TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Mitä hyötyjä laillinen kannabis toisi Suomeenkin

Muutamia ajatuksia mitä kaikkea hyötyä tulisi laillisen kannabiksen myötä Suomeenkin.

-rakennusteollisuus ja raksamiehet hyötyisivät asiasta

-poliisin ja oikeusviranomaisten turha työ loppuisi, voisivat keskittyä oikeisiin rikoksiin

-ikärajavalvonta,josta hyötyisi erityisesti lapset ja nuoret

-turismin kasvua tulisi varmasti lisää, matkailuala hyötyisi

-lääkekäyttäjät hyötyisivät, koska lisää lajikkeita tulisi markkinoille

-järjestäytynyt rikollisuus menettäisi rahaa

-kaupanala hyötyisi, monellakin eritapaa

-uusia yrityksiä tulisi ja sitä kautta lisää töitä ihmisille

-saataisiin uusi vientituote

-maaseudun tyhjiä tiloja saataisiin hyötykäyttöön

-ruokaravintolat hyötyisivät ja voisivat kehittyä uuden bisneksen myötä

-kannabiksen takia yhteiskunnasta ei enää syrjäytyisi, kuten tällähetkellä voi tapahtua. Ei siis itse aineen takia.

 Tässä nyt muutama juttu mikä äkkiseltään tuli mieleen. Tuleeko jotain muita hyötyjä muille asiasta mieleen.

 

Construction underway on 800K square-foot cannabis facility near Edmonton airport

https://www.coloradopotguide.com/what-to-do/marijuana-tours/

Miksi laillinen kannabis ei syrjätyä kuten...

Kuluttajat ovat saaneet toiveensa läpi - Kannabispitsa myyntiin

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Taistelet tutkainta vastaan. Ei Suomessa mitään järkevää kannabiksen tai juuri muunkaan suhteen tehdä ennen kuin se on Euroopassa täysin valtavirtaa (luultavasti kaikki pohjoismaat myös ennen Suomea). Ei vaikka olisi kuinka hyvät kokemukset muualla rikollisuuden vähenemisestä ja verotulojen kasvusta sun muusta.

Tämä hallitus ei vain saa edes omia (usein epäviisaita) tavoitteitaan maaliin. Sipilä on aina perumassa hankkeitaan takaisin lähtöpisteeseen eli koskaan ei tavoite täyty (useinmiten kyllä täytyy todeta että ehkä parempikin niin suomalaisten kannalta..). Edes lentokonematkaansa Sipilä ei alkuviikosta saanut suoritettua kohdemaaliin saakka, vaan takaisin lähtöpisteeseen piti palata U-käännöksellä eli taas jäi suunnitelma toteutumatta :D Ihan ihme mies ja hallitus, kun aina lähtö pisteestä A onnistuu, mutta loppupiste jää saavuttamatta ja takaisin vain alkuun.

Ainut täysin toimiva suunnitelma+toteutus hallitukselta (tai lähinnä Kokoomus/Keskusta +Soini ja kaverinsa) on ollut että saavat hallituksensa pysymään koossa vaikka väkisin, ja siinä ovat todella todella lahjakkaita suunnitelmiensa ja toteutuksiensa kanssa. Ihan vain viime esimerkkinä hallituksen leikki missä olivat muka kaatumassa, mutta hurtti huumoriahan ja hienoa performanssitaidetta se vain oli. Jos senkin lahjakkuuden ja suunnitelmallisuuden saisi vain käyttöön suomalaisten hyväksi, niin sehän olisi hienoa...... Mutta jostain syystä epäilen että tulisi käyttöön vain itsensä ja omien sidosryhmiensä hyödyksi. Kas kun olen vähän epäileväiseksi luonteeksi alkanut poliitikkojen suhteen jo kauan sitten.... niin moni muukin, enkä ihmettele.

*******************************************************************
Pahoittelen että vein näin paljon aihetta sivuraiteille, mutta mutta.... ellei Vihreät nouse tosiaan kolmen tai ehkä pikemminkin vähintään kahden suurimman joukkoon eduskunnassa, niin ei tuo kannabis-laillistaminen etene Suomessa ainakaan ennen muita pohjoismaita. Enkä nyt oikein usko Vihreiden nousevan....... veikkaan että Emma Kari valitaan ja suosio gallupeissa alkaa siitä hiljalleen laskemaan.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Taistelet tutkainta vastaan. Ei Suomessa mitään järkevää kannabiksen tai juuri muunkaan suhteen tehdä ennen kuin se on Euroopassa täysin valtavirtaa (luultavasti kaikki pohjoismaat myös ennen Suomea). Ei vaikka olisi kuinka hyvät kokemukset muualla rikollisuuden vähenemisestä ja verotulojen kasvusta sun muusta."

Jep, onneksi minulla ei ole hävittävää. On vain voitettavaa. :)

Jaksan pääsätä asiasta kunnes kuolen tai asiat ei muutu. Onneksi Suomessa on sananvapaus ja vastuu sanoista.
Itsehän en yllytä rikoksiin enkä vihapuheeseen ketään. Toki en pidä kannabiksen tai muidenkaan huumeiden käyttäjiä rikollisena. Alkoholinkaan käyttö ei tee kenestäkään rikollista.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Kyllä sulla ihan hyvät pointit on ja plusmiinus -sarakkeessa plussat voittaisivat suomalaisten/valtion osalta reilusti ja mm. rikolliset häviäisivät. Mutta ei näitä asioita loogisesti päätetä, vaan ideologialla sun muulla typeryydellä eikä niitä logiikka tai muukaan järjen käyttö hetkauta ihan helposti.

Kyselit muuten pari päivää sitten miksi aina saat kannabiskortin niskaasi. Se ihan johtuu vain siitä että jos vähääkään on Uuden Suomen blogeja seurannut, niin olet varsin hyvin profiloitunut kannabiksen kannattajaksi ja se on yleisin aiheesi. Ei niissä kommenteissa (kaikissa ainakaan) pahalla...... aina vain muistuu että suurin osa kirjoituksistasi keskittyy siihen ja tokihan se muistetaan ja heitetään takaisin vaikka ihan leikillään tai sitten ei ollenkaan leikillään, vaan vaikka ihan vittuilun merkeissä. Sellaiseen saa tottua on aihe mistä useinmiten bloggaa sitten mitä tahansa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Olet oikeassa. Olen paasannut kannabiksesta viimeiset 15 vuotta. Paskaa sataa ja on satanut niskaan. Se ei mua haittaa. Olen saanut sellaista vihapuhetta ja uhkauksia niskaan, että säälin niitä ihmisiä umpimielisuuden johdosta.

Jatkossa tulen jatkamaan valitsemaani tietä, vaikka joutuisin lähtemään pakolaiseksi esim Espanijaan. :)

Nuuskaa saa diilata alaikäinen suomalainen vanhempiensa tuella, eikä se kiinnosta pätkän vertaa poliiseja tai poliittisia päättäjiä. Linkki tähän löytyy kansanedustaja Kärnän blogista. :)

Että HV paskalle päihdepolitiikalle.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Sitten kun minusta tulee iso ja rikas, tahdon sellaisen päheän hamppumökin.

Kuituhampusta kun voi valmistaa hiilinegatiivisia rakennusharkkoja. Ovat kuulemma erittäin mukavia asumuksia; kesällä viileitä, talvella lämpimiä. Lisäksi britit ovat rakentaneet olutkellareita kuituhampusta.

Jos britit uskaltavat jättää oluensa kuituhamppuiseen rakennukseen, rakennusmateriaalin on pakko olla hyvä.

Kannabiksen vapauttaminen tekisi myös kuituhampun kasvattamisen mahdolliseksi, ja sitä parempaa lahjaa luonnosta ei löydy.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset