TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Gene Simmons aloittaa kanadalaisen kannabisfirman markkinointijohtajana

Mielenkiintoinen uutinen tuli vastaan.

"Kiss-pomo ja läpeensä liikemies Gene Simmons on nimitetty kanadalaisen Invictus-kannabisfirman markkinointijohtajaksi – tai kuten titteli on englanniksi ovelasti mietitty, Simmons on firman CEO, eli Chief Evangelist Officer."

”Brändäämisen ja kaupallistamisen nero” Gene Simmons aloittaa kanadalaisen kannabisfirman markkinointijohtajana

Mies varmasti hoitaa pestinsä loistavasti.

Maailmalla kannabiksella tehdään tuottoisaa bisnestä laillisesti, sehän on hyvin järkevää. 

Suomessa ei poliitikot aiheesta uskalla puhua rakentavasti. Kannabis on edelleen heille suuri mörkö, jonka takia tuhannet suomalaiset saavat kärsiä.Niin lääkekäyttäjiä kuin virkistyskannabista nauttivia. Toiset siksi, että eivät saa laillisesti itselleen lääkekannabista, koska lekurit jostain syystä vastustavat kiivaasti, siksi siirtyvät laillomille markkinoille ja siinä on aina riskinsä. Virkityskannabista käyttävät ovat myös samoilla markkinoilla. 

Nykyinen politiikka on aikansa elänyt ja iso uudistus pitäisi rohkeasti tehdä. Laillinen kannabis olisi myös parasta lasten ja nuorten kannalta.Heille ei päihteet kuulu.

Kukaanhan ei ole laillistamassa kannabista alaikäisten käyttöön.

 

Olisi kiva kuulla mikä siinä kannabiksessa niin peloittaa, vai onko suurin pelko se että poliitikko on väärässä asian suhteen? Kannabis ei olekkaan kauhuhuume, kuten he ajattelevat.

 

Loppuun vielä paluu Gene Simmonsin sanoihin:

“Arvot ja perhe ovat minulle erittäin tärkeitä. Kun tutustuin Invictuksen Daniin tajusin heti, että jaoimme yhteisen intohimon näitä elämän perusasioita kohtaan”, Gene itse perustelee uutta jopinsa vastaanottamista. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset