Samaan aikaan Tanskassa – kannabis

Tässä linkki uutiseen, joka kertoo Tanskan tämä hetken tilanteesta mitä tulee kannabikseen ja sen viljelyyn.

https://www.information.dk/moti/2018/10/fynsk-tomatkonge-aabner-europas-…

 

Koska Suomi herää ja alkaa antamaan kannabisbisnekselle mahdollisuuden sekä halpaa lääkettä heille jotka sitä tarvitsevat? 

Niin Suomessakin olisi mahdollisuus tuottaa kotimaista laatulääkekannabista.

 

Muistaakseni THLn mukaan Suomessa on noin 2000-5000 ihmistä jotka lääkitsevät itseään kannabiksella laittomasti.  Lisäilen linkin kunhan löydän sen. 

 

Joka tapauksessa aika moni suomalainen käyttää vuosittain kannabista. 

"Väestökyselyiden mukaan kannabista on joskus elämässään kokeillut noin 700 000 suomalaista. Vuoden aikana käyttää noin 200 000 ja kuukauden aikana noin 60 000. Päivittäiskäyttäjiä on noin 6 000–8 000. Kannabista käyttävät eniten 25–34-vuotiaat. Vuonna 2015 tehdyn eurooppalaisten koululaisten päihteiden käyttöä kartoittaneen ESPAD-tutkimuksen tulosten mukaan 15–16-vuotiaista suomalaisista koululaisista 8 % oli kokeillut kannabista ainakin kerran eläessään. Vastaava Euroopan maiden keskiarvo oli 16 %."

https://thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/huumeet/kannabis/…

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu