TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Suomeen investointeja ja verotuloja sekä työllisyyttä

Suomessa jo kauppapuutarhat vaativat oikeuksia viljellä lääkekannabista Suomessa tämä on järkevä vaatimus.

Mutta myös virkistyskannabiksen viljely ja myynti,käyttö sekä kotikasvatus pitäisi Suomessa laillistaa. Kotikasvatushan ei eroa esim tomaatin Chilin kasvattamisesta mitenkään. 

Ei ole järkevää rangaista kannabiksen takia ketään, se vain vie verorahoja kankkulan kaivoon, syrjäyttää ihmisiä. Yksi syrjäytynyt nuori maksaa 1.2 miljoonaa euroa.

Kannabis tuo yhteiskunnalle hyvinvointia, työtä ja vientiä, toki myös investointeja ja verotuloja. Osa verotuloista voidaan korvamerkitä valistukseen ja syrjäytymisen, leipäjonojen hoitoon.

Colorado sopii hyvin vertalu kohdaksi Suomelle. 

Siellä laillinen kannabisbisnes on miljardien dollareiden tuottoisa ala. Ja ne kuuluisat ongelmat joita kuulemma laillistaminen tuo tullessaan ovat vain vastustajien päänsisällä.Kuten täältä voitte käydä sen todentamassa,miten kannabiksen laillistaminen on vaikuttanut, tutkittua tietoa.

Laillinen kannabis olisi myös yksi keino estää ihmisten pääsyn kovien huumeiden piiriin, koska samat kauppiaat myyvät myös kovia huumeita. :)

Myös kannabista johtuvat rikokset pitäisi pyyhkiä pois rekistereistä, nekun on suuri este moneen asiaan. San Francisco mitätöi vanhat marihuana­tuomiot 40 vuoden ajalta. Myöskään kannabiksen vapaa-ajan käyttö ei pitäisi olla irtisanomis peruste, kuten se tänä päivänä Suomessa saattaa olla. Minusta työantajalle ei kuulu kuinka ihminen vapaa-aikansa viettää.

Colorado marijuana sales hit $1.5 billion in 2017

Suomalaisviljelijät haluavat alkaa kasvattaa kannabista

From Prohibition to Progress: A Status Report on Marijuana Legalization

Maine becomes first state to protect marijuana use outside of work

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Suomessa kannabiksella voi rikastua jos osaat sijoittaa oikein laillisiin osakkeisiin. Muuten bisnes on rikollisten rahasampona.

Kannabis kasvattaa suosiotaan - Näin sillä voi rikastua

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kannabis-kasvat...

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

"Mutta "kokkelin" myyminen ja laillistaminen se vasta rahakasta olisikin, mutta sinähän haluat kai siirtää rajat sinulle sopivaksi?"

Minulle myös kokkelin laillistaminen käy. Sitä kumminkin käytetään, tosin se on eliitin ja poliitikkojen huume. :)

"Joo ja kuolevien syöpäpotilaiden kiduttaminen, jotta heistä ei tuli narkomaaneja se vasta sairasta onkin.(Liekö vielä tapana?)"

Yleistähän tuo on samoin kuin vanhusten huumaaminen laillisilla lääkkeillä. Irvokasta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ehkä Suomessa alkoholi lobbarit vastustavat laillista kannabista koska se syö heiden tuottojaan?

"Nationally, alcohol sales in states with marijuana legalization do decrease, which is surprising to researchers. It’s long been assumed that people use cannabis and alcohol together, rather than choosing one. Even last year, when marijuana sales almost caught up with alcohol, Aspen leaders were surprised it wasn’t a one-or-the-other situation."

https://www.dailykos.com/stories/2018/2/9/1740054/...

Tunnetusti kannabis on vähemmän haitallinen päihde kuin alkoholi, lisähuomautus.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Tutkimus: Lääkekannabis säästää terveydenhuollon kuluja ja vähentää reseptilääkkeiden käyttöä

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tutk...

"Tutkimuksen mukaan kannabiksen laillistaminen näyttäisi vähentävän osavaltion terveydenhuollon kustannuksia sekä vähentävän reseptilääkkeiden käyttöä. Vuonna 2013 osavaltiot, joissa kannabista tarjotaan reseptilääkkeiden vaihtoehtona, säästivät jopa 165,2 miljoonaa dollaria, eli reilut 150 miljoonaa euroa, terveydenhuollon kuluissa."

Matias Heiskanen

Jos ihminen ei turvaudu päihteisiin hän turvautuu uskontoihin ja uskonnothan ne vasta tuhoa aiheuttaakin. Sellaista tervettä ihmistä olekkaan joka vain kävisi kiltisti töissä,maksaisi verot ja eikä hänestä tulisi mitään kuluja tai haittoja yhteiskunnalle...muutamia täys absolutisteja tavannut eikä niiden päänuppissa kaikki kohdallaan oikein ole...
Kokaiini voitaisin viedä kokonaan alkoon kontrolliin niin ei tarttisi ihmisten sotkeutua myrkyillä kyllästettyihin tuotteisiin vaan valtio valmistaisi puhdasta ja turvallista tavaraa.

Päihteiden käyttöä tulisi verrata autolla ajoon ja kun täyttää 18 vuotta voisi halukkaat suomalaiset suorittaa maksullisen päihdekorttikurssin ja kun sen kortin on saanut voi käydä asioimassa alkossa ja muissa päihteitä tarjoavissa myymälöissä,baareissa,ravintoloisa jne,jne...

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Suomella olisi todellakin hyvät luonnonolosuhteet rikastua tällä "vihreällä kullalla". Eikä pelkästään lääkekasvina minkä kannattavuus olisi huippuluokkaa niin taloudellisesti valtiolle kuin itse potilaalle terveellisempi ja miellyttävämpi kuin esim. masennuslääkkeet joita käyttää jo yli 700.000 suomalaista.

Siis, ei pelkästään lääkekasvina, vaan se on uskomattoman monikäyttöinen kasvi, saksalaiset valmistavat hamppukuidusta jo kilpa-autoja eikä heillä ole luontoa edes missä sitä kasvattaa.

Suomalaiset on vähän hitaita reagoimaan hyvään bisnekseen, mutta nyt ollaan kansakuntana jo korvia myöten veloissa, niin miksei noilla politiikon ääliöillä raksuta - liika viina sulattanut aivot?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset