Jokainen huumekuolema on turha kuolema

Suomen kahdenraiteen politiikka on epäonnistunut. Joka muuta väittää valehtelee itselleen.

Hyvä kirjoitus jonka luin Sininauhaliiton sivuilta. Suosittelen lukemaan. 

Toki ymmärrä, että huumeet on joillekin tahoille hyvä vihollinen, mutta olisi aika herätä näkemään totuus ja puhkaista huumekupla.

Lähes jokainen jokainen huumekuolema olisi mahdollista estää, mikäli käyttäjiä ei kohdeltaisi rikollisina.

Toivottavasti seuraava eduskunta järkeistää Suomen huumepolitiikan vastaamaan todellisuutta ja ottaa oppia maista joissa asioita tehdään järkevämmällä tavalla, esim Portugali,Norja, Kanada,Alankomaat. 

Poliisi ei huumeongelmaa tule koskaan ratkaisemaan, sen tekevät älykkäät poliitikot.

 

"Kaikki huumeiden käyttäjät eivät kuole huumeisiin, mutta ne jotka kuolevat, kuolevat usein yksin sekä myös 20–30 vuotta nuorempina kuin suomalaiset keskimäärin. Yliannostuskuolemissa ensiapua ei useinkaan ehditä antaa, koska huumeiden käyttäjä ei aina uskalla soittaa ambulanssia – paikalle saattaisi tulla myös poliisi. Avun pyytäminen voi johtaa merkintään poliisin rekisterissä."

https://www.sininauhaliitto.fi/ajankohtaista/huumeisiin-kuolleiden-muist…

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu