TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Suomi ensin ratsastaa Väyrysellä?

Vai ratsastaako Paavo Suomen kansa ensin ryhmällä?

 

Suomi Ensin -ryhmittymä kerää kannatuskortteja nyt Paavo Väyryselle - Iltalehti

Sisältöä muokattu 20:52

Video lisäys, kiitos yhden kommentin. Klo 22:09

 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (39 kommenttia)

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Vaihtoivat hevosta. Ensin Janitskin ja nyt Väyrynen.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Iljahan antoi henkisen tukensa Lauralle. Sekopäistä menoa.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Aikaisemmin MV Janitskin ainakin tuki mm. bannereilla Väyrystä. Ehkä nykyään Lauraa? Enpäs ole jaksanut vähään aikaan seurata. Siinä oli se sairaus/vangitsemis-episodikin ja omia korttia piti olla jo ajat sitten 10 000. No omaa showtaan tuokin. Tosin toivon silti paranemisia... syöpä ei ole leikin asia ja siihen omia sukulaisia on ihan tarpeeksi kuollut (muistelin ainakin että syöpäkö hänellä sitten oli).

Mikäli vaihtoi perussuomalaiseen ehdokkaaseen, niin siinä on tiettyä opportunistista logiikkaa. Reilusti todennäköisempää on että persut nousevat nykyisestä kuin että Väyrynen tai "puolueensa" nousisi nykytilastaan edes yli 5 % kannatukseen about koskaan.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #17

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on sitä mieltä, että kaikilla ihmisillä on oikeus sanavapauteen. Näin Huhtasaari vastasi, kun häneltä kysyttiin, onko tänään kotiarestiin Andorrassa määrätty MV-lehden perustaja Ilja Janitskin sananvapauden suuri sankari.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/perus...

Ilja Janitskin paljasti suosikkinsa Suomen seuraavaksi presidentiksi: ”Tuen Laura Huhtasaarta”
https://demokraatti.fi/ilja-janitskin-paljasti-suo...

Sanaa voi ja saa käyttää, on myös vastuu. Ja sitä Ilja ei halua ottaa vastaan, hän ei kunnioita siis sanavapautta.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    "Vaihtoivat hevosta. Ensin Janitskin ja nyt Väyrynen."

Missä ero?

Toni Rintala

Mitä mitä? Missä näin on kerrottu?
Vai oliko tää lauantaikevennys?

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Ainakin Marco de Wit kertoo omalla youtube videolla, kun Itiksen vartijat esti keräyksen.

Toni Rintala

Onhan tuo uutinen. Miksi ei olisi?

Juhani Piri

#3

Menipäs vähän aikaa kaivaessa ja tutkiessa. Eli tuosta alkaa ja tunteroinen menee poliisin saapumiseen. Eipä ole mitään kauheaa draamaan näköpiirissä. Video siis alkaa kohdasta missä vartia tulee.

https://youtu.be/rjzjf9t_UXs?t=1h40s

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #6

Taas turhaa poliisin aikaa tuhlatiin kyseisen ryhmän toimesta, se on poissa heidän oikeista töistä.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #9

Hmm minun mielestä poliisien aikaa tuhlasi vartia ja ehkä hänelle käskyt antaneet itkisen kuka lie. Onhan mailman typerintä hälyyttää poliisit julkiselle paikalle jossa ihmiset eivät aiheuta järjestyshäiriöitä. Ainoa häiriö mitä tuosta oli, oli punavihervasemmiston päässä.. Valitettavasti. He ovat kovia tuhlaamaan virkavallan resursseja, mutta kun omat toimet ovat lain vastaisia niin sitten yhdessä käperrytään pöydän alle itkemään kuinka kyttä on natsi sika ja kuinka kaltoin kohdellaan.

Pois sieltä kuplasta. Marco nimittäin tuumasi tuossa videolla ettei kenenkään korttikeräystä voi kieltää. Huom EI KENENKÄÄN.. Se tarkoittaa myös punavihervasemmiston korttikeräystä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #10

Oliko paikka julkinen vain kauppakeskuksen tontilla?

Ilmeisesti asiakkaat valittanut päällekäyvästä asenteesta.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #12

Kaupungin omistuksessa käsittääkseni. Paikka on julkinen "Tori".

Voihan sitä valittaa mistä haluaa, siihen on oikeus. Mutta onko valitus aiheellinen, sitäkin kannattaa miettiä.

Video on julkinen joten siinä näkyy kaikki mitä tekevät ja sanovat. Jos sieltä löytyy materiaalia missä keräys on "päällekäyvää" niin haluaisin itse siitä myös tiedon. Epäilen kyllä kovasti että näin ei ole.

Valitettavasti punavihervasemmisto tekee ilmoituksia aina kun väärät ihmiset on väärässä paikassa. Siis heidän mielestään väärät ihmiset. Se jos mikä tuhlaa poliisien resursseja.

Tuossa on muuten aika hieno biisi missä on kummatkin puolet rasismista.

https://www.youtube.com/watch?v=43gm3CJePn0&t=315s

Kerro kun olet katsonut niin kerron vähän biisistä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #9

Miettikääpä paljon tuon "urpon" urpoilut on tullut maksamaan veronmaksajille. Pellet saa pelleille.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #21

Vastasit sitten omaan kommenttiin. No ei se "tuon" urpoilu ole tullut paljon maksamaan vaan sen punavihervasemmiston urpoilut on tulleet maksamaan. mm ne turhat poliisien hätyytykset paikalle milloin mitään ei ole edes tapahtunut tai saati että poliisit varalta tilataan suojelemaan jos jotain sattuis tapahtumaan.

Huomasitko muuten yhtään pientä ristiriitaa siinä kun SE:n leiriä purettiin ja sitten pakolaisleriä purettiin (en muista sen nimeä enään). SE:n leiristä 10m päästä sai olla huutamassa rasisti rasisti kun taas pakolaisleiriä purettaessa ei saanut olla koko aukiolla. Ne ihanat kaksoisstandardit.

Kun luulee kannattavansa ideologisesti jotain oikeaa asiaa ei edes huomaakkaan mitä ympärillä tapahtuu kosa on uppoutunit liikaa siihen ideologiaan, hyvän olon tunteisiin ja yhteisöllisyyteen. Sieltä on vaikea avata silmiä katsomaan mailmaa vähän joka kantilta. Ihan vaan tiedoksi kummallekkin puolelle, koska minähän olen puolueeton.

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #21

"Miettikääpä paljon tuon "urpon" urpoilut on tullut maksamaan veronmaksajille. Pellet saa pelleille."

Pellejähän ovat he, jotka valittavat laillisesta toiminnasta, koska eivät tykkää laillisesta toiminnasta ;)

Toni Rintala Vastaus kommenttiin #6

Hyvä esimerkki siitä, että mm. Vasemmisto saa tehdä vaalityötä, mutta Väyrysen eteen ei saa tehdä työtä. Ja syy on se, että kyseessä on paikalla MV:n edustaja.
Tuohan oli hauska video.

Tuo ei ole mikään todiste siitä, että MV olisi Väyrysen tukena. Tuo on todiste siitä, mitä toiset saa tehdä ja toiset ei saa tehdä.
Itselle toki on ihan sama kenen tukena MV on. Mutta tuo oli video Itäkeskuksen kaksinaismoralismista. "Me tehtiin täsmälleen samalla tavalla" - Ei sallittua!
Itis väittää, että "Korttikeräys kaikilta kielletty" . Mutta oikeasti ei ole, koska ei edes saa olla. Mutta joiltakin yritetään laillinen toiminta kieltää ;)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ikävää että Iltalehti uutisoi asian väärällä otsikolla. Kyseessä on siis Suomen kansa ryhmittymä joka sai kenkää Suomi ensin yhdistyksestä.

Toni Rintala

"Kyseessä on siis Suomen kansa ryhmittymä joka sai kenkää Suomi ensin yhdistyksestä."

Saisko tuon uudestaan suomen kielellä?

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kertoo myös Väyrysen epätoivoista kun hyväksyy tälläisen menon.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Väykkä vaikuttaa jo tosi epätoivoiselta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Sehän on. Jos hän olisi kansan ykkös tai edes kakkossuosikki olisi kannattajakortit kerätty Niinistön tapaan heti täyteen.
P.s en tule äänestämään Niinistöä

Juhani Piri

no tästä olen jo samaa mieltä. Koetin kovasti mietiskellä, että mikä juttu tää nyt on, mutta ilmeisesti kortteja ei tule tarpeeksi nopeasti joten kaikki keinot sallitaan.

Marcon paasaamisesta en paljon pidä, mutta on siellä paljon asiaakin seassa. En myös pidä siitä miten ko kaveri hoitaa asiat esimerkiksi virkavallan kanssa (liian agressiivinen, päällekäyvä ja syyttelevä). Paljon helpommalla asiat hoituisi kun hommaisi puhemiehen hoitamaan virkavallan kanssa käytävät keskustelut (puolisonsa Mari voisi olla paljon pätevämpi tuossa hommassa) ja itse hoitaisi sen youtube puolen. Hommaa vaan itsellensä hankaluuksia provosoitumalla ja provosoimalla.

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Minulla on jo pitkään ollut se käsitys, että Suomi ensin-liike on olemassa vain, että Marco de Wit saisi naamansa esiin. Ei oikein vakuuta tuollainen yhden miehen egon pönkittämiseen keskittyvä liike. Olisin toki muutenkin eri linjoilla, mutta tuo Marcon melkoisen narsistiselta vaikuttava esiintyminen vie loputkin liikkeen uskottavuudesta.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #16

Tuo on aika tyypillistä eli oma pieni porukka kasaan, kun ei suuremmassa pärjäisi. Samaa ollut Mäenpäällä ja hänen seuraajallaan Wallinilla, joka Uudessa Suomessakin nyt "vaikuttaa". Janitskin on oma lukunsa myös, mutta on kaikkia aikaisempia mainittuja jopa paremmin pärjännyt; siihen tosin ei paljoa tarvita.

Väyrynen taas voi olla (vihdoin) oman pelinsä viimeisissä jaoissa... eikä todellakaan voittamassa. Mutta sinnikkyydestä täydet pisteet.... juuri kukaan ei ole ollut yhtä sinnikäs... ei siinä juuri järkeä tosin ole ollut.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #16

Kyllä mulla on sellainen käsitys että Marco ihan vilpittömästi ajaa asioita ilman että on pakko olla oma naama esillä. Siellä vaan taisi jossain vaiheessa tapahtua sellaista että känniääliöt piti mölyä ja kävi hakemassa huonoa mainetta jolloin Marco päätti ettei mikään mene läpi enen kun häneltä on hyväksyntä. Marcohan ei voi siteää humalaisia örveltäjiä (no kukapa meistä).

Marco vaan nyt on tainnut jumittua siihen suojelevaan kantaan, ettei ketään mihkään ilman hänen suostumusta ettei tule negatiivista mainosta, mutta kun Marco ei ymmärrä kuinka hiton näppärä nainen sillä on suustaan ja pari muutakin liikettä tukevaa ihmistä on aivotoiminnaltaan todella näppäriä. Miksi pitää sitten joka paikkaan ängärä kun (toivottavasti) tiedostaa että ympärillä on pätevämpiä ihmisiä tekemään asioita.

Onhnan Marcollakin tietoa, mutta se kuinka helposti Marco provosoituu on niin iso heikkous että ei sillä puolueita johdeta. Marco ottaa asiat vakavasti ja tosissaan, mutta välillä vähän liiankin tosissaan.

Narsisti tai ei, en ainakaan Marcoa eduskuntaan äänestäisi tai mihinkään. Marille voisin ääneni jopa antaa ilman pakottamista.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #23

Onkohan hän Suomen etua ajava vai toista kotimaataan edustava?

Jotenkin jännään huomata että eniten Suomea "puolustavat" ovat matuja.

Herää kysymys kuka heille maksaa siitä ja mitä he hyötyvät.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #25

Kyllä Marco ihan varmasti suomen ja suomalaisten etuja ajaa.. Nämä on niitä hyviä MAMUJA. Näitä on suomessa paljon jotka tekee töitä ja elättää perheensä, sitten on näitä matuja jotka ei niin tee

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #26
Juhani Piri Vastaus kommenttiin #27

Ja argumentin pointti oli? Esim meillä on paljon insinöörejä, professoreja ja jopa eduskunnan kaikkitietäviä jotka eivät ole töissä. Tietotaitoa on, mutta töitä ei. Eli argumentin validisuus minua nyt lähinnä kiinnostaa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #28

Lue oma kommentisi johon vastasit.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #30

Rehellisesti sanottuna en kyllä pääse käsiksi pointtiisi. Täytyy vissiin tehdä aivokapasiteetille jotakin, kun en näe nyt sitä kultaista lankkaa. Yritän kyllä kovasti, mutta se ei näytä riittävän.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #31

Sun tappio. Ehkä et halua tajuta. Se on ymmärrettävää. Se sinulle suotakoon.

Juhani Piri Vastaus kommenttiin #32

Veikkaan ettei moni muukaan ymmärrä. vaikka äo:ni ei ole einsteinia suurempi niin ainakin lähellä se sitä on. Vaikka koetan kuinka pinnistellä niin en silti ymmärää argumentaatiosi pointteja. Oliko nyt kyse matu ja mamu sanasta vai jostain muusta (ainoa minkä löysin ehkä sopivan kommentteihisi). Koeta nyt auttaa tyhmää ettei mene ihan noloksi.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Tota en ymmärrä kyllä yhtään, et jo Marco ja kumppanit omin päin keräävät Paavolle kortteja, niin miten se nyt Paavon vika olisi. Oli kyseessä ketä tahansa, niin kyllä ne kortit kelpaa. Ei ole Niinistökään kieltäytynyt yhdestäkään kortista.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ei se Paven vika ole. Salaliitoista kun pidän juolahtaa mieleen nopeasti olisiko tämäkin Väyrysen hoitama temppu. Hänelle kaikki julkisuus on voitto. #paavostakuningas #ostapaavomuki

Harri Mulari Vastaus kommenttiin #22

On se Paavon vika. Paavo oli Helsingin kunnallisvaaleissa liittoutuneena Suomi ensin poppoon kanssa. Tähän päälle vaaliliitto KD:n kanssa. Kun KD vihdoin tajusi Väyrysen liittouman ja poisti rajakit yhteismainoksista, niin alkoi Väyrysen itku.

Väyrysestä on vanhoilla päivillään tullut höyryävä kasa rasistista paskaa. Ne toimittajat, jotka toivovat Väyrystä sähköistämään presidentinvaalia saisivat myös mennä itseensä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Mun mielipide on että nää kaikki on koomisia ryhmittymiä, jotka ajaa vain omia harhaisia mielikuviaan. Puhun siis nyt Suomi ensin, Suomen kansa ensin, ja oodini sotureista josta oli hauska juttu Savon sanomissa:

"Taannoin kiuruvetiseen pizzeriaan pyrähti neljä Odinin soturia.

Miehet tilasivat pizzat, istahtivat pöytään, oikoivat matkanteosta väsyneitä koipiaan ja kuinka ollakaan – ryhtyivät huutelemaan rasistisia kommentteja paikan ulkomaalaistaustaiselle omistajalle."

"Tulee mieleen tapaus liki sadan vuoden takaa. Samoilla kulmilla. Tuolloinkin tultiin ryminällä ja tarjouduttiin listimään muutama vihollisena pidetty. Tuolloinkin nousi eräs nuorehko mies, puuseppä, estradille ja tyynnytteli tulijoita puolustaen ihmisten oikeutta elää rauhassa; aivan kuten osapuolet olivat etukäteen sopineet: kun rytinää ei ole, sitä ei synnytetä. Ja niin lähtivät turhautuneet ja tyrmistyneet vierailijat paluumatkalle ilmaan ampuillen. Myös paikalliset kiihkoilijat joutuivat etsimään tantereensa muualta."
https://www.savonsanomat.fi/paakirjoitukset/ajassa...

Varmaan jonkun suvakin pääkirjoitus.

Mäkin on kuulemma suvakki maailma muuttuu kun yläasteella olin vaan Börje.

Toni Rintala

"Miehet tilasivat pizzat, istahtivat pöytään, oikoivat matkanteosta väsyneitä koipiaan ja kuinka ollakaan – ryhtyivät huutelemaan rasistisia kommentteja paikan ulkomaalaistaustaiselle omistajalle.""

En kiellä, etteikö tällaista tapahtuisi. Mutta onko tuo taas sellainen keksitty
juttu, kuten nää kuuluisat "rasisti bussissa", mustan barbaarin äidin jutut ja monet muut?
Helppoa on keksiä tällaisia juttuja ja melkein aina ne on olleet keksittyjä!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset