Suomen poliisi nappasi Aarniota kovemman tekijän kiinni

Nyt on Suomi pelastettu ja syyttäjälle annettu melkoinen keissi käsiin. Kyllä poliiisin resursseja ehdottomasti pitää lisätä, kun tälläisiä saavutuksia saadaan aikaan.

Taas on alaikäisiä pelastettu ja muitakin ihmisiä suojattu kannabiksen vaaroilta. Myös verorahoja on tehokkaasti käytetty. 

Kiitos Suomen poliisi mahtavasta työstä ja verorahojen tehokkaasta käytöstä.

 

Kankaanpään poliisi paljasti eilen 19.2.2019 kannabiskasvattamon Kankaanpään keskustan alueella. Kasvattamossa oli kaksi noin 30 cm korkeaa kannabiskasvia, jotka poliisi takavarikoi. Kasvien lisäksi poliisi takavarikoi kasvatamiseen soveltuvaa rekvisiittaa. Epäilty tunnusti teon kuulustelussa. Juttu siirtyy aikanaan syyttäjälle syyteharkintaan.

 

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kankaanpaan_poli…

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu