Onko myös Espanja valmis laillistamaan kannabiksen?

Ainakin siitä yksi puolue haluaa keskustella. Hyvä niin 

"Kaupasta voi ostaa giniä tai tequilaa, mutta marihuana on laitonta, Podemos-liikkeen johtaja Pablo Iglesias on sanonut useissa yhteyksissä El País-lehden mukaan."

Meillä Suomessa poliitikot eivät vieläkään oikeastaan mitään järkevää osaa sanoa kannabiksen asemasta. Äänessä yleensä ovat he jotka edelleen vannovat porttiteorian voimaan ja muihin  keksittyihin haittoihin. 

Mikä tahansa EU maa voisi laillistaa kannabiksen vaikka heti. Se on jokaisen maan oikeus. Suomi voisi olla joskus edelläkävijä eikä se peesailija, perässä hiihtäjä.

Tilanne tällä hetkellä Espanjassa on tälläinen:

Espanja: Yksityisten yhdistysten pyörittämät voittoa tavoittelemattomat kannabisklubit saavat myydä itse kasvattamaansa kannabista jäsenilleen laillisesti. Klubin jäseneksi pääsee vanhan jäsenen suosituksella. Näitä löytyy esim. Barcelonasta, Madridista ja Kanarian saarilta. Osa klubeista rikkoo sääntöjä ja tavoittelee voittoja

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/f284b299-7288-4e18-9e8d-0fadd2fc7619_u…

https://yle.fi/uutiset/3-10461643

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu