Kun kannabis passivoi ja tylsyyttää

Kaarlo Simojoki kertoo Hesarin jutussa suurimmaksi haitaksi, että isoin kannabikseen liittyvä riski on sen tylsistyttävä vaikutus.

Sinänsä hauskaa huomata, että rupeaa pelottelukeinot loppumaan., sitä mukaa mitä useampi valtio kannabista laillistaa, niin virkistyskäyttöä kuin lääkekäyttöä.

Linkki juttuun tässä: ”10 neuvoa kannabiksen turvallisempaan käyttöön” – THL julkaisi ensi kertaa ohjeistuksen, sillä asenteet pössyttelyä kohtaan lievenevät Suomessa

Toisaalta eräs NBA-mestari tietää kertoa että on koko uransa ajan käyttänyt kannabista.

"Yhteensä 14 kautta NBA:ssä pelannut ja vuonna 2003 mestaruutta juhlinut Stephen Jacksonmyönsi käyttäneensä marihuanaa koko uransa ajan.

Jacksonin mielestä marijuana pitäisi poistaa NBA:n kiellettyjen aineiden listalta. Hän paljasti käyttäneensä huumausainetta koko uransa ajan.

– Mielestäni se pitäisi poistaa. Tietenkin. Miksi ei? Minä poltin koko urani ajan. Minulla oli helvetinmoinen ura – en missannut otteluakaan."

Tämä kirjoitus koskee aikuisten kannabiksen käyttöä, koska lapsillehan ei päihteet sovi yhtään.

 

Lukusuositus jossa ilmenee isoja ongelmia mitä tulee kannabiksen laittomaan asemaan Suomessa.

Kannabiksen käyttö voi näkyä huumeseulassa vielä kuukauden kuluttua – Voiko suomalaiselle tulla kotimaassa seuraamuksia pilvenpoltosta Kalifornian-lomalla?

 

Videon lisäys KLo 21:13, valitettavasti Suomessakin kannabiksen kieltolakia tukevat uskavat edelleen tämän sanomaan:

 

https://

 

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu