TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Poliisit ja alaikäiset samoilla kaupoilla

Nuuskan salakauppa rehottaa Suomessa ja voi hyvin. Poliisit ja alaikäiset samalla luukulla ostamassa salakuljetettua nuuskaa.

Muistan myös tapauksen jossa palomiehet salakuljettivat nuuskaa maahan ja poistivat sitä ylihintaan. 

Nuuskan myyntikielto on yksi esimerkki päihdepolitiikan järjettömyydestä. Laittomilla markkinoilla ei ikiä kysellä. 

"Aleksi ei tiedä, kenelle hänen tuomansa nuuskat lopulta päätyivät. Hän on kuitenkin varma, että suurelta osin alaikäisille, sillä nuuskaa myydään internetissä. Hän ei nähnyt sitä hyvänä asiana, muttei kokenut omantunnontuskiakaan, sillä ei pystynyt itse asiaan vaikuttamaan.

- Totta kai joku saattaa siitä alkaa miettiä, että tämä on väärin, mutta minä näin sen lähinnä tulonlähteenä ja hyvänä sellaisena. Ajattelin, että menköön, jostain he kuitenkin saavat, Aleksi pohtii.

Aleksin mukaan poliisia ei nuuskabisnes edes kiinnosta. He hankkivat itsekin nuuskaa samoissa nuuskanmyyntiryhmissä kuin alaikäiset.

- Kyllä se on huvittavaa, että siellä saattaa olla kolmekymppinen kaveri, jolla lukee profiilissa, että hän työskentelee vaikka Helsingin poliisilaitoksella. Samaan kommenttikenttään joku 15-vuotias mopoilija pistää, että hei, voisin ostaa kaksi tornia. Tulee sellainen fiilis, että minkä takia tähän asiaan ei puututa, Aleksi ihmettelee."

Laiton nuuskakauppa toimii samoin kuin laiton huumekauppa. Pääasia on että rahaa virtaa sisään hyvällä katteella. 

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706282200221770_u0.shtml?_ga=2.221009...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Miten asia voi tulla yllätyksenä?
Tai voi, olihan sekin yllätys, että huumepoliisin pomo pyöritti hassiskauppaa ja siinä ohessa varmasti meni muitakin aineita.

"ltalehti tavoitti Suomen tullin rikostorjuntapäällikkö Hannu Sinkkosen, joka ei halua kommentoida Aleksin väitteitä nuuskan salakuljettamisesta. Lapin poliisin poliisipäällikkö Esa Heikkiselle nuuskan salakuljetus Tornion kautta on uusi asia. Heikkinen Iltalehdelle arvioi poliisien käyttävän nuuskaa siinä missä muutkin, mutta ei osaa sanoa, mistä poliisit nuuskaa hankkivat.

- Ihan on uusi asia, ei ole tämmöistä minun tietooni tullut, eikä ole keskusteluakaan ollut tämmöisestä aiheesta, hän kommentoi salakuljetustoimintaa."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset