Onko huumekieltolaista enemmän hyötyä kuin haittaa?

No nyt on sana vapaa ja tietenkin perustelujen kera. 

Lukemiseksi voisin laittaa tähän poliisin tuoreet tilastot liittyen huumeisiin. 

"Huumausainerikosten kokonaismäärä jatkaa kasvuaan neljättä vuotta peräkkäin. Huumausainerikoksia kirjattiin 23 965 rikosta eli yli kahdeksan prosenttia edellisvuotta enemmän. Törkeitä huumausainerikoksia kirjattiin 1 004, mikä on 87 rikosta enemmän kuin vuonna 2016. Tietoon tulleiden törkeiden huumausainerikosten määrä nousi lähes kymmenen prosenttia.

Kirjattujen huumausainerikosten määrän kasvu ei kerro suoraan huumausainerikollisuuden kasvusta, sillä huumausainerikokset ovat rikoksia, joissa ei ole asianomistajaa. Huumausainerikokset tulevat usein esiin poliisin omien rikosten paljastamiseen tähtäävien toimenpiteiden tuloksena."

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisin_vuosi_20…

Suomalaisnuorten asenteet huumeita kohtaan höllentyvät – Poliisi pitää ilmiötä erityisen huolestuttavana

Ja ajatus lähti tästä:

Huumesota est. 1961 – rauhanneuvottelujen aika?

Edit:

https://areena.yle.fi/1-4349203

Sellon kirjasto yrittää saada huumeiden käytön loppumaan yleisissä vessoissaan poistamalla käytettyjen huumeruiskujen keräyslaatikot ja lisäämällä vartiointia. Toimiiko? Mitä näistä keinoista ajattelee päihdetyön ammattilainen? Ari Tuhkanen haastatteli Mervi Holmia A-klinikkasäätiöstä:

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu