Poliisi: älkää soittako hätäkeskukseen kannabiksen tuoksun vuoksi

Tämä ei ole vitsi.

Näin tiedottaa poliisi, toki vain Kanadassa jossa kannabis on laillista. Tieto ei ole mennyt kaikille perille. 

Suomessakaan ei pitäisi kannabiksen tuoksun vuoksi soittaa 112, se on turhaa ja saattaa estää oikeasti apua tarvitsevien puheluita. 

Kuka nyt muutenkaan jonkun pienen kukan tuoksun takia haluaa kuormittaa viranomaisia sitä en ymmärrä. Poliisilla on parempaakin tekemistä kuin juosta kannabiksen perässä. On oikeitakin rikoksia joita he selvittävät.

Nyt jo poliisi voisi lopettaa kannabiksen perässä juoksemisen ja käyttäjien kiusaaminen. Laki jo nyt antaa siihen mahdollisuuden. 

Miksi poliisi sitä oikeutta ei toteuta on mysteeri. 

Kannabiksen käyttäjien sakottaminen ja jahtaaminen on verorahojen raiskausta, tuhlausta. 

Suomessa poliisi on tehnyt kotietsintöjä esim chilinkasvattajien vuoksi turhan ilmoituksen perusteella. Melko dorkaa toimintaa. 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000538972.html

 

Tästä ajatus kirjoitukseen tänään.

 

Kannabiksen laillistaminen Kanadassa aiheuttanut erikoisen ongelman – poliisi kehottaa lopettamaan – https://www.findance.com/uutiset/41007/kannabiksen-laillistaminen-kanadassa-aiheuttanut-erikoisen-ongelman-poliisi-kehottaa-lopettamaan

 

 

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu