TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Tampereen Perussuomalaiset ry ei kunnioita sääntöjä

Melkoista komiikkaa tarjoaa Tampereen Perussuomalaiset ry:n ilmoitus ja kertoo kuinka vähät he välittävät oman puolueensa säännöistä. 

Lyhyesti: Kiemunki saa jatkaa puheenjohtajana, vaikka ei ole puolueen jäsen. Vetoavat vaali kiireisiin, vahvaa urpoilua minun mielestäni.

Tampereen Perussuomalaiset ry, hallitus

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Erottaminen yhden 150 euron matkalaskun perusteella on mielestäni aika loukkaavaa. Järjestötyössä vapaaehtoisesti toimivat käyttävät kymmeniä tunteja omaa aikaansa puolueensa hyväksi ilman palkkiota. Perussuomalaiset voisivat kertoa oikeat syynsä Kiemungin erottamiseen, jos vain rohkeutta löytyisi.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Slunga-Poutsalon mukaan puoluehallitus erotti Kiemungin puolueesta, koska tämä oli laskuttanut samoja matkalaskuja useampaan kertaan. Matkalaskut olivat kuitenkin vain viimeinen pisara, koska puoluehallituksessa oli käsitelty Kiemungin asioita toistuvasti."

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Onhan tuo vähän sakeeta touhua. Mutta Persu on Persu vaikka jne.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

Ei voi olla paikallisyhdistyksen jäsen jos ei ole puolueen jäsen. Se on selvästi säännöissä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä voi olla, jos on liittynyt paikallisyhdistykseen ennen sääntömuutosta, sillä uusissa säänöissä sanotaan "saavutetut jäsenoikeudet säilyvät".

Eihän puoluehallituskaan noudata puolueen sääntöjä.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kyllä voi olla, jos on liittynyt paikallisyhdistykseen ennen sääntömuutosta, sillä uusissa säänöissä sanotaan "saavutetut jäsenoikeudet säilyvät".

Eihän puoluehallituskaan noudata puolueen sääntöjä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tämä tapaus kuvastaa hyvin perussuomalaista puoluetta ja kuinka kaoottista heidän toimintansa on. Johtajuus kateissa ja liian kauan on annettu mennä asioita läpi sormien. Kuka harjataan seuraavaksi?

Käyttäjän saraskari kuva
Marja Saraskari

Kertakaikkisen hauska uutinen!

Täällä kirjoittelee, tai oikeastaan vain kommentoi eräs Aimo Remes, joka on ollut Perussuomalaisten jäsen. Hänet erotettiin puolueesta, mutta sitä päätöstä tai pöytäkirjaa ei ole allekirjoittanut kukaan. Koskaan.

Olisiko Kiemunki samanlainen tapaus.

Käyttäjän jormanordlin kuva
Jorma Nordlin

On aika vanha jullikka, ettei pöytäkirjoja löydy mistään, tai niitä ei näytetä. Pöytäkirjojen perusteella jää järjestöissä aika äkkiä nalkkiin mitä on hallituksessa tehty, tai jätetty tekemättä. Siitä syystä niitä piilotellaan, tai niitä ei ole olemassakaan. Päätöksistä on vain joitakin epämääräisiä kuulopuheita ja käsityksiä.

Tynkkysen tapauksessa sääntöjen lukukinkerit oli YLE:n toimittajan ja yhdistyslakiasiantuntijan kanssa. Siinä tehtiin eräänlaista puoluetoiminnan historiaa siinäkin. :-D

Nyt puolueen oma julkaisu Suomen Uutiset rehvastelee, kun yksi entinen jäsen sai suuret oikeudenkäyntikulut käräjöidessään puoluetta vastaan. Surullinen tapaus kaikin puolin. Olematta kummankaan puolella, siinä ei ole mitään rehvastelun aihetta. Ei anna rehvastelu hyvää kuvaa poliittisesta toiminnasta.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Säätiöasian käsittelyssä Soini ei edes kysynyt kokousväeltä, että sopiiko, että asia siirretään puoluehallituksen ratkitavaksi, vaan nuiji sen omalla päätöksellään.

Yhdistyslainmukaan, päätös, joka loukkaa jäsenen erikoisoikeutta on muutoskanteesta huolimatta mitätön, siis puolueen varapuheenjohtajan ja puoluevaltuuston jäsenen erottamiset ovat yhdistyslainmukaan mitättömiä, silti näillä vielä leukitaankin kertoen tosiasioina.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Tosiasiassa yhdistyksen hallitus ei ole voinut päättää Kiemungin jatkamisesta puheenjohtajana, sillä yhdistyksen puheenjohtajan valitsee yhdistyksen yleiskokous, johon kaikilla jäsenillä on oltava mahdollisuus osallistua. Korkeintaan hallitus on voinut päättää olla kutsumatta yleiskokousta koolle, jotta ikävää asiaa ei tarvitsisi käsitellä ja Kiemunki voisi jatkaa puheenjohtajana. Hallitus kaappasi itselleen yhdistyksen yleiskokouksen päätösvallan."

Taas kerran Uuninpankkopoika Saku Timonen asian ytimessä.

http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kannattais pössyttelyn lomassa lukea yhdistyslakia ja yhdistyksen sääntöjäkin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Melkoista komiikkaa tarjoaa Tampereen Perussuomalaiset ry:n ilmoitus ja kertoo kuinka vähät he välittävät oman puolueensa säännöistä.
Lyhyesti: Kiemunki saa jatkaa puheenjohtajana, ...

Komiikkaa tai ei. Jos tuo on yhdistyksen alkup. tekstiä, niin olisivat voineet täsmällisemminkin sen formuloida.

Olen ymmärtänyt, että kuntavaalien takia yhdistys ei ehdi tähän hätään kutsumaan kokoon yleiskokousta, jossa jäsenistö voisi käsitellä asiaa ja/tai valita uuden johdon yhdistykselle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset