Mikä EU maa laillistaa ensimmäisenä kannabiksen?

Tälläinen kysymys tulee väistämättä eteen kun seuraa kannabiksen laillistamista isomeren takana, lukuisat Usan osavaltiot ovat laillistaneet jo lääke- ja virkistyskannabiksen, kohta myös Kanada.

Mikä on ensimmäinen Eu tai eurooppalainen valtio joka laillistaa kannabiksen kokonaan?

Hollanti on vahvoilla, heillä on jo kokemusta virkistyskannabiskahviloista. 

En tiedä tai edes tajua onko euroopalla varaa olla laillistamatta kannabista jossain vaiheessa. Erittäin järkevää se olisi. 

Suomessa on huvittavinta se että jo käytön rangaistusten poisto on saanut ihmiset pois raiteiltaan. THL:n avaus on vain jatkumoa WHO:n ja YK:n linjojen puolelle. Nyt siis tarkoitan huumeiden dekriminalisointia.

Varmaa on se, että kannabis tullaan jossain Eu:n valtiossa laillistamaan kokonaan. Ja järkeväähän se on kaikkien kannalta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ab_1YQlugTU

 

Could the Netherlands become the first EU country to legalize cannabis?

Medical experts call for global drug decriminalisation

Huumepolitiikan vaihtoehdot: Konkretiaa keskusteluun

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu