TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Jumalan kansa - Israel alkaa viedä lääkekannabista

Valtio haaveilee satojen miljoonien verotuloista Haaveiksi se ei jää. Lääkekannabiksen käyttö lisääntyy globaalisti valtavasti, koska tieto on saavuttanut ihmiset sekä osittain myös lääkärit.

 

Toki virkystyskannabis on vieläkin isompi markkina. Toisaalta lääkekannabistuottajien on helppo mennä siihen koska lääkekannabis ei eroa juurikaan virkistyskannabiksesta. Ehkä suurin ero on CBD-kannabis joka ei päihdytä. Sekään ei ole Suomessa ole sallittua. Se on kummallista.

Muuten lääkekannabis on ihan samaa kuin virkistyskannabis.

 

Seuraavan hallituksen pitäisi herätä tässäkin kysymyksessä todellisuuteen. Suomessa on tähänkin alaan paljon annettavaa ja tietoa.

 

https://www.satakunnankansa.fi/a/201426915

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Muistan lukeneeni jostain Israelin kannabistutkimusten alkaneen jo 60-luvun lopulla, joten heillä on varmasti tietoa paljon.

Jumalan valittu kansa! Toivottavasti Pekka(Jeesuksen kaveri ja Jumalan ystävä) tulee kommentoimaan jotain hauskaa taas.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Siellä on tosiaan pitkään tutkittu kannabista kieltolaista huolimatta. Siellä on jopa vanhainkoteja jossa ihmiset lääkitsevät itseään kannabiksella.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

"Sekin on Suomessa ole sallittua."

Suosittelen oikolukua.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Kiitos. Ei pitäisi väsyneenä kirjoittaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tiedetään, että kannabis aiheuttaa keskushermoston lamautumista.

Toki ihminen muistakin syistä voi olla ”väsynyt”.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä Vastaus kommenttiin #11

Sä jaksat toistaa tuota oma keksimääsi termia. Kertoo kyllä siitä, että tietosi on melko heikoilla jäillä.

Käyttäjän arirusila kuva
Ari Rusila

Israelin yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa on tosiaan vuosikausia tutkittu kannabista ja nyt myös sen kaupallista hyödyntämistä. Bisneksen kyseenollen juttelin sattumoisin Israelissa viime joulukuussa DEA:n ex-agentin kanssa ja hänen mukaansa huumeet kokaiinia myöten tulisi laillistaa. Jenkeissä huumesota on käytännössä hävitty ja laillistaminen voisi iskeä kartelleihin tosi kovaa.

Itsekin olen myös kovien huumeiden laillistamisen kannalla koska näin aineiden laatua ja jakelua olisi valvottavissa eli tuoteturvallisuus paranisi; samalla huumeisiin liittyvän rikollisuuden lieveilmiöt vähenisivät. Toki joissakin maissa voisi tapahtua samaa kuin Kosovossa jossa KLA keräsi hyvät varat mm aseiden ostoon kapinaansa ja myöhemmin valtion haltuunsa saatuaan huumepomot muuntuivat poliitikoiksi ja valkopesivät huumerahat lailliseksi liiketoiminnaksi. Suomessa pitäisin tätä vaaraa kuitenkin pienenä ja mielestäni laillisen huumekaupan verotus voisi tuoda hyvät rahat valtion kassaan alkoholin ja tupakan tapaan.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Uskonto on oopiumia kansalle.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Tämä menee ohi aiheen, mutta kun Pekka.
Kopion pätkän kosmologi ja kirjailija Kari Enqvistin blogista:

Kun Hitler vuonna 1933 anasti vallan Saksassa, hän aloitti ensimmäisen puheensa kansakunnalle vannomalla ”uskollisuutta ainoastaan Jumalalle, omalletunnolle ja kansalle”. Johtavat kristilliset teologit tervehtivät natsien valtaannousua ”Jumalan lahjana ja ihmeenä”.

Natsit katsoivat edustavansa oikeaa kristinuskoa. Merkittävä osa Saksan protestanttisista kristityistä oli samaa mieltä. He uskoivat toteuttavansa kristillistä moraalia sen alkuperäisessä muodossa. Siihen liittyi sekä antisemitismi että usko Jumalan johdatukseen.

Natsien sepitteessä ”juutalaispaavit” olivat tahranneet ja vääristäneet kristinuskon alkuperäisen olemuksen. Heidän oudon logiikkansa mukaan Jeesus oli itse asiassa ollut ensimmäinen arjalainen, olihan tämä tuhonnut temppelin rahanlainaajien pöydätkin.

Kun natsien hirmutekojen laajuus sitten paljastui, kaikille tuli kiire kääntää takkia. Natsit eivät olleetkaan oikeita kristittyjä. Äkkiä he olivatkin ateisteja. Tämä on legenda, jota piispoja myöten yhä edelleen toistellaan.
Kun Hitlerin sotilaat marssivat valloitusretkilleen, heidän vyönsolkiinsa oli kuvattu hakaristin päällä istuva kotka. Tätä komeutta kiersi suurilla kirjaimilla kirjoitettu ”Gott mit uns” – Jumala kanssamme. Ei kuulosta ateistiarmeijalta.

Lisää tällaista oopiumia kansalle.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Kokaiini, heroiini, morfiini ja metamfetamiini olivat natsi-Saksan käytetyimmät huumeet.

Jälki oli hirmuinen.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Taas kommentti joka ei oikeastaa tähän keskusteluun lìity. Mutta oikeassahan sä olet.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

87 vuotias Israelilaisnainen Mimi Kovo kertoo kannabislääkitysvalinnastaan:

– Ajattelen, että ihmisen pitää rakastaa kannabista, jotta se rakastaa sinua takaisin, Kovo sanoo.
– Tiedätkös, olen onnellinen nainen. Olen saanut elää onnellisen elämän.

Ikävä tosiasia on se, että Israelissakin lääkekannabis on vasta viimeinen lääkehoito. Joten ensin pitää vetää synteettistä heroiinia...toisin sanoen pitää ensin leikkiä hengellään, kunnes saa turvallisen lääkityksen.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset