TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Ihmisroskakohu paljasti suuren ongelman yhteiskunnassa

Ja se ongelma on, että päihdeongelmia ei voida järkiperäisesti ratkaista, siltä tuntuu.

Vähempiosaisia on helppo kyykyttää ja leimata ties miksi.

Niin kauan kun valtio haluaa rangaista huumeidenkäytöstä ei ihmisten asenteen muutu päihdeongelmaisia kohtaan. 

Minullekin on monesti sanottu, että en saisi huumeista, kannabiksesta kirjoitella.

Ongelmakäyttöä ilmenee ja aina tulee ilmenemään, noin 10% päihteiden käyttäjistä on ongelmakäyttäjiä, loput osaavat käyttää aineita, alkoholia pienillä haitoilla, osalla haittoja ei koskaan ilmene.

Toivon että seuraavissa eduskuntavaaleissa yksi iso teema on, miten järkeistää Suomen päihde/huumepolitiikaa. Vähintä olisi dekriminalisoida huumeidenkäyttö ja suunnata hieman lisää rahaa ongelmien ja haittojen minimointiin,ennaltaehkäisyyn.

Ihmiset eivät ole roskaa vaikka huumeita alkoholia väärinkäyttäisivät, yleensä siihen löytyy syynsä. Niihin syihin pitää pureutua entistä tehokkaammin ja rohkeammin. Uusia keinoja tarvitaan. Mallia saadaan esim Norjasta,Hollannista, Portugalista,Sveitsistä,Kanadasta,Coloradosta,Uudesta-Seelannista yms.

Keinoja siis on olemassa niitä pitää vain osata ja uskaltaa käyttää.

Piraattipuolueella on selkeä ja hyvä ohjelma olemassa päihteisiin liittyen myös. 

Olisiko Suomi valmis puhumaan 2019 vuonna järkevästi päihteistä, huumeista,kieltolaista,haittojen minimoinnista,ennaltaehkäisyksestä,käyttöhuoneista,huumetestauksesta,valistuksesta?

Edit, aineeseen sopiva biisi vuosien takaa.

MEMMY POSSE - HARTSA&KAKE

https://youtu.be/Ejgd1dEdAuY

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SimonWahlroos1 kuva
Simon Wahlroos

Roskaväeksi tituleeratut juopot tupakoitsijat päihteiden liikakäyttäjät maksavat suhteellisesti eniten veroja (alkoholi ja tupakkaverot) varsinkin jos kulkevat taksilla vielä korvauspäivänä tai ajavat autolla vakuutus- liikenne- ja polttoaineveroja maksellen. Valtion työntekijät kuluttavat eniten verovaroja, koska heidän työ ei tuota vientituloja, vaan jopa aiheuttavat suuremmat kustannukset veromaksajille ja vientiteollisuudelle. Kotimaisen vientiteollisuuden pienessä piirissä ollaankin niitä parhaita nettoveronmaksajia, jotka voivat siten identifioitua muuksi kuin roskaväeksi. Politikot yms. virkamiehet ovat siis roskempaa väkeä, koska heidän ylisuurista ansioistaan johtuen Suomen kansallisomaisuus ulosmitataan lainojen vakuutena ylikansallisille vientiyrityksille, jotka tosin eivät kotiuta voittojaan Suomeen, joten taitavat olla roskinta väkeä he, vai mitä?.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset