaan ainakin osa niistä on (valitettavasti) totta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #18

Siis se saattoin olla millainen ihminen vaan? Miksi oletin hänen olevan huumehörhö?

Ja oikeuslaitoksesta olen kyllä samaa mieltä, poliisi on myös pahasti ryvettynyt, herra Aarnion, Herra Paateron ja heidän pomonsa Päivi Räsäsen vuoksi.

Leif Norrgård Vastaus kommenttiin #19

Ennen tuota tapausta hän istui ja jutteli viereisellä penkillä kaverinsa kanssa ja sanoi olevansa huumeiden käyttäjä, kuten kaverinsakin. Kuulin sen selvästi.

Ehkä hän kuuli minun todistavan sille naiselle ja se nostatti hänessä raivon minua kohtaan(?) Olin näet kävelykadulla jakamassa lentolehtisiä ja todistin juuri silloin eräälle naiselle.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

http://www.annemarivirolainen.fi/huumekoiria-on-sa...

Huh, eli kokoomos haluaa jahdata kansallaisiin, ei oikeita rikollisiä. Tyhmää politiikkaa.

Sisänsä loistava esimerkki, huumekeisarit tykkää.

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Aivan loistava esimerkki siitä että päämäärä on tärkeämpää kuin lopulliset kokonaishaitat. Se että poliisi on toiminnallaan saanut kiinni reilut sata ensikertalaista ja näille H-merkinnän rikosrekisteriin ei ainakaan suurinta osaa näistä sadasta ensikertalaisesta auttaneet mitenkään "sopeutumaan" yhteiskuntaan paremmin. H-merkintä haittaa työllistymistä, kouluttautumista ja sopeutumista toimintakykyiseksi/yhteiskuntaan kuuluvaksi normikansalaiseksi (esim. armeija, ajokortin saaminen, taloudellinen menetys sakkojen maksusta (monelle opiskelijalle iso lovi talouteen).

Ja toinen puoli oli jo valmiiksi poliisin vanhoja tuttuja. Mitäköhän siitäkin kaikki hyötyy. Käytetään tuhansia euroja yhden tapauksen poliisitutkintaan ja oikeudenkäynteihin ja saadaan lopputuloksena sakkotuloina muutama sata euroa.

Huumeidenkäyttö pitäisi nähdä ensisijaisesti terveys- ja sosiaalipoliittisenaongelmana ei kriminaalipolitiikkana. Kyllä politiikot osaavat vaatia lakeihin tiukennuksia, poliiseille toimivaltuuksia ja nähdä pakkokeinot huumeongelmien ratkaisussa. Päihdeäitien pakkohoidosta kyllä puhutaan ja lakeja säädetään mutta rahoitusta ja velvollisuutta terveydenhuollon kuntayhtymille taata esimerkiksi päihdeäitien kumppaneille myös katkaisuhoito itse äidin kanssa samaan aikaan ei ole edes puhettakaan. Jos joku päihderiippuvainen haluaisi hoitoansa päihderiippuvuuteen ei sen rahoitus ja hoito taida oikeasti ketään kiinnostaa. Pakkokeinopopulismi ja ääntenkalastelu huumeidenvastaisella toiminnalla on paljon mediaseksikkäämpää.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Huumeidenkäyttö pitäisi nähdä ensisijaisesti terveys- ja sosiaalipoliittisenaongelmana ei kriminaalipolitiikkana. Kyllä politiikot osaavat vaatia lakeihin tiukennuksia, poliiseille toimivaltuuksia ja nähdä pakkokeinot huumeongelmien ratkaisussa. Päihdeäitien pakkohoidosta kyllä puhutaan ja lakeja säädetään mutta rahoitusta ja velvollisuutta terveydenhuollon kuntayhtymille taata esimerkiksi päihdeäitien kumppaneille myös katkaisuhoito itse äidin kanssa samaan aikaan ei ole edes puhettakaan. Jos joku päihderiippuvainen haluaisi hoitoansa päihderiippuvuuteen ei sen rahoitus ja hoito taida oikeasti ketään kiinnostaa. Pakkokeinopopulismi ja ääntenkalastelu huumeidenvastaisella toiminnalla on paljon mediaseksikkäämpää."

Suomessa paljon puhutaan hoidosta sekä hoitoonohjauksesta, mutta se taitaa pitkälti jäädä puheen tasolle.

Uusin esimerkki löytyy kotikaupungistani Espoosta:

http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/170618...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Suomi 100 vuotta ja meno jatkuu samana.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset