TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Tein kyselyn kannabiksesta ryhmässä

Ensinnäkin kiitos vastauksistanne. 

Hei, nyt pitäisi saada pikku lista mihin sairauksiin tai vaivoihin käyttätte kannabista. Plus itsehoitoa vaiko virallista. Kiitos.

 

Vastauksia tuli muutamia. 

 

Adhd, autismi, lääkkeiden haittavaikutukset, depressio, unihäiriöt...

Autoimmuunisairauteen, nivelpsori sekä selkärankareuma. Ollut Sativex reseptillä ruåttissa, sitä ennen ja jälk itselääkintää

Pakko kysyy et miten uskallatte käyttää itsehoitona? Onko tullu mitään virkavallan kanssa? Mulla olis tosi kova hinku kokeilla ahdistukseen mutta pelottaa erinäiset sanktiot, jos omalääkintä paljastuu virallisille tahoille :/

pikku sakkoja tullu ja olen sanonu että siinä sakotelkaa mut lopeta en koska mulla monia sairauksia joihin ei kemialliset lääkkeet tehoa. Minusta on niin helvetin väärin errä ihminen joutuu kärsimään kivuista vaikka olisi olemassa luonnollinen lääke joka auttaa. CBD öljy on huippu lääke!

Univaikeuksiin, ruokahaluun. Yleiseen vatutukseen.

Seuraan. Itse olen monisairas ja paljon kipuja.

Pirkanmaalta jos joku tietäs mistä voisi kysyä. ..välilevyn rappeuma ja niska nikama painunut siitä jatkuva pään särky ja pudonnut 3 kerros , ja jatkuva jalka särky kuvattu joku muutos siellä , niin olisi kiva saada vähän apua mihin mennä hakemaan sitä reseptiä ...Kiitos suuri

Äkilliseen veriripuliin on tullut popsittua tuoretta kukintoa ns. reseptivapaassa muodossa ja itsehoitona. 

Lääke toimii tähän tarkoitukseen todella tehokkaasti.

Taustalla on ärtyvän paksusuolen oireyhtymä (samantapainen tauti kuin Crohn mutta lievempi), joka on tosin ollut jo vuosikausia remissiossa runsaan D-vitamiinin nauttimisen ja pienten ruokavaliomuutosten avulla. Pari kertaa on tullut tämä mainittu veriripuli ja siihen ei ole tarvittu muuta täsmähoitoa kuin tämä.Ei kannata uskoa lääkäriä, joka yleensä tyrkyttää jotain prednisolonia - siis kovaa steroidilääkettä joka turvottaa kropan, tekee hillittömän näläntunteen joka ei lähde syömällä ja voi johtaa myös steroidipsykoosiin. D-vitamiinia öljykapselimuodossa 150-300 mcg päivässä. Perinteisten viljojen (etenkin vehnä ja ruis) ja makeutusaineiden käyttö minimiin. Kantsua sitten jos tulee äkillisiä oireita. Näillä pysyy tämä tauti kurissa.

Näistä olisi hyvä koota infoa jollekin omalle web-sivustolle. Sekä potilaskokemuksia että viittauksia tieteellisiin tutkimuksiin. FB-ryhmissä tällainen tieto haihtuu nopeasti keskustelufiidien uumeniin.

itse vain  kannatan kannabiksen lääkekäyttöä. ja olen siksi ryhmässä että haluan osoittaa tukeni kaikkia kivuista kärsiviä kohtaan, saatte ääneni ihan koska tahansa :)!

Astmaa olen hoitanut 15 v pelkällä kukinnolla. Ja ennen tuota joka kuukausi jouduin hoitavaa sekä avaavaa lääkettä käyttämään noin 60annosta kumpaakin!! Jolloin painoni oli noin 140kg ja noin vuosi astma lääkkeitten lopetuksen jälkeen painoni oli noin 85kg...✌️✌️

Selkärankavammasta aiheutuvaan krooniseen hermokipuun

ADD, jonkin asteinen masennus/ahdistus, kipuihin, univaikeuksiin.

CBD-öljyä selkärankareumaan

Päänsärky 22+ vuotta, hermo kipuun yms, epilepsia, Ptsd...

Epilepsia, migreeni, urtikaria, pemfigoidi, unihäiriö, matkapahoinvointi, masennus. Itsehoitoa. T. Terve tyttö

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Muutama vastaus lisää.

Pitkäaikainen vaikea kipu,CRPS,unettomuus, ahdistus,keskivaikea masennus..kipukroonikkona reipas 19v. Lääkärin määrämänä sativex alotettu tammikuussa ja siitä lähtien olen saanu sitä vain 4 pakkausta ( yks pakkaus menee kuukaudessa ) Sativex on ollu hyvä ja toimiva mutta sen saaminen on ollu suuren työn ja tuskan takana ku kela on joka kk antanu eri TTT päätöksen sen maksamisesta ja itellä ei oo todellakaan varaa ostaa sitä itse. viime kuussa lääkäri teki hakemuksen/respan bedrocan:iin ja nyt sit pitää taistella fimean kans erityisluvan saannin kans. Bedrocanin halpa hinta ei riitä perusteluksi sille että se pitäis mulle myöntää

Neuropaattiset selkäkivut, kolmoshermokipu, kaksisuuntainen, ahdistus, kaikki virallisesti diagnosoitu.
ADD/ADHD, PTSD eivät saaneet Suomessa diagnoosia, kun osittain lääkkeet jo käytössä jne.
Hetkellä käytössä vielä Bedrocan ja Bedica, mutta on parempia lajikkeita olemassa, joita on ollut joskus myös pakko käyttää.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Itsellä diagnosoitu kolmoishermosärky ja vielä alaleukaan tuleva hermosto, joka on kivuliaimpia aistikokemuksia ihmisellä.
Neurologi kirjoitti Sativex lääke-ehdotus, jota en koskaan saanut.
Vedin maksimi määrän Neurotol slowta ja Lyricaa. Arvaa meninkö huonoon kuntoon?
Kirjoitin itse itselleni reseptin yrttilääkitykseen. Kipuun minulla kannabis ei juurikaan auttanut, mutta se auttoi syömään ja poisti vitutuksen tehokkaasti.
En tiedä, eikä lääkärikään, että minkä takia kolmoishermosärky on nyttemmin kadonnut.
Jatkan kuitenkin yrttilääkitystä...:)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset