TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Teknologia vauhdittaa entisestään kasvavaa kannabisbisnestä

Laillistettu kannabis luo uusia bisneksiä jatkuvasti ja sitä kautta työtä,verotuloja,hyvinvointia.

"Viisi vuotta sitten Yhdysvalloissa kaksi osavaltiota laillisti marihuanan viihdekäytön. Tämä on johtanut bisneksen valtaisaan kasvuun, jota vauhditetaan nyt entisestään modernilla teknologialla."

Uutta tekniikkaa otetaan kasvatus toimintaan mukaan, hyvä niin.

Näistä uusista apuvälineistä on varmasti paljon hyötyä ja myös opittavaa. 

"Kasvubisnes tuo mukanaan myös uudenlaisia työkaluja. Marihuanakasveja on lukuisia erilaisia, joiden optimaalinen kasvuaika on eri pituinen. Headset.io -palvelu hyödyntää big dataa, ja antaa kasvattajille ja myyjille reaaliaikaista tietoa milloin minkäkin lajikkeen kukinnot on viisainta poimia talteen."

 

Ikävää,että suomalaiset eivät halua ymmärtää laillisen kannabiksen tuomia hyötyjä sekä mahdollisuuksia.

Koska asiasta oikeasti ryhdytään puhumaan järjen ja uusimpien tietojen, tutkimusten pohjalta?

Linkki uutiseen:

Teknologia vauhdittaa entisestään kasvavaa kannabisbisnestä – kasvuvauhti hurjempaa kuin vuosituhannen vaihteen it-buumissa

Lisäys:

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä
Tiina Teittinen

Jotenkin liikuttavaa suorastaan innostus, jolla kannanottojasi puolustelet. Kun keskustellaan asiapohjalta, olisi hyvä myös liittää mukaan argumentaatioita ja pohdintaa. Pohdintaa myös lähteiden paikkansapitävyydestä. Suurimpaan osaan tutkimuksista ei ole pääsyä vapaan internethaun kautta, oli sitten kyse lääketieteellisistä tutkimuksista tai taloustieteellisistä näkökulmista. Ihmisiä kun ollaan, niin meillä on myös vahva taipumus kohdistaa huomiomme ensisijaisesti omia näkökulmiamme tukevaan viestintään. Objektiivisuus on vaikea asia saavutettavaksi yleisesti, mutta etenkin jos asiaan kohdistuu omia intressejä.

Joitain vuosia sitten Suomen Kuvalehti julkaisi tiedetoimittajansa artikkelin, jossa meidän knsallisaarteessamme ja superfoodiksi luokitellussa mustikassamme onkin syöpää aiheuttavia yhdisteitä. Minulle tekstin siteerasi tieteenalaa tuntematon kumppanini ja komppasi ponnekkaasti tutkimustulosta, koska tutkija on toinen DNA-kaksoiskierteen löytäjistä. Olin tuolloin vielä yliopistolla ja pääsin tarkistamaan kyseisen, iältäänkin jo liki "satavuotiaan" "tutkijan" julkaisut. Mitään validia julkaisua ei löytynyt, epäilen että henkilö on ollut eläkkeellä tutkimustyöstä jo vuosia. Jos "tiedetoimittaja" (nykyisin näemmä entinen) syyllistyy tutkimustulosten luotettavuuden heikkoon arviointiin, kuinka siihen ei sortuisi tavallinen netinkäyttäjä?

Kunnollista ja asiallista keskustelua ei synny, niin kauan kuin ei ole parempia argumentteja tarjolla. Mutta ehkä haluatkin vain huomiota asialle.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Kunnollista ja asiallista keskustelua ei synny, niin kauan kuin ei ole parempia argumentteja tarjolla. Mutta ehkä haluatkin vain huomiota asialle."

Kieltolakia kannattavien argumentit ei juuri perustu kuin propagandaan. Kannabiksen kieltohan ei perustu mihinkään tutkimuksiin, kuten varmasti hyvin tiedät. :)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Jotenkin liikuttavaa suorastaan innostus, jolla kannanottojasi puolustelet. Kun keskustellaan asiapohjalta, olisi hyvä myös liittää mukaan argumentaatioita ja pohdintaa. Pohdintaa myös lähteiden paikkansapitävyydestä. Suurimpaan osaan tutkimuksista ei ole pääsyä vapaan internethaun kautta, oli sitten kyse lääketieteellisistä tutkimuksista tai taloustieteellisistä näkökulmista. Ihmisiä kun ollaan, niin meillä on myös vahva taipumus kohdistaa huomiomme ensisijaisesti omia näkökulmiamme tukevaan viestintään. Objektiivisuus on vaikea asia saavutettavaksi yleisesti, mutta etenkin jos asiaan kohdistuu omia intressejä."

Totta minua kiinnostaa aihe. Muutenkin päihdepolitiikka, joka mielestäni ei toimi. En ole ajatusteni kanssa onneksi yksin.

Tässä on video maailman johtavasta kannabistutkijasta ja hänen mietteitään. Katso jos pystyt. :)

https://www.youtube.com/watch?v=PWabJ6DS55Q&t=914s

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/241914...

Eräs tutkimus kertoo, että laillinen kannabis ei houkuta lapsia tai nuoria.

Tiina Teittinen

Pystyn ihan mihin vaan, mutta juuri kommenttisi "maailman johtava kannabistutkija" youtubevideo ihan vähän pienentävät uskottavuutta. Emme varmaan puhu samaa kieltä, joten lupaan etten kommentoi enempää blogiasi. Kaikkea hyvää kuitenkin!

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset