TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Työelämässä olevat narkomaanit eivät tarvitse käyttöhuoneita

Monelle voi olla yllätys että työkaveri voi olla narkomaani. Suonensisäisiä huumeita käyttävät ei aina näy sellaisena kun on totuttu. Katukuvassa näkyvät ovat vain pieni osa. 

Mutta he ovat he joita käyttöhuoneet koskisivat eniten, he ovat niitä jotka ovat syrjäytyneet täysin terveydenhuollosta. He ovat niitä joiden ääntä ei kuulla. 

Poliisi, syyttäjä voisivat jo nyt sallia käyttöhuoneet se olisi humaania ja sivistynyttä ei laki sitä estä,asenne estää.

Huumeidenhaittojen minimointi on kaikkien etu. Huumeita ei voi poistaa Suomesta.Tai voi laillistamalla ne. Vain laillistaminen poistaa laittomankaupan, dekriminalisointi ei sitä tee.

Katselu suositus on tän illan A-studio.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Matias Heiskanen

Kovien huumeiden laillistaminen tarkkoittaisi että kuolemanrangaistukset pitäisi ottaa käyttöön ja sähkön/vedenjakelu lopetettaisin maaseudulla sekä terveydenhuolto romahdutettaisin 50 luvulle.Suomesta tulisi pikku hiljaa kommunistinen diktatuurimaa jota johtaisi totalitaristinen työväenpuolue.Elettäisin siis askeettisesti..Eiköhän pysytä niissä miedoissa huumeissa.. Kaikkien laillistaminen veisi Pohjois-korean systeemiin

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Eka naamaton trolli ilmaantui. Kommentisi on sinun pääsi sisäinen oikosulku.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell

Huumeiden laillistaminen on pitkällä tähtäimellä ainoa järkevä ratkaisu, joskin dekriminalisointikin olisi lievästi nykyistä systeemiä järkevämpi ratkaisu. Monet eivät vain käsitä mitä laillistaminen käytännössä tarkoittaa, vaan kuvittelevat että heroiinia saa silloin Alepasta. Näinhän asia ei ole.

Faktaa kuitenkin on, että huumehaitat vähenevät oleellisesti laillistuksen myötä, jonka vuoksi se on järkevä ratkaisu niin yksilöiden kuin yhteiskunnankin kannalta.

Tuon Kaarlon kommentin täytyy olla täyttä trollausta, vaikea uskoa että kukaan tosissaan tuollaista idiotismia kirjoittaa vaikka netti välillä yllättääkin.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Hei Kaarlo.
Jos esimerkiksi heroiini laillistettaisiin, niin alkaisitko heti käyttämään sitä?

Matias Heiskanen

Jos yhtään tajuaa huumesodan ydintä niin heroiinia ei ikinä tulla laillistamaan .Oopiumi kiinnostaa jo historiansa puolesta ja muut päihdekasvit mutta näihin kemikaaleihin en koske..Alkoholi on myös syvältä

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #7

Sinä et huumesodan ydinta taida tajuta itse. Sorry vaan. Ei se ole oikeasti sota huumeita vastaan..

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa Vastaus kommenttiin #8

...vaan sota ihmisyyttä vastaan. Kuten olen aikaisemmin sanonut, ihmiskunnan historia ei tunne yhtään kulttuuria tahi sivilisaatiota, jossa ei olisi käytetty päihteitä. Sama myös eläinkunnassa. Jopa osa hyönteisistä käyttää päihteitä.
Itse en alkoholia käytä, koska haitat ovat hyötyjä suuremmat.
Hups, hyödyt, eihän niitä taida ollakaan.
En ole uskovainen, mutta: Man made booze, God made grass. How do you trust?

Matias Heiskanen

Ehkä USA tai kiina,EU pystyisi ylläpitämään moista sirkusta mutta kyllä niissäkin rahat loppuisi nopeasti sekä terveydenhuolto kärsisi.Suomessa palattaisin 1800 luvulle eikä ihmisiin luotettaisi yhtään. Saattaisi noitavainotkin palata..Stressin takiahan huumesota aloitettiin Tosin lääkeyhtiö Bayer päättää mitä saa laillistaa ja mitä ei koska sehän aikanaan loi monia huumeita päihdekasveista ja toimi natsisaksan pääsponsorina ..Ainoastaan kannabikseen,psykedeeleihin ja kasveihin sillä ei ole omistusoikeutta

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Totta on se että auurin osa synteettisistä huumeista on lähtöisin lääkepuljuista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset