TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Poliisi kärähti huumeiden käytöstä työaikana!

Nyt tuli mielenkiintoinen uutinen vastaan ja huolestuttava sellainen.

Poikkeuksellinen epäily: Poliisi kärähti huumeista työajalla – syytetään myös useasta muusta rikoksesta 

"Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen sanoo, että huumausaineen käyttörikostuomiot ja -epäilyt poliiseilla ovat Suomessa erittäin harvinaisia. Hänellä ei ole tutkimustuloksia aiheesta. "

Onko poliiseilla säännöllinen huumetestaus?Mikäli ei sellainen systeemi pitää järjestää.

"Rikosnimikkeet ovat kaksi huumausaineen käyttörikosta, virkavelvollisuuden rikkominen, rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ampuma-aserikos, Peiponen luettelee. 

Peiposen mukaan epäillyt rikokset ovat tapahtuneet kolmessa eri tilanteessa tämän kevään ja kesän aikana. 
Syyttäjän mukaan yksi epäillyistä rikoksista on tapahtunut työajalla, muut työajan ulkopuolella. 
Peiponen kertoo, että poliisin epäillään toimineen huumausaineen vaikutuksen alaisena virkatehtävää suorittaessaan ja syyllistyneen näin virkavelvollisuuden rikkomiseen. 
Toisessa tilanteessa poliisin epäillään kuljettaneen autoa huumausaineen vaikutuksen alaisena ja syyllistyneen samalla liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. 
Peiponen sanoo, että epäilty huumausaineen vaikutuksen alaisena autoilu tapahtui vapaa-ajalla, ei virkatehtäviä suorittaessa."

Tälläisen uutiset syö poliisin uskottavuutta.  Onkohan kyseinen poliisi syönyt niin sanotusti kuormasta?

Yllättäen ei kerrota mistä huumeesta on kyse, villi arvaus on amfetamiini. 

Mielenkiintoista nähdä millainen on käräjäoikeuden tuomio. Sitä odotellessa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Jos joku valvoisi poliisia, niin näitä tapauksia paljastuisi paljon enemmän.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Näin on. Poliiseilla ei taida olla säännöllisiä huumetestejäkään, varsinkin huumepoliiseja pitäisi testata enemmän.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Kysymyksessä on rikosoikeuden professori Matti Tolvasen mukaan erittäin harvinainen tapaus, josta ei vielä kannata tehdä yleistäviä johtopäätöksiä. Huhuja toki liikkuu, mutta niille ei voi antaa painoarvoa yhden paljastuneen tapauksen perusteella.

Yksittäiset poliisimiehet (harvemmin naiset) ovat syyllistyneet yksittäistapauksina lähes jokaiseen rikosnimikkeeseen, joita nykyinen rikoslakimme tuntee.

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jos yksi varastaa kahvikassan tai raiskaa alaikäisen, niin jokaista poliisia tulisi varmuudeksi epäillä ja kytätä.

Eiköhän jo pelkkä työkavereiden keskinäinen kontrolli pidä ainakin näkyvän päihteiden käytön kurissa. Ne ajat ovat ohitse kun kaveria suojeltiin henkeen ja vereen. Uskoakseni kukaan ei halua työpaikalleen huume- tai humalapäissään hilluvaa hörhöä, jollapa on vielä ampuma-ase kaapissaan.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Jännää huomata myös median onneton mielenkiinto tähän aiheeseen, joka on kumminkin hyvin vakava.

Samaa aikaa monet eri lehdet jaksavat julkaista lukuisia juttuaja eräästä artistista joka jäi kannabiksesta kiinni.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Kun kyseinen artisti pieraisee julkisesti, niin lehdet repivät otsikot jo siitäkin. Se julkaistaan, mikä myy. Artisti kiinnostaa lukevaa yleisöä enemmän kuin kasvoton poliisi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tiedä tuosta harvinaisuudesta. Eikös Aarnion jäljiltä paljastunut suoranainen tunkio kuhisevia matoja, kun kiven käänsi nurin?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Aarnio on vain jäävuorenhuippu. :) Vaikka Paatero ja kumppanit muuta väittävät.

Pekka Hovatov

Ei kait tuo mikään uutinen ole. Huumepoliisin johtaja istuu vankilassa huumausainerikoksista. Helsingin poliisipäälikköä Lasse Aapiota epäillään rikoksista. Entinen poliisiylijohtaja on epäiltynä rikoksista. Helsingin poliisi rikkoo toistuvasti, poliittisin perustein, Suomen perustuslaissa kansalaisille taattuja perusoikeuksia, kuten kokoontumis-ja mielenosoitusvapautta.Uuden vihapuhekonstaapelin Hokkasen mielestä kehitysvammaisia saa pilkata julkisesti, koska he eivät ole erityistä suojelua tarvitseva ihmisryhmä(Tapaus Fatima, hän on itse tämän tuonut esille omassa virallisessa twiitissään), mutta vihreän puolueen edustajat kun taas ovat suojelua tarvitseva ihmisryhmä, onko kenellekään yllätys että kyseinen Hokkanen on vihreän puolueen jäsen ja entinen eduskuntavaaliehdokas. Suomen poliisilaitos on läpi mätä ylhäältä alas asti. Sitä johtaa rikolliset, rikollisin keinoin edistäen omaa agendaansa ja poliittista näkemystään. Veikkaan, että noita narkkareita löytyy poliisin riveistä 100% kymmeniä, jollei satoja lisää, jos niitä alettaisiin etsimään. Miettikääpä sellaista asiaa, että ihmisiä on mahdollisesti syytetty ja rangaistu tämänkin narkkaripoliisin tekaisemien todisteiden perusteella. Jari Aarnion tekaisemien todisteiden perusteella tuomioita ei kuitenkaan poliisi ja oikeuslaitos suostu avaamaan uudelleen käsittelyä varten. On kuitenkin jo todettu muunmuassa Aarnion oikeudenkäyntien yhteydessä hänen väärentäneen todisteita. Suomi on hieno oikeus(Vitsi)valtio.

Jartsa Tartsan

aarnion jalanjäljissä kuljetaan.

eiköhän ois parempi pitää poliisit poliiseina ja rosvot rosvoina. eihän jalkapallossakaan yks pelaaja voi pelaa molemmissa joukkueissa samaan aikaan...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Konstaapeli saapui valvontaiskun suunnitte­lutilaisuuteen sekavassa tilassa Espoossa – Kolaroi myöhemmin huumeissa Vihdissä
Vanhemman konstaapelin hallusta löytyi myöhemmin lisäksi luvaton Walther-pistooli ja yli 40 patruunaa.

POLIISIKOLLEGAN EPÄILYKSET osoittatuivat oikeiksi, kun verikoe paljasti vanhemman konstaapelin olleen aamukokouksessa fenatsepaamin ja oksatsepaamin vaikutuksen alaisena. Kyse on rauhoittavista lääkeaineista.

Naisella ei ollut reseptiä kyseisiin lääkeaineisiin. Hänen hallustaan kuitenkin löytyi kuitenkin myöhemmin viime kesänä fenatsepaamia pakkauksissa, joissa oli venäjänkieliset tekstit.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005553248.html?...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset