TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Meksiko laillistaa seuraavana maana kannabiksen

Vahvasti näyttää siltä, että Meksiko tulee laillistamaan kannabiksen. Maa on vuosia sotinut huumeita vastaan hirvittavillä seurauksilla. Satojatuhansia ihmisia on tapettu, suurin osa heistä ei liitty huumeisiin mitenkään.

Kannabiksen lqillistaminen on ensiaskel pois huumesodasta. Koko harhainen kannabiksen kieltolaki on yksi isoimpia virheitä mitä kansainvälinen yhteisö on tehnyt.

Onneksi muutos on käynnissä ja yhä useammat kyseenalaistavat kieltolaki politiikan. Kieltolaki on tuottanut paljon turhaa kuolemaa, se on tappanut ihmisiä enemmän kuin kaikki huumeet yhteensä.

 

Suomessakin olisi jo aika avata silmät ja olisi aloitettava huumeista keskustelu faktojen pohjalta.

Kannabis pitää laillistaa ja sitä kautta aloitettava muutos parempaan suuntaan

 

https://21stcenturywire.com/2019/01/05/mexico-set-to-become-third-countr...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Hyvä Meksiko, oikeaan suuntaan menossa!

Amerikassa on Donald haistanu rahan:
"Hamppu on laillista koko Yhdysvalloissa 20.12.2018 alkaen, jolloin presidentti Donald Trump allekirjoitti “Agriculture Improvement Act” lakipaketin. Lakipaketti on viiden vuoden rahoituspaketti maataloudelle, ravinnontuotannolle ja niihin kytkeytyville liittovaltion ohjelmille ja se helpottaa liittovaltion asettamia rajoituksia hampun tuotannolle".

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Toi hampun laillistaminen Usassa on merkittävä asia. Alunperinkään sitä ei koskaan olisi pitänyt kieltää. Nyt he tunnustavat tuota kautta että kieltolaki on järjetön.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Suomen pitäisi oman etunsa vuoksi olla nyt ensimmäisten onnistujien jälkeen heitä seuraavassa junassa. Hommahan selvästi toimii ja positiiviset puolet voittavat negatiiviset reilusti.

Valitettavasti möhlimme taas ja arkoina tulemme viimeisten joukossa. Mm. verotulojen menetys (niille olisi käyttöä) ja ikävät ihmiskohtalot surettavat... ja epäsuora rikollisten tukeminenkin on varsin ikävää, koska rikolliset ne rahat nyt saavat. No eipä ole sinne päinkään ainut Suomen päättäjien moka - menetettyjä mahdollisuuksia riittää.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Suomi on jäänyt jo pahasti jälkeen järkevästä kehityksestä. Pohjolan maista vain Tanska on vähän hereillä lääkekannabiksen osalta. Suomen ohi pyykii jopa "kehitysmaat" tässä asiassa.
Poliitikot ovat biljaa tai jos jotain kantaan ottavat niin se liittyy porttiteoriaan ja psykooseihin..

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Poliitikot pelkäävät tietenkin kannatuksensa alenemista - eivät välttämättä turhaan ilmapiirin ollessa mitä on. Suomi lähes väistämättä odottelee että suuri osa Euroopan maista toimii ensin ja vasta sen jälkeen alkavat poliitikot suuremmassa määrin vaihtamaan kantojaan julkisesti. Ei siihen vielä muutamien maiden ja lukuisten USAn osavaltioiden positiiviset kokemukset auta - valitettavasti.
Itse lähinnä katselen tätäkin kysymystä hyötyjen ja haittojen kannalta. Mikäli positiivisia vaikutuksia on enemmän kuin negatiivisia, niin tietenkin kannatan. Mikäli negatiivisia vaikutuksia yhteiskunnalle olisi enemmän, niin tietenkin vastustaisin. Ja aina pitää jättää vara sille, että uusien todisteiden jälkeen vaihtaa kantaansa - sitä joskus huomaa olleensa väärässä itse kukin... ellei ole Väyrynen.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #5

Hyödyt voittavat haitat, se on täysin selvää. Nythän on vain haittoja, kieltolaki ei hyödytä kuin järjestäytynyttä rikollisuutta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset