TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Kirkko ja valtio pitää erottaa toisistaan välittömästi

Kirkolla on liian iso valta valtion asioihin. Elämme vuotta 2018 ja päätöksiä ei voi perustaa satukirjaan. Meidän ministerit, kansanedustajat eivät voi perustaa päätöksiään raamattuun tai muihin satukirjoihin. Kirkon verotusoikeus pitää lopettaa välittömästi. 

Ihmiset saavat uskoa mihin tahansa, mutta Suomi ei voi valtiona tehdä päätöksiä uskonnon perusteella.

Kirkko ei halua tasa arvoista yhteiskuntaa, johon Suomen valtion pitää pyrkiä. 

Usko ei voi määrittää arvoja joita kaikkien pitäisi noudattaa varsinkin kuin ne arvot eivät vastaa todellisuutta.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän JaliKarjalainen1 kuva
Jali Karjalainen

No jospa voisit katsoa you tube videon Howard Storm, niitä on useita tai lukea kirja Charlotte Rorth I met Jesus( on suomeksi Tapasin Jeesuksen) tai sitten on kirja Nicky Cruz Juokse Poika Juokse tai voit etsiä historiasta juutalaisten filosofien kertomuksia Jeesuksesta. Hehän kertovat että siellä oli ollut Jeesus-niminen mies josta eräs juutalainen filosofi sano, että oliko Hän Jeesus edes ihminen kun teki semmosia tekoja, siellähän on juutalaisia filosofeja jotka elivät Jeesuksen aikana jne. Tanskalainen toimittaja Rorth tapasi siis Jeesuksen oikeesti ja siitä teki kirja ja toimittaja elää edelleen Tanskassa ja on facebookissakin . Ehotan näitä vain

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

Roomalaiset piti tarkkaa kirjaa, eikä tuollaista anarkistia ollut olemassa heidän kirjoituksissaan, eli pelkkä myytti. Eihän Jeesuksen syntymästä ylösnousemukseenkaan ole kuin yksi aito häneen liittyvä ihme, eli vesi viiniksi, sekin oli kehitetty Dionysuksen palvojia ajatellen, muutenhan Jessen elämä on täysin kopioitu lähialueen aiemmista myyteistä.
Uskot varmaan 950v Noaankin ja hänen arkkiprojektiinsa?

Aadam eli 930 vuotta aina Nooan isän Lemekin päiviin saakka;Nooa puolestaan eli vanhassa maailmassa 600 vuotta ja
vedenpaisumuksen jälkeisessä 350 vuotta,yhteensä 950v,kuollen Aabrahamin ollessa 58-vuotias
Lähes tuhannen vuoden ajan Paratiisista voitiin kuulla ja kysyä suoraan Aadamilta,
samoin Nooalta perheineen vedenpaisumuksesta ja siitä selviämisestä
1.Mos.5-8

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Niin kyllä varmaan on elänyt Jeesus Nasaretilainen joka oli puuseppä-kansankiihottaja-moraaliopettaja-äpärä-rakennusmies.

Loput sitten riippuu siitä lahkosta.

Mitään tässä olevaa ei voi käyttää päätöksenteon pohjalla. Asioiden pitää perustua tosiasioihin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Kirkon verotusoikeus pitää lopettaa välittömästi."

Miksi? Kirkollisverohan on vapaaehtinen jäsenmaksu. Mormonikirkkokin edellyttää "kymmenyksien" maksamista jäseniltään.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Kirkollisverossa ei periaatteessa ole ongelmaa mutta siinä on, että yhteisöveroista osa menee kirkolle vaikka ei kuuluisikaan kirkkoon.

Olisi helpompaa jos kirkkoa kohdeltaan kuin mitä tahansa yhdistystä, nyt tuollainen omituisuus sotkee veroilmoituksia ja tekee markkinahäiriötä saamalla oikeudetonta tuloa.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Samaa mieltä, kirkko ja aavikkouskonnot kuuluvat menneisyyteen. Tulevaisuus tulisi olla vapaa lasten aivopesusta.

Sääli vaan, että Vihreät joita aiemmin pidin edistyksellisenä, samoin Naisasiaunioini, ajavat paternalismia tähän maahan takaisin puolustelemalla "uskonnon vapautta" ja sillä varjolla tämän päivän todellista fasismia, islamia! Sillä politiikalla ei valtiota eroteta kirkosta.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Ongelma on lähinnä perussuomalaisissa ja kristillisdemokraateissa.

Uskonnonvapaus on ok, ei siinä ole mitään väärää jos on muslimi.

Mutta se taas on ongelma kun raamattupuolueet älähtää jos tehdään jotain lakeja suojaamaan yhteiskuntaa ja tekemään sääntöjä uskonnonharjoittamiselle.

Perustuslaissa mainittu yhdenvertaisuus kun tarkoittaa juurikin sitä, että ei ole mahdollista tehdä mitään omia kummallisia islam lakeja vaan kaikki säädökset pitää tehdä yhdenvertaisesti, kaikille lahkoille.

Minusta olisi erittäin hyvä jos saataisiin laki jonka mukaan uskonnonharjoittamiset pitää tapahtua niille varatuissa valvotuissa tiloissa. Se on huono juttu jos seinien takana on jotain Jehovien omia tuomioistuimia, manauksia umpisuolen puhkeamiselle, hajotetaan ihminen psykoosiin jollain eheytyksellä tai värvätään isis terroristeja.

Mutta raamattupuolueet sekoaisi tästä.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Samaa mieltä tiloista uskonnonharjoittamiselle, näitä uskontolahkoja on täälläkin ihan tarpeeksi jotka perustuvat eriarvoisuuteen. Luojan kiitos meillä on metsää, missä voi tavata minkä tahansa jumalan:)

Se piti vielä sanomani, että persut on uusi vihreä, kuten vihreä liike oli 70-luvulla. Kun Soinin jengi on poissa, saat nähdä että persut onkin ja varsinkin tulee olemaan edistyksellisempi kuin degeneroituneet Vihreet:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset