Lapsellista uskoa, että kahden raiteen huumepolitiikka toimii

Monet kannattavat kahden raiteen huumepolitiikkaa vaikka sen toimivuus on umpisurkeaa. Se ei estä kokeilua, eikä huumeiden pääsyä jopa lasten käsiin ja käyttöön. 

Edella mainittu on yksi ison argumentti ollut heillä jotka vannovat kahden raiteen mallin toimivan. Se ei ennaltaehkäisi,se ei auta käyttäjiä eikä.se suojele lapsia.

Kokkolassa koulupoliisi harmittelee kun huumeongelmia vähätellään. Ja peräänkuuluttaa yhteistyötä. Kyllä näinhän se on, eikä ongelmille haluta tehdä oikeasti mitään. Haittoja ei haluta minimoida, kaikkia uudistuksia vastustetaan ainakin eräiden tahojen toimesta.

yhteistyö ja faktojen tunnustaminen olisi oikein toivottavaa. Mutta myös koko huumepolitiikkaa pitää vihdoin järkeistää ja herätä todellisuuteen. Malli voidaan ottaa monista maista, esimerkkinä Portugali tai Coloradon osavaltio

 

Koulupoliisi väsyi huumeongelman vähättelyyn ja haluaa saada tuhannet kokkolalaiset kuulemaan, mistä on kyse – "Lähes päivittäin joku käy koulua pikku pöllyissä"

https://yle.fi/uutiset/3-10557888

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu