TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Tänään oli maakuntavaalit? Kuka ne voittaa?

Keskustan lempilapsi, maakuntavaalit piti olla tänään, eipä ollut.

 

Miksi? 

Liikaa vatulointia liikaa lakkouhkia? 

 

Voimmeko jo unohtaa maakunnat? Entä soten? 

 

Kaikki kaatuu taas seuraavan eduskunnan taakaksi? 

 

Hallituksen isoin uudistus taisi jäädä kauppojen aukiolojen vapauttamiseen, joka on toki hyvä asia.

Alkoholi uudistus oli iso vitsi, ok olen tyytyväinen että aitoa lonkeria saa lähialepasta.

 

Työllisyys ei nähdäkseni ole lisääntynyt. Koska hallitus on laskenut orjatyövoiman tilastoihin, siis 9 euron päiväpalkkaiaiset.

 

Maakunta ja sote uudistukset eivät tule voimaan tän hallituksen aikana se taitaa olla melko selvää jokaiselle.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Kunnanvaltuutettuna minua sylettää ja harmittaa koko sotesotku. Ollaan istuttu iltakouluissa ja seminareissa joissa marssitetaan kaikenmaailman muutosjohtajaa ja sellaisen kunnan johtajaa joka on myynyt palvelunsa attendoilla ja espereille, käytössä ovat olleet niin kiristys lahjonta kuin uhkailukin.

Järkyttävän huonoa hallintoa joka on maksanut tolkuttomat summat ja jumittanut paikallisen päätöksenteon, herättänyt huolta ja murhetta palveluistaan huolestuneiden kuntalaisten keskuudessa.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Onhen se työllistänyt kaikenmaailman konsultteja yms. Veronmaksajien rahaa on helppo tuhlata ja maksattaa kavereiden eläminen.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

"Työllisyys ei nähdäkseni ole lisääntynyt. Koska hallitus on laskenut orjatyövoiman tilastoihin, siis 9 euron päiväpalkkaiaiset."

Kuten kaikki asiaa seuraavat tietävät tilastot lasketaan tänä päivänä samoin kuin se laskettiin esim. viime hallituksen aikana. Silloin tämä laskentamalli ei aiheuttanut ongelmia, mutta jostain syystä se on tullut vasta nyt ongelmaksi.

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

Kyllähän se on ongelma ollut ennenkin, ei vain näin laajamittainen ja sitä ei ole myöskään näin härskisti käytetty tilastokikkailuun, kuten Sipilä & co nyt kun kertovat työllisyystavotteista.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Täytyy muistaa myös se, että politiikassa päätösten vaikutukset näkyvä pitkällä viiveellä. Työllisyystavoitteisiin pääsykin voi olla seurausta edellisen hallituksen hyvillä päätöksillä.

Donald Trump on hyvä esimerkki siitä, miten otetaan omiin nimiin edellisen presidentin (Barack Obama) hyvät päätökset (ja osan niistä kaataa). Talouskasvu on Obaman aikaansaannos.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset