Kanadalainen työryhmä kertoo kannabisen laillistamisesta ja sääntelystä

Työryhmän tiedotustilaisuus oli mielenkiintoinen, ja siksi suosittelen sen katsomista kaikille lukijoille ja varsinkin poliitikoille. 

Siellä tuli hyviä pontteja miksi kannabis kannattaa laillistaa. Myös valistustyön merkitys korostui tiedotustilaisuudessa. 

Ehkä tärkein juttu on, että laillistaminen suojelee nuoria paremmin kuin kieltolaki. Kieltolaki ei ole Kanadassa, eikä Suomessa poistanut ongelmia, päin vastoin se on lisännyt niitä.

Myös lääkekannabista sivuttiin keskustelussa ehkä siitä syystä että siellä on jo pitkään saanut lääkekannabista, jopa kasvattaa kotona.

Täälläkin US-blogisivustolla on paljon kansanedustajia sekä tulevia kuntapäättäjiä, toivoisinkin heiltä kommentteja asian tiimoilta. Tai edes, että katsoisivat kyseisen tiedotustilaisuuden.

Voisihan tuosta uutisoidakin, mutta Suomen media on asiasta melko hiljaa ikävä kyllä.

Tässä video:

Press conference to discuss the findings of how recreational marijuana can be taxed and implemented into retail shops in hopes of being legalized in 2017. Speakers are Anne McLellan and Dr. Mark Ware.

On December 12, 2016 the federal A Notice was sent to the Media stating: The Honourable Anne McLellan, Chair of the Task Force on Cannabis Legalization and Regulation, and Dr. Mark Ware, Vice Chair, will speak to media about their report to the Ministers of Justice, Health and Public Safety on December 13th.

https://

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu