TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Opintomatka Portugaliin

"Muunto-hanke on mukana suunnittelemassa kesäkuussa Lissabonissa pidettävää Päihdetiedotusseminaaria http://www.a-klinikka.fi/viestinta/paihdetiedotusseminaari

Portugalin huumausainepolitiikka puhuttaa säännöllisesti meillä Suomessakin. Käy kertomassa, mikä Portugalin mallissa askarruttaa. "

Hienoa, että Suomestakin lähtee porukkaa tutustumaan Portugalin malliin, toivottavasti myös media huomioisi asian. Portugalista kannattaa ottaa mallia, varsinkin Suomessa, jossa huumekuolemia on toiseksi eniten euroopan tasolla, se on surullista ja kertoo myös epäonnistuneesta päihdepolitiikasta.

Mikäs US-lukijoita arkarruttaa Portugalin mallissa? Olisi kiva kuulla ajatuksia, vaikka ymmärrän, että aihe on hankala ja joillekin jopa ahdistava.

"Portugalin malli

Oletko koskaan miettinyt, mistä oikeasti on kyse, kun vedotaan Portugalin malliin?

Päätimme ottaa selvää ja matkata Lissaboniin 15.–17.6. tutustumaan Portugalin huumepolitiikkaan ja huumehaittojen vähentämiseen.

Päihdetiedotusseminaari järjestetään jo 33. kerran, mutta vauhtimme ei hidastu. Tervetuloa mukaan vuoden kiinnostavimpaan ekskursioon! Seminaari on tarkoitettu toimittajille, asiantuntijoille ja päihdetyötä tekeville.

Haluamme matkaseminaarin vastaavan mahdollisimman moneen askarruttavaan kysymykseen. Kerro meille jo ennalta(link is external), mitä haluaisit oppia Portugalin mallista. Samalla voit ehdottaa vuoden 2017 Päihdetiedotuspalkinnon saajaa."

Muunto-hankeen naamakirja sivut.

Portugali selätti huumeet poistamalla käytön rangaistukset

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Lisäsin videon, kannattaa katsoa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset