Unkari tuo perussuomalaisten mallimaa

Unkarissa ei oikein tykätä hallituksen toimista. Ihan ymmärrettävää, kun he rajoittavat lehdistönvapautta, oikeuslaitoksen toimintaa ja nyt myös duunareiden ylityöstä maksettavia korvauksia.

Suomessa erityisesti perussuomalaiset ovat hyökänneet mediaa vastaan samoin kyseenalaistavat oikeislaitoksen toimintaa. Duunareista tai köyhistä persut eivät välitä.

Kansa on lähtenyt kaduille hyvästä syystä, ilman keltaliivejä.

Samaan aikaan Suomessa perussuomalaiset fanittavat Unkarin toimintaan. Huhtasaari erityisesti kuuluu suurimpiin Unkari faneihin ja toki hänen seuraajansa myös.

Unkarin tie ei ole Suomen tie. Unkarin tie ei ole kansan parhaksi, se on toki elitiille ok juttu ja valtaapitävät toki vain kiristävät kansalaisten oikeuksia omien etujensa vuoksi.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005934655.html?share=1b4493fea8ccb6dd…

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu