Kieltolaki ja huumevalistus on täysin epäonnistunut

Otsikon kaltaiseen loppupäätelmään on helppo tulla. Muutamat esimerkin, jotka kertovat karua kieltään epäonnistumisesta.

Huumeidenkäyttö alkaa yhä nuorempana — Kannabis- ja lääkekokeilut ovat yleistyneet yläkouluikäisillä Länsi -Savon uutinen

"Päihdetyötä nuorten parissa tekevät ovat havainneet, että huumekokeilut alkavat aiempaa varhaisemmin.
Mikkelin A-klinikan sairaanhoitaja Heidi Kauppinen kertoo, että hoitoon tulevalla 17-vuotiaalla saattaa olla takanaan aktiivista käyttöä jo kolmen vuoden ajalta."

Alaikäisen pojan syytetään myyneen tuhansia annoksia kannabista

Kuopiolainen poika jäi kiinni laajasta kannabiskaupasta Kuopiosta. Hän on myöntänyt huumekaupan poliisin kuulusteluissa.

Syyttäjän mukaan poika myi Kuopiossa kannabista jopa useita tuhansia käyttöannoksia vuosien 2012–2016 aikana. Tekojen alkaessa hän oli alaikäinen, mutta täytti 18 vuotta rikosjakson loppuaikoina.

Myös nuuskan saatavuus on helppoa ala-ikäisille, koska sitä ei laillisesti saa ostaa Suomesta, pimeätmarkkinat rehottaa.Tästä on myös Uusi Suomi uutisoinut hiljattain.

Keskustan Kärnä: Nuuska vapautettava

Nuuskan myynti ja ostaminen Facebookissa on laitonta, mutta poliisi ehtii puuttua siihen vain satunnaisesti

Aarnion tapaus taas paljastaa, että kieltolaki korruptoi poliiseja, ja jostain kumman syystä poliisijohto pääsee kuin koira veräjästä.

Uusi suunnitelma: Aarnio oli valmistelemassa jo uutta huumekauppaa

 

Kieltolaki ei siis suojele lapsia, ei nuoria, eikä aikuisia, lisäksi valistustyö on täysin epäonnistunut.

Lisäys: "Kun kieltolaki on selkeästi epäonnistunut, pistää ns huumetyöntekijä sen laillistamisen syyksi. No logiikkaa tässä touhussa ei ole ollut ikinä, aarnioita sitä enemmän…."

 

Mallia voisi ottaa:

Portugali selätti huumeet poistamalla käytön rangaistukset

Kanadalainen työryhmä kertoo kannabisen laillistamisesta ja sääntelystä

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu