Työelämässä olevat narkomaanit eivät tarvitse käyttöhuoneita

Monelle voi olla yllätys että työkaveri voi olla narkomaani. Suonensisäisiä huumeita käyttävät ei aina näy sellaisena kun on totuttu. Katukuvassa näkyvät ovat vain pieni osa. 

Mutta he ovat he joita käyttöhuoneet koskisivat eniten, he ovat niitä jotka ovat syrjäytyneet täysin terveydenhuollosta. He ovat niitä joiden ääntä ei kuulla. 

Poliisi, syyttäjä voisivat jo nyt sallia käyttöhuoneet se olisi humaania ja sivistynyttä ei laki sitä estä,asenne estää.

Huumeidenhaittojen minimointi on kaikkien etu. Huumeita ei voi poistaa Suomesta.Tai voi laillistamalla ne. Vain laillistaminen poistaa laittomankaupan, dekriminalisointi ei sitä tee.

Katselu suositus on tän illan A-studio.

 

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu