TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Jari Aarnion luottokaveri istuu eduskunnassa

Tänään saimme lukea että Aarniota epäillään henkirikoksesta. Juttu liittyy Vuosaaren tapaukseen jota tutki Aarnion luotokaveri Kokoomuksen Kari Tolvanen. En mä tiedä, mutta kyllä koko Aarnio maissi osoittaa mm sen , että poliisin toimintaa pitäisi valvoa ulkopuolinen yksikkö. Puolet poliisi poliisit on epäiltynä kaiken maailman jutuista ja nyt lisäksi tämä keissi lisää.

Koko tapaus osoittaa hyvin kuinka järjetöntä huumeiden kieltolaki on. Se korruptio ihmisiä,virkamiehiä,lääkäreitä yms.

Linkki Mtv:n uutiseen, https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/helsingin-huumepoliisin-ex-paallikkoa-jari-aarniota-epaillaan-henkirikoksesta-vuosaaren-vanhassa-palkkamurhajutussa/6990298#gs.jLknbTY

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kokoomuksella on ollut näitä hämärän rajamailla puuhastelevia. Minua harmittaa ettei Ugandassa tapetun vantaalaisliikemieskokkarin tapausta ole enempää pengottu. Sitten on vielä äärimmäisen pelottavaa että Häkkänen otti avustajakseen korruptioepäilyn alla olevan Tapani Mäkisen.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Yle tietää kertoa että Aarnio ja Vilhunen on pidätetty.
https://yle.fi/uutiset/3-10300031

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Eikös Trevoc-haaran tuomio ole jo lainvoinen (ja käytännnössä jo istuttukin) ja tämä osoitti Aarnion yhteistyön tiettyjen rikollistahojen kanssa todelliseksi. Ns. "Tynnyrijuttuun" liittyi mahdollinen lavastusyritys. Aarnion "vilunkipelistä" on suhteellisen vahva näyttö.

Aarnion toimiminen tutkinnanjohtajana ja tutkinnassa pitäisi selvittää kattavasti hänen hoitamiensa "tapausten" suhteen. Onko hän esimerkiksi lavastanut syylliseksi epäiltyjä saadakseen tuomioita aikaiseksi tai saadakseen muusta syystä joitakin ihmisiä vankilaan. Mielestäni Aarnion hoitamien "tapausten" näyttöjä pitäisi arvioida uudelleen ja mahdollisesti palauttaa jo "vanhoja" lainvoimaisia tuomioita uudelleen tuomioistuimen harkittavaksi, jos epäselvyyksiä esiintyy.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Oikeusvaltiossa noi toimittaisiin. Kaikki vanhat jutut pitää avata, toki tiedät että sitä ei tule tapahtumaan.

Totean vain, että Torsti Koskisen opetuslapsi paljasti kuinka huonosti huumeiden vastainen taistelu toimii niin Suomessa kuin globaalilla tasolla. Se korruptio läpi yhteiskunnan, rahalla saa ostettua sopivia henkilöitä, ja laittomilla huumeilla tehdään valtavat rahat isolla katteella.

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Huumeiden vastainen taistelu on toiminut Suomessa kuten sen pitääkin eli luonut työpaikkoja ja tuottanut rahaa. Poliisihallinto voi joka vuosi esittää takavarikkomäärien ja huumausainerikosten määrän suurenevan tai olevan suuri. Tällä perusteella saadaan lisää määrärahoja ja uusia pakkokeinoja. Mitä enemmän huumausainerikosjuttuja menee oikeuteen niin sitä enemmän on töitä asianajajilla. Poliiseilla ja asianajajilla riittää mukavasti työtä, joka ei koskaan lopu.

Jos haluaa tehdä rahaa "laittomasti" niin tähän tarjoutuu tilaisuuksia "huumekaupassa" monella eri tavalla. Pienimittainen "pillerikauppa" reseptilääkkeillä on ollut aikojen saatossa monen "narkomaanin" ja myös "eläkeläisen" tulonlähde, jolla on ostettu "subua", "piriä", alkoholia tai maksettu jopa laskuja. Vähän kovemmat "pelaajat" toimivat "muuleina" tai toimivat "omaan lukuun". Takavarikkoerien suureneminen, takavarikoidut rikoshyödyt ja arvioitu katukauppa-arvo kertovat nykyään että ala on miljoonabisnes.

Nykyisenlainen huumeiden vastainen taistelu on oikeasti työpaikkojen tarjoaja ja ansaistakeino sekä virkamiehille että rikollisille. Poliiseille, asianajajille ja huumausainerikollisille olisi taloudellisesti ongelmallista jos huumausaineita alettaisiin myymään laillisesti. Huumeiden vastainen taisteluhan toimii kuten sen on tarkoitus. Se tuottaa työtä ja tuloja suurelle joukolle ihmisiä.

Juha Hämäläinen

Eikös Aarnio ole kannattanut toimillaan huumeiden vapaata käyttöä ja työllistävää vaikutusta. Miksi nyt hänestä ollaan huolestuneita. Murhat ja väkivalta kuuluvat huumemaailmaan sen luonnollisena osana. On vaikea ymmärtää huumeiden vapauttamista vaativien vihapuheita Aarniota kohtaan.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ikävää että olen niin pihalla todellisuudesta. Ei mulla sulle oo muuta kommentoitavaa. Paitsi, miksi huumeet aiheuttavat vähemmän haittaa kuin itse huumeiden vastainen taistelu, joka tappaa esim Meksikossa 20000 ihmistä vuosittain, suurin osa sivullisia.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

” Ikävää että olen niin pihalla todellisuudesta.”

Onko tämä jokin henkilökohtainen tunnustus, mikä liittyy kannabiksen käyttöön vai mitä kommentillasi tarkoitat ?

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Murhat ja väkivalta kuuluvat huumemaailmaan kuten murhat ja väkivalta kuuluvat alkoholimaailmaan. Tosin alkoholi on väkivallan ja henkirikosten aiheuttajana lähes kaikkia yleisempiä huumausaineita pahempi. Osa käyttäjistä saa huumepäissään "kilareita" kuten jotkut "kilahtavat" "humalassa".

Suomalainen päihteidenkäyttäjä joutuu vakavan väkivallan uhriksi yleensä tutussa "juopporingissä" ja saa teräaseesta. Kannatatko ja pidätkö hyvänä asiana "humalatappoja" ja "humalaisten" kotiväkivaltaa ja väkivaltaa koska käsittääkseni hyväksyt ja kannatat alkoholin myyntiä ja käyttöä. Tapot ja väkivaltahan kuuluu alkoholinkäyttöön luonnollisena osana.

Ja jos puhutaan tuosta "palkkamurhatapauksesta" niin se ei liittynyt huumeisiin juuri mitenkään. Kyseessä oli rikollisten välienselvittely johon liittyi "vasikointi" ja "rahalliset epäselvyydet" liittyen erittäin ammattimaisesti toteutettuun ryöstöön.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

"Murhat ja väkivalta kuuluvat huumemaailmaan sen luonnollisena osana."

Murhat ja väkivalta kuuluvat kieltolakiin sen luonnollisena osana. Kun markkinat on annettu rikollisjärjestöjen ja korruptoituneiden viranomaisten haltuun, villin lännen meininki on täysin luonnollinen seuraus.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Murhat ja väkivalta kuuluvat huumemaailmaan sen luonnollisena osana.
..........

Ei kuulu.

Murhat ja väkivalta kuuluvat huumeiden kieltolakiin luonnollisena osana. Itse huumeet eivät aiheuta sen kummemmin väkivaltaa kuin murhiakaan.

EDIT:
näköjään Pajala ehti sanomaan saman asian ensin.

Pekka Pylkkönen

Älä! Itse kuulin että Li Andersson ja Emma Kari olivat muut kaksi Aarnion haaremin jäsentä. En tiedä varmaksi, mutta olen kuullut että useampi haaremin kolmesta jäsenestä olisi tehnyt rahasta murhia. Lisäksi sekin joka ei tehnyt, oli tiettävästi perustamassa natsipuoluetta ja Maan ystäviä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kuulin että myös Kari Kulmala oli mukana. Unohtamatta Tom Packalenia.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Juttu oikesti menee syvälle, en usko että uskaltavat kaivaa tarpeeksi.

HS: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005752105.html

Käyttäjän artoollikainen kuva
Arto Ollikainen

Aika kova syytös, meneeköhän jo kunnianloukkauksen puolelle..? Hyvin näyt tietävän poliisien sisäpiiriasiat - mitenköhän se on mahdollista?!?
Mutta hällä niin väliä kunhan saat taas saarnata huumausaineiden vapautuksen ilosanomaa :(

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ketään syytä. Sen tekee muut. Tiettyihin tahoihin en luota ja sen tuon julki. Toki saa syyttää mun mistä vaan, ole yhteydessä poliisiin. Äläkä täällä arvo.s en oikein osaa arvostaa ihmisiä jotka kommentoi suttusilla kuvilla. Ei taida täyttää US palvelun sääntöjä.
Kertonee enemmän sinusta kuin minusta.

Käyttäjän artoollikainen kuva
Arto Ollikainen

Asianomainen on saanut tiedon mikä on minusta oikein ja reilua. En kaipaakaan Teppo arvostustasi, olemme niin eri linjoilla, jonka hyvin tiedätkin. Vai säännöt!! kuvista sinulle tulevat mieleen! Kumma kun hermostut aina kun joku on eri mieltä kanssasi...

Pekka Huttunen

Konsultointin muutama vuosikymmen sitten Helsingin poliisilaitoksen ylintä johtoa. Jäi hyvin omituinen ja askaruttava tunne.

Aulis Saarijärvi

Viime vuosisadalla Helsingin poliisissa ei johdossa ollut ainuttakaan rehellistä miestä! Tämä pitää sanoa ääneen kirjoittamalla! Tuttavani R.S. oli päivittäin tekemisissä komentaja Tapani Elomaan ja apulaisensa Viljo Lehikoisen kanssa. Kertoi myöhemmin laitoksen meiningistä tarinoita. Aluksi en niitä uskonutkaan. Niin karkeita ja läpinäkyviä ne jutut olivat! Sittemmin HS toimittaja Harri Nykänen sai hämmästykseni läpi artikkelinsa, jotka oli samaa asiaa, vaikkakin kirjoitettu pelokkaan silotetusti. Lukekaa koko sivu!

https://poliisirikollisena.wordpress.com/?s=harri+...

Vuosituhannen vaihteessa oli laitoksessa konstaapeleita, joilla oli varaa ostaa parhaita kesäpaikkoja, sijoitusasuntoja Kalliosta, upeita keräilyautoja, kuukauden USA-matkoja perheilleen ja muuta konstun tuloilla. Yksi roistopoliisi on tässäkin jutussa esillä oleva.
Huumejengit antoivat melkein näkyvästi kuukausibonukset, etteivät häiriinny toimissaan poliiseille. Ne, jotka eivät maksaneet, saatiin syytteeseen miten vain! R.S. kertoi, että ei mikään Helsingin poliisilaitoksessa muuttunut, kun Elomaan klaani lähti eläkkeelle.
Toiminta tavallaan rikollisuudessa kiihtyi, kun ne uudet konnapoliisit näkivät, kuinka helppoa se oli.
Kukaan ei valvonut. Tehdyt valitukset ja kantelut naurettiin roskiin vuodesta toiseen. Joku kansanedustaja arasti kyseli julkisuudessakin. Se naurettiin populistikommariksi!
Tuli mukaan lisää muuta poliisikorruption muotoa. Julkisuudessa näyttävin, karkein, mutta yksi halvimmista on osuuskappojen ABC:n myymä puoli-ilmainen tai ilmainen korruptiolounas lisukkeineen. Yhä on poliisialennukset 25% monien suuryhtiöiden tuotteista voimissaan. Miksi juuri alvin verran 25%? Kuka tutkisi -poliisiko?
Epäluotettavat, eli jotenkin rehelliset, kuten Pertti V. ja Sakari L. sekä Pasi H. savustettiin aikoinaan tekaistusti pois poliisiviroista. Tilalle tuupattiin roistoringistä tuttua korruptiomiestä.
Ei se ole kymmenessä vuodessa Helsingin poliisissa miksikään madaltunut. On vain roistoherrat oppineet rahansa sijoittamaan näkymättömästi Brysselin syndikaateille kasvamaan. Muistini mukana nykyinenkin komentaja Riikonen oli syytteessä, mutta se taisi kaatua ”tekniseen nussipilkkuun”. En kirjoita siis KRP:n väestä. Heillä heiluu omat konnat.

Nyt entiset, hyvämaineiset ja valtavalla muistilla varustetut, tutkinnanjohtajat eivät muista mitään neljän vuoden takaisista johtajatutkijan asioistaan murhakeississä. Kansanedustajapoliisit ja haittamaahanmuuttojärjestöissä hallinnoissa istuvat komissaarit pumppaavat hyvät rahat. Heidät on hitsattu paikoilleen suurella turvaverkoilla ja maan ylimmän johdon siunauksella. Jopa suurimman puolueen ministerijohtajalla oli sukunsa mukana kannattavassa "pakolaispisneksessä"!
Ylin valtakunnan syyttäjä oli roisto nyt nykyaikana ja syyttäjälaitos näpertää käskystä nettikirjoittelussa! Oikeuslaitosta ministerinä ohjaa piipittäjäministeri, joka syntymässään on säikähtänyt sanaa rasismi, eikä oikein muuta osaakaan kertoa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Vilhunen vapautettiin, Aarnio ilmeisesti edelleen kopissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset