TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Suvakkihuora sut raiskataan!

Jokainen isänmaallinen uhkailija voi miettiä miltä tuntuu kun latelee noita sairaita fantasioitaan ihmisille sitä miltä tuntuisi jos oma tytär joutuisi tuota kestämään. Poliisia ei kiinnosta, koska tutkinta vie liikaa aikaa.

 

Sairas Suomi, ahdistavat idiootit ihmiset laukovat omia sairaita fantasioitaa huoletta, poliisin siunaksella.

 

Analyysi: Saanko toivottaa "suvakkihuoralle syöpäkuolemaa"? Poliisi ei tutki, koska veisi "useamman työpäivän"

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kannattaa muistaa, että Laura Huhtasaarikin on ratsastanut Suomi ensin porukan nimissä, jopa täällä US:n blogissa.Tosin se blogi katosi muutaman päivän jälkeen täältä.

Suomi ensin porukan videoita kun on katsellut niin tietää, että heissä on paljon ihmisiä jotka viljelee suvakkihuora termiä ja ladontaakse viemistä yms.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Juuri uutisoitiin raiskausten lisääntymisestä Suomessa.

Virkavallan aika kuluu nykyään raiskausilmoitusten tutkimisessa.

Vihapuhe-tutkinta lienee keskittynyt ainoastaan niihin tapauksiin, joissa epäilty vihapuhuja on Perussuomalaisen puolueen jäsen.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Juuri uutisoitiin raiskausten lisääntymisestä Suomessa."

Kyllä luin tuosta myös. Kenties nuo uhkailijat ovat onnistuneet luomaan mielikuvan, että Suomessa on lupa raiskata erimieltä olevat?

"Vihapuhe-tutkinta lienee keskittynyt ainoastaan niihin tapauksiin, joissa epäilty vihapuhuja on Perussuomalaisen puolueen jäsen."

Onko näin?
Muuten minkä muiden puolueiden kannattajat ovat yllyttäneet ja uhkailleet raiskauksilla tai muilla uhkauksilla?
Enkä ota sinänsä kantaan perussuomalaisten asioihin tässä blogissa.
Lisäksi kommentoin, että tämä ei varmaan liity sinänsä puolueisiin.

Jaakko Paasonen

Minä voin kyllä toivoa tuota kivuliasta syöpäkuolemaa,esim.kaikille niille "suvakkihuorille",joka auttavat ja piilottelevat rikoksiin,kuten lasten raiskauksiin syyllistyneitä sotilaskarkureita ym. moniosaajia,jotka ovat nyt selvästi omaksumassa halveksivan asenteen muihin suomalaisiin,kuin heitä nöyrästi auttaviin suvakkeihin. Mustassa sisimmässään he oikeasti kuitenkin halveksivat näitä vielä enemmän.
Sen tulee kyllä,koko tämä mamu perseen pyyhintä organisaatio vielä huomaamaan.
Valitettavasti.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava Vastaus kommenttiin #25

Sinä, niin kuin moni muukin "isänmaallinen" taidat olla juuri sellainen, joksi pakolaiset yleistät. Kannattaa miettiä miten sairas om mieli on, ennen kuin alkaa projisoida omat pimeät aatteet muihin.

Jaakko Paasonen Vastaus kommenttiin #34

"Sinä,niinkuin moni muukin", valtavirtaa vastaan kiemurteleva suvakki,olet "juuri sellainen"jolle "oma sairas mieli" tekee mitä.. puolue/toverilauma käskee.
Projisoi vaikka tuosta sitä kuvittelemaasi pimeää aatetta.. itsellesi.
Hyvää kesää. :-)

Käyttäjän JukkaSalakari kuva
Jukka Salakari

Täytyy todeta, asian kokeneena, etten itse välitä minkä puolueen jäsen tekee tappouhkauksen lastani kohtaan. Järkytyn ihan samalla tavoin vaikka uhkaaja olisikin Perussuomalaisen puolueen jäsen. Ehkä ne persujen uhkaukset sitten ovat sitä "parempaa väkivaltaa".

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Turha ihmetelle miksi koulukiusaamista ei sada kitkettyä, eihän edes aikuiset osaa käyttäytyä.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #7

Kun vielä aikuisilla on kiusaukseen erikoistuneita foorumeita ja järjestöjä.

Jaakko Paasonen Vastaus kommenttiin #7

Seurasitko teppo,helsingin pride kulkuetta,jokin aika sitten,kun
siellä juuri nämä,Sipilän ja Orpon kutsumat,koulukiusaaja vieraat/aikuiset,käytyäityivät todella "fiksusti". Pahoinpitelivät kantaväestöön kuuluvia,ahdistelivat/hipeloivät
jalkojen välistä,lastenVaunussa istunutta 3v.pikkutyttöä,eli syyllistyivät lapsen törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön,ym.
Nämä on striimattu (YouTube),ja toimitettu myös poliisille tutkintapyynnön kera.
Kansalaiset ,oikeutetusti ja varsinkin näin eduskuntavaalien alla, odottavat poliisiministeri prisikon/kokoomus/uuvatit,eli koko Sipilän keskusettaja hallituksen jatkotoimia asiassa.
Hiljaista vain on ,kun valta/
suvakkimediat/ Yle,rasistikorttia heiluttaen,EUn tapaan,vaikenevat,

Tietysti ja Totta kai.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Karua luettavaa. Piraattina kannatan sananvapautta, mutta jos homma menee uhkailuksi, tulee raja eteen. Nämä uhkailijat ja törkykirjoitusten tekijät pyrkivät rajoittamaan toisten sananvapautta, eivät herättämään yhteiskunnallista keskustelua.

Mika Sarivaara-Satta

Shitposting and trolling.
Big deal!
Get real!

Juhani Piri

Itse asiaa seuranneena ja kumpaakaan osapuolta kannattamatta, on kyllä ihan kummassakin ääriaineksessa vikoja. Tosin se sanallinen "vihapuhe" näyttäis olevan arkipäivää tuolla suomea kannattavien puolella. Miksi kummassa noita katsotaan läpi sormien. Heti kun joku sanoo maahanmuuttajia vastaan jotakin, olet automaattisesti rasisti. Jos käyt veetuilemassa suomea kannattavien puolella niin siitä ei tule mitään. Eikö pitäis kohdella kaikkia saman arvoisesti? Ei ainakaan siltä näytä.

On kyllä hiton vaarallinen tie opettaa maahanmuuttajille että rasimsi sanaa viljelemällä saa vuoretkin liikkumaan. Eikö heillekkin olisi hyödyllisempää oppia kohtaamaan samat arjen haasteet kun kantaväestökin ilman että jokin nutturapää juoksee apuun ja sen jälkeen kaikki on saatavilla.

Virkavaltakin näyttää toimivan todella epäoikeudenmukaisesti joka itseäni pistää kummastuttamaan. Johtuu kai siitä että toiset tehtailee pienimmästäkin risahduksesta ilmoituksia kun toisella puolella jätetään ne huomioimatta. Pitäisi virkavallalla olla parempaakin tekemistä kun ottaa vastaan ihan hölmöjä ilmoituksia. Tyhjän ilmoittamisesta pitäis sakottaa...

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Mikä on se toinen osapuoli, jossa on ääriaineksen vikaa? Onko perustuslain ja kansainvälisten sopimusten kunnioiuttaminen äärimmäistä?

"Tosin se sanallinen "vihapuhe" näyttäis olevan arkipäivää tuolla suomea kannattavien puolella"

Miten nuo rasistiset porukat on muka Suomen puolella? Noilla porukoilla ei ole mitään tekemistä isänmaallisuuden kanssa, vaikka näin kuvittelevatkin.

Maahanmuuttajien arvostelu on aika eri asia, kuin maahanmuuton. Et voi niputtaa kaikkia maahanmuttaneita yhdeksi.

Kävitkö koskaan lukemassa esim. MV-ryhmää tai vaikka RASMUS-ryhmää? Niissä on ihan eri jutut. MV-ryhmässä fantasioitiin raiskauksilla, joukkoteloituksilla jne. Toisessa "ääri"ryhmässä keskustellaan asiallisesti, eikä kellekään toivota pahaa. Toki siellä nauretaan esim. näille Suomi ensin -porukoille, koska nauru on välillä ainoa keino jaksaa tuota porukkaa. Toki rasistit ovat perustaneet feikki-RASMUS-ryhmän, jossa itse kirjoittelevat sairaita juttujaan muka-rasmuslaisina.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

Tämän tyyppisten viestien saaja on yleensä enemmän tai vähemmän ottanut julkisesti kantaa joko puolesta tai vastaan, oli sitten aatesuuntaus mitä tahansa.
Itse olen saanut tuolta vasemmalta laidalta, sellaista posti jossa nimitetään allekirjoittanut, mm. pedofiiliksi, eläinten sekaantujaksi ym. kiva.
Ne loppuivat, kun en ole reagoinut niihin enää moneen vuoteen.
Varmin tapa niiden jatkumisella on reagoida niihin ja itkeä julkisesti miksi pahat poliisit eivät tutki.
On vaan niin että julkinen henkilö tai virassa oleva viranomainen on kestettävä rajuakin arvostelua, tästä on olemassa korkeimman oikeuden päätös.
Joten kihlakunnansyyttäjä teki aivan oikein, kun keskeytti esitutkinnan, hän tietää, että syytteen nostaminen tuotaisi vesiperän, koska vastaavia tapauksia on jo koeponnistettu ylimmissä oikeusasteissa.

Juhani Piri

Olihan tämän maahanmuuttajapuolen ihmiset tehneet marco de witistä ja mari kososesta lastensuojeluimoituksen kiusallaan. Kiusa se on pienikin kiusa näköjään.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Tai sitten sellainen villi idea: mitä jos nää muka-isänmaalliset opettelisivat vaan käyttäytymään, niin yhdenkään "suvakin" ei tarvitsisi ilmoituksia tehdä. Se on jännää, miten nää "isänmaalliset" valittaa miten muslimit on sairaita, mutta itse tekevät tälläisiä sairaita uhkauksia. Taitavat vain projisoida omat sairaat aatteet maahanmuuttajien aatteiksi.

Maassa maan tavalla tai maasta ulos. Vasemmalla on varmasti myös mätää porukkaa. Joka joukkoon tälläistä mätää mahtuu.

Marko Parkkola

Tarvitseeko miettiä, kun ei latele moisia? Vainoharhainen blogauksesi antaa ymmärtää, että jokainen isänmaallinen latelisi moisia.

Marko Parkkola

Voisivatko suvakit sitten vähän miettiä ennen kuin solvaavat tai lähettelevät tappouhkauksia. Siis kaikki suvakit. Kaikkihan te niitä lähettelette.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #16

Voisitko vähän miettiä ennen kuin käytät sanaa "suvakki"? Sitä käyttämällä vedät uskottavuutesi kerralla pöntöstä alas.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #19

Parkkolan uskottavuus taitaa kuulua samaan ryhmään kuin isoisän maitohammas.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Marko Parkkola Sun sanomisilla ei ole minulle mitään merkitystä.
Miksi olet estänyt minua kommentoimasta omiin kirjoituksiisi?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Parkkolan bannilista on pitkä kuin nälkävuosi, mikä ei estä häntä kommentoimasta ja kirjoittamasta bannaamistaan henkilöistä omia blogejaan. Puolustautua ei voi kun on kirjoituskielto.

US:n tapa sallia käytäntö on vähän kuin pitäisi jotakuta jaloista ja käsistä kiinni kun toinen mättää tätä turpaan.

Käyttäjän JukkaLaine2 kuva
Jukka Laine

Suomen sisun foorumilla luvattiin taannoin 1000 euron palkkio somalille joka raiskaa Tarja Halosen tyttären.

Eipä tainnut ilmoittautua ketään.

Miksiköhän sen raiskaajan piti olla nimenomaan somali? Sitä voi kukin miettiä.

Käyttäjän MarkkuTurpeinen kuva
Markku Turpeinen

"Somalit kiihottavat Mestaria aivan erityisesti. Lieneekö jokin heidän geneettinen erityispiirteensä?"

En voi kehua omia US -kommenttejani viisaiksi, mutta ylläoleva on harvinaisen aivoton kommentti.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #23
Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #24

Niinpä taisi. Sitä saa, mitä tilaa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ilmeisesti meni tunteisiin tämäkin blogi. :) Arka aihe saa ihmiset puolustus kannalle. :)

En ole suvakki, en anarkisti, en kommari, en vihervasemmistolainen. :)

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää

Taidanpa nyt tarttua tähän "suvakkiin" kysyäkseni mikä se mielestäsi on ja miksi et sitä ole: "Tällaisessa ilmapiirissä ei voi liiaksi korostaa, mitä suvaitsevaisuus on. Se on kyky sietää asioita, joista ei pidä; ei suinkaan kykyä pidättäytyä sanomasta asioita, joista muut eivät pidä. Keskittyminen syrjintään ja loukkaantumiseen käänsi tämän demokratian ja sananvapauden kannalta tärkeän periaatteen lähes vastakohdakseen."

http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/commen...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Suvakki on haukkumasana, jolla yritetään leimata ihmisiä, varsinkin heitä jotka ovat erimieltä asioista riippumatta.

Mutta joo, suvaitsevaisuus pitäisi olla Suomessa päivänselvä asia. Meitä on monenlaisia ihmisiä täällä.

Rikollisia ja rasisteja ei tarvitse suvaita.

Käyttäjän MikaLamminp kuva
Mika Lamminpää Vastaus kommenttiin #38

Joo, olen ihan samaa mieltä. Ja nyt laitan tähän sen oikean linkinkin, josta sitaattini oli peräisin:

http://ihmisluonto.blogspot.fi/2017/06/islam-sanan...

Käyttäjän JukkaLaine2 kuva
Jukka Laine

Äärioikeistolainen syö saippuaa.

Suvaitsevainen sanoo että se nyt on vain tyhmää syödä saippuaa.

Tolkun ihminen syö puoli saippuaa koska ei halua leimautua kumpaankaan ääripäähän.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Heh.

Tosin minun mielestäni ne tolkun ihmiset koulumaailmassa, aikuisten maailimassa jotka hiljaa sivusta seuraavat kiusaamista on yhtä typeriä kuin ne kiusaajat.

Jaakko Paasonen

Heh.
Kuten nyt vaikka presidentti,Sauli Niinistö,joka näistä tolkun ihmisistä lienee tunnetuin.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #44

Putinistinen äärioikeisto sai syötettyä Niinistölle oman terminsä. Vähitellen se muuttui vitsiksi. Tämän äärioikeisto yksi tavoite on tehdä keskustelu länsimaissa mahdottomaksi.

Jaakko Paasonen Vastaus kommenttiin #45

Ja äärivasemmisto/ko mielestäsi tekee kaikkensa,että keskustelu,
mm suvakkien toiminnasta /termeistä, olisi mahdollista?
Miten on?...vaikka käyhän tuokin vitsistä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset