Viinaralli siirtymässä Virosta Latviaan

Suomessa olisi aika herätä todellisuuteen myös alkoholiverotuksen osalta. Alkoholilain valmistelu tökkii, koska änkyrät sitä eduskunnassa vastustaa.

He juhlivat kun Viro korottaa verojaan alkoholin osalla. Se ei muuta mitään, koska hakureissut suuntauttuvat jatkossa Latviaa. 

Alkoholiveroa pitää laskea reilusti. Haittoihin vetoavat varmasti asiaa vastustaa.

"Latvian "alkoholiparatiisissa" eli Viron ja Latvian rajalla sijaitsevassa Valkan kaupungissa piipahtaminen osoittaa, että Latvian viinaralli onkin yllättäen varsin suomalainen viinaralli.

Asiakkaista suuri osa on Suomesta, ja myytävistä tuotteistakin yllättävän suuri osa on suomalaista alkuperää. Ostoskärryihin sujahtaa ja pakettiauton uumeniin katoaa Valkassa nimenomaan suomalaisia tuotteita."

Viinaralli siirtymässä Virosta Latviaan

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu