TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Huumehörhö, narkki, huumemyöteinen,pipopää

Ei mulla muuta asiaa ole kuin huomio tästäkin  blogipalvelussa.Otsikon mukaista leimausta tulee niskaan paljon.

Osalla henkilöistä on jotain  kirjoituksiani vastaan.

Huumeista puhuvat ovat myös ihmisiä samoin kuin huumeita käyttävät.

En tule vaihtamaan levyä, ennen kuin muutosta tulee suomalaiseen yhteiskuntaan.

Jokainen alkoholia käyttävä on  juoppo tai siitä keskusteleva?

Sitaatti: "Ensin he ovat välinpitämättömiä, sitten he nauravat sinulle, seuraavaksi he taistelevat sinua vastaan ja lopulta sinä voitat.”"

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Saarnaat kiitettävän ahkerasti mutta aika vähän siinä on asiaa joka ei olisi jo tiedossa. Suurta osaa ihmisiä ei taida vaan jaksa kiinnostaa lempiaiheesi.
Voin toki olla väärässäkin arvauksessani.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@1. Ehkä oikeasti kyse on siinä, että suurinta osaa kommentoijista ei uskalla kertoa mielipidettään, jotta ei omat tiedot päädy johonkin tietokantaan.

Sen sijaan oman mielipiteen esittäjä uskaltaa kertoa, jos on varma tiedoistaan ja että Suomen ajoistaan menneet propagandajutut ovat lähinnä vitsejä.

Marihuana on minun mielestäni ollut uhri rikollispiirien käyttäessä sitä helpoimpana myyntikanavana ennen kovempien huumeiden myymistä. Koska siinä vaiheessa dille (diileri) vakuuttaa sille, ettei nyt ole saatavana sitä heinää mutta nämäkin aineet auttavat (dille ei ikinä sitä käytä) ja vaittaa silmät kirkkaina, että ei nämäkään aiheuta ongelmia...

Älä nyt viitsi. Nyt ongelmana on nämä uudet muuntohuumeet, mitkä voivat olla paljon vaarallisempia kuin aikaisemmat perinteisimmät. Lisäksi ne dillet eivät välitä pätkääkään ikärajoista kun raha pääasiassa on tärkeintä heille.

Vastuulliset tahot ja puhtaasta tuotteesta kantavat kyllä vastuunsa aivan samalla tavalla kuin kaupat tai alkokaupat. Minä siis suosin enemmän laillistamista. Parempi se on, että valtio saa rahat kirstuunsa kuin antaa kaiken rahan mennä rikollisille.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Osaa kiinnostaa hyvinkin paljon. Toki ymmärrä täällä kommenttien vähäisyyden.

Kyllä kirjoitukseni herättelee huomiota onneksi muualla ja kirvoittaa keskustelua, josta myös poimian ajatuksia.

Moni pelkää kertoa omalla nimellään ja naamallaan aiheesta joka on edelleen tabu. Leimaantumisen pelko on ikävää.

Kiitos kommentista. :)

Minä saarnaan, koska asumme Suomessa ja se on mahdollista. Se antaa myös minulle paljon, kun saa keloja purkaa.

Täällä on paljon bloggaajia, jotta keuhkoavat samoista aiheista päivästä toiseen, aiheinaan mamut, maahanmuutto, tuulivoima yms, minusta on hyvä että ihmisillä on väylä kertoa ajatuksiaan. :)

Saladin Mahmudin

Sitten samat ihmiset kittaa alkoholia ja polttaa syöpäkääryle tupakkaa minkä kerkiää ja sitä pidetään meillä normina. Vaikka kumpikin on paljon haitallisempi päihde kuin moni huume

Tiina Teittinen

Ehkä olettamuksesi on että asia on kiinnostava laajemminkin. Väittäisin että kuulut kuitenkin marginaaliin. Kuulisin mielelläni hyviä argumentteja. Sen sijaan siteeraat tieteellisesti vähäarvoisia julkaisuja ja teet omia tulkintojasi ilmeisen heikolla tieteellisten julkaisuiden lukutaidolla.
Luet kaiken (otsikoiden perusteella?) mikä täydentää ja vahvistaa uskomuksiasi. Et koskaan mainitse muun suuntaisia tutkimustuloksia.
Välillä ilmaiset olevasi huolestunut lääkekannabiksen huonosta vastaanotosta lääketieteellisissä piireissä, mutta itselläsi et ole kertonut olevan lääkitystä edellyttävää hoitoa. Huolenasi eivät ole lääketieteellistä hoitoa vaativat pitkäaikaissairaat vaan kannabiksen vapauttamisen esteet.
Oli motiivisi mikä tahansa niin argumentaatiosi on ontuvaa, tietolähteesi subjektiivisesti valittuja ja ulosantisi huonoa suomen kielen käyttöä.
Jos haluat asiallesi uskottavuutta niin hanki itseäsi osaavampia ihmisiä tekemään työ puolestasi. Luen mielelläni asiaperusteita.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset