TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Huumepoliisi kriisissä, lisää epäilyjä

Todisteiden vääristelyepäilyt laajenivat muihin huumepoliiseihin!

Viimeisetkin luottamukset rippeet rapisevat. Huumepoliisi on mätä ja Aarnio on vai jäävuorenhuippu. 

Enää en ihmettele miksi huumepoliisin painopiste on ollut kannabikset eli kukan nauttijat ja kasvattajat! He ovat tuontilätkän kilpailijoita joten he ovat uhka bisnekselle.

Aarnion tekemisiä tutkitaan jo 1990-luvulta lähtien. Sitä koska Aarnio on ostettu ei ole ilmeisesti tarkkaa tietoa. Hän on joka tapauksessa toiminut jo pitkään ja ihmeellistä on että hän jäi vasta nytten säppiin ja lukkojen taakse. Kuinka syvällä juttu menee ja kuka Aarnion touhuja on suojellut? 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Enää en ihmettele miksi huumepoliisin painopiste on ollut kannabikset eli kukan nauttijat ja kasvattajat! He ovat tuontilätkän kilpailijoita joten he ovat uhka bisnekselle."

Juuri näin! 2000-luvun alkupuolellahan Aarnion ja hänen ryhmänsä epäiltiin tehneen kilojen heroiinikauppoja, mutta asiat jätettiin jostain ihmeen syystä tutkimatta. On ilmiselvä epäily että Aarniota ja hänen ryhmäänsä on suojeltu joltain tahoilta. Ja nyt kai heroiinin on korvannut pitkälti subutex ja ehkäpä Aarnio ja hänen ryhmänsä ovat siksi siirtyneet kannabiskauppiaiksi?

Tämä myös selittää hampun kotikasvattajien valtavan ajojahdin ja siitä saadut ylisuuret tuomiot. Poliisi raivaa kilpailijat pois markkinoilta!

Nyt eduskunnan pitäisi säätää pikimmiten kannabis lailliseksi, kuten useissa länsimaisissa oikeusvaltioissakin on päädytty tekemään. On aivan turha tuhlata poliisin resursseja harmittomien hampunkasvattajien kiusaamiseen ja ennenkaikkea koska johtava huumepoliisi on nyt jäänyt rysän päältä kiinni hampun suhteen, laillistaminen ehkäisisi poliisinkin rikollisuutta!

Kun useampaakin Aarnion ryhmän jäsentä epäillään nyt syyttömien lavastamisesta rikollisiksi ja todistusaineiston manipuloinnista, pitäisi kaikki Aarnion syytteisiin ja tuomioihin johtaneet rikostapaukset käydä läpi uudelleen. On mahdollista että meillä istuu kymmenittäin oikeusmurhien kohteiksi joutuneita syyttömiä vankilassa!

Kaikki tämä on tullut nyt eteen, siksi koska poliisilla ei ole ulkopuolista valvontaelintä, kuten demokraattisissa oikeusvaltioissa on! Meille kansalaisille on vakuutettu, että poliisin itsevalvonta toimii moitteettomasti ja poliisin rehellisyyteen voidaan luottaa. Mutta mikä onkaan karu totuus, täysin päinvastainen!

Ylimmän poliisijohdon olisi syytä erota ja samoin sisäministerinkin, näin toimitaan länsimaisissa demokraattisissa oikeusvaltioissa! Jos näitä eroamisia ei tapahdu pikapikaa, kansalaisten usko suomena oikeusvaltioon, on perustellusti horjunut erittäin pahasti. Ja tuskin enää kukaan kuvittelee, että eläisimme muussa kuin täydellisessä banaanioikeusvaltiossa!

Hannu Töyri

Ei huumepoliisi vaan poliisi on kriisissä. Ei tällaista voi tapahtua vain yhdessä poliisiyksikössä eli muut olisivat puhtaita kuin pulmuset. Huono asia olisi se, että Aarnio paljastuisi syyttömäksi, mutta vielä pahempi on se, että hänet kumppaneineen todetaan syyllisiksi, sillä se kyllä todistaa asioiden olevan poliisissa paljon huonommin kuin kansalaisille on annettu ymmärtää. Tätä ei saa painaa "villasella", vaan nyt vaaditaan kansalaisaktivismia.

Käyttäjän hapotusjahapatus kuva
Anttijuhani Tuominen

Huumepoliisi on ympäri maailmaa tässä samassa kriisissä - ollut 1970-luvun alusta lähtien. Olet oikeassa, tämä on paljon suuremman jäävuoren huippu kuin uskallamme ajatellakaan. Syy on yksinkertaisesti huumekieltolaki, jonka seurauksia maksamme vielä pitkään.

Globaali huumesota on antanut poliiseille mahdollisuuden tienata suuria rahoja, ja harva jaksaa kieltäytyä tästä pitkäkestoisesta tilaisuudesta. Poliisikin on ihminen, vaikkei uskoisi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset