TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Halla-Aho ja kannabis

Muistanko väärin, todennäköisesti en.

Halla-Aho on myöntänyt käyttäneensä tai kokeilleen huumetta, nimeltä kannabis,jonka yksi lempinimi on myös hamppu. 

Muuttuuko perussuomalaisten suhde huumeisiin tai edes kannabikseen, jos Halla-Aho valitaan puheenjohtajaksi?

Voidaanko huumeidenkokeilijaa edes valita persujen puheenjohtajaksi? Koska kyseessä on huume, vaikka sitä olisi kokeillut/käyttänyt maassa jossa se on edes osittain laillista.

Moni ihminen saa ikuisen narkinleiman otsaansa,jos uskaltaa edes myöntää, että on jotain laitontapäihdettä kokeillut jossain vaiheessa elämäänsä.

Moni suomalainen uskoo edelleen porttiteoriaan ja siihen, että kaikki huumeet ovat yhtä pahoja tai aiheuttaa välittömästi narkomaniaa.

Monen silmissä,jopa kannabista kokeillut ihminen on rikollinen ja varsinkin lain silmissä näin myöskin on.

Uskaltaako kukaan ottaa täällä asiaan kantaa, varsinkin he jotka tukevat Halla-Ahoa puheenjohtajaksi.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Olisi erityisen mielenkiintoista kuulla kommentteja esim Laura Huhtasaarelta, Sebastian Tynkkyseltä ja Simon Elolta, jotka täällä US-blogissa kirjoittelevat. Kiitos, jos uskallatte aiheeseen tarttua. Se on paljon vaikeampi aihe kuin maahanmuutto, puhun siis huumepolitiikasta. Mamut on uusi "huume" persuille tai tietylle siivelle, siitä heitetään yhtä harhaista pelonlietsontaa kuin huumeista pahimpina aikona.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Turhaan odotat huumekommentteja. Niihin Suomessa monikaan poliitikko ei halua kompastua. Ei ole juuri "tienattavaa" niillä ja mahdollisesti menetettävää.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Niin, minusta on vastuunpakoilua,jos ei uskalla aiheesta puhua, toki se ei yllätä. Pelkureita minusta. Kannabiksen huumeluokitusta tullaan varmasti muuttamaan muutaman vuoden kuluessa, viimeistään silloin poliitikkojen on pakko uskaltaa aiheesta puhua.

WHO arvioi kannabiksen huumeluokituksen - http://tusky.fi/uutiset/758-who-arvioi-kannabiksen...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Asiantuntijana vastaa onko huumeissa varoitustarrat, vaiko painettuna tupakoiden tapaan ?

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Suomi harvoin toimii ensimmäisenä eli odotellaan muuta Eurooppaa tässä tai lähinnä että on valta-ajattelu Euroopassa vaikka jonkun kannabiksen laillistamisen puolella. Käsittääkseni kannabiksen laillistaminen toimii hyvin ihmisiä auttavasti (mm. rikollisuuden väheneminen yms. .. ja saahan valtio verotulojakin lisää ) jenkeissä ja osassa Euroopan maita. En kyllä itse lähtisi kaikkia huumeita laillistamaan.

*************************
Joskus tosin Suomikin toimii ensimmäisenä, mutta yleensä valitettavasti idioottimaisissa hankkeissa kuten Bernerin viimeinen (ellei nyt jotain nerokasta siellä ole keksitty toteutuksen osalta)... niissä kyllä halutaan olla kärjessä :D

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ronald Reagankin kertoi aikoinaan kokeilleensa marihuanaa. Silminnäkijät sanoivat hänen lausahtaneen parin imaisun jälkeen: "What´s the big deal?"

(Tuon verran nyt lienee vähän yksi sun toinen "kokeillut" ... enempää nimiä mainitsematta ...)

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen
Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ja silti Ronald kiihdytti sotaa huumeita vastaan ja hänen puolisonsa varsinkin antoi mielisairaita lausuntoja huumeista.Ja naamallaan teki kamppanijaa huumeita vastaan. Huumeista saa kansalle valehdella vaikka kuinka paljon. Vanhemmalle sukupolvelle valheet ovat nykyisin totuus, nuoremmat sukupolvet jo sentään osaa ajatella järkevämmin.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Onko tämä nyt rehellinen tunnustus sinulta ?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset