Mari+Juana pakko liitettiin yhteen, saatiin aikaiseksi…

Oiva sana pelottelua varten.  Puhun siis kannabiksesta. Alunperin siis kovin rasistinen ajatus oli kieltää kasvin käyttö. Historiaa tuntevat tietävät sen.

Suomessa infosodan kannabista vastaan polkaisi käytiin Iltasanomat, jotka repivät aiheesta mitä kipeimpiä otsikoita.

Huumepoliisi Torsti Koskinen oli myös yksi kovimpia kannabiksen vastustajia. Hänelle ei riittänyt mikään. Ihmisiä pidätettiin murujen takia ja pidettiin häkissä viikkoja. Hänelle merkitsi pidetyösten lukumäärä, ei kannabiksen takavarikko määrät.

Irti huumeista ry:n Jukka Riipinen käy edelleen infosotaa kannabista vastaan, hänelle ei faktat vieläkään kelpaa. Riipinen on nykyään perustanut oman "valistus", "tukiverkon"

Samaa matraa jatkaa myös nykyinen Irti huumeista ry toiminnan johtaja Mirka Vainikka, joka tääläkin blogailee. 

Viimeisimpiä on tämä: Kannabiksesta keskustellaan taas – vaan eipä hän itse keskustele. Eräs kommentti kuvastaa hyvin asiaa: "Hauska tyyli keskustella näillä irtihuumeista hörhöillä, tekaistaan pikku blogikirjoitus täysin hatusta vedetyin argumentein, vaaditaan keskustelua asiasta ja häivytään paikalta kun keskustelu alkaa…"

Meno on jatkunut tähän päivään saakka. Savon sanomien Asta Tenhunen on jatkanut samaa kaavaa, kunnes jotain tapahtui. Kenties sai sen verran huonoa mainosta Savon sanomille, että joutu muuttamaan kirjoituksiaan.  Viittaan tähän:

"SAVON SANOMIEN KANNABISSENSUURI EI OLE TÄTÄ PÄIVÄÄ"

Pientä muutosta uutisoinnissa ja jutuissa on onneksi havaittavissa kuten tässä Akuutin Hyvä/paha lääkekannabis ohjelmassa, joka sai aikaan Kipupolin Eija Kalson hurjan väitteen sensuroinista.

Totuus valkenee kannabiksesta ja se ei valtaapitäviä, valistajia muita vastustajia mielytä. 

Jokaisen olisi syytä katsoa myös tämä loistava sarja eri huumeista varsinkin kannabis jakso. Puhun siis Suomen huumehistoriasta. 

 

Luulen että harvalla medialla, ILtasanomat, Savonsanomat, Iltalehti yms on munaa myöntää kirjoittaneensa juttuja vain pelottel tarkoituksessa ja poliisin ja valtaapitävien sävelten mukaan.

Muutos kannabiksen kohdan on totta, se ei kusettamalla nuoria, aikuisia tule muuttumaan.

Tuntuu,että päättäjätkin elää jossain kuplassa, jossa ei voi keskustella millääntasolla kannabiksesta, paitsi haitoista. 

Hyödyt olisivat suuremmat mikäli se laillistettaisiin Suomessa, silloin niitä pieniä haittoja voitaisiin paremmin hoitaa. 

 

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu