45% nuorista aikuisista on rikollisia

Tämä käy ilmi THLn uusimmasta tilastosta. Voisi sanoa, että merkillistä huumeiden käyttö lisääntyy vuosittain. Vaikka rangaistusten pitäisi estää se. 

Ei ole yllätys että kannabis on maamme yleisin laiton huume jota ihmiset käyttävät. Kenties johtuu siitä että monet ovat havaineet sen sopivan paremmin itselleen sopivaksi päihteeksi. Osalla se on korvannut laillisen alkoholin kokonaan.

https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/paihteet-ja-riipp…

 

Edit: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jo-lahes-joka-neljas-suomalainen-on-kayttanyt-kannabista-viidesosa-suomalaisista-haluaa-ettei-huumeiden-kaytosta-saisi-rikostuomiota/7298282#gs.rbDUBYK1

 

"Hakkaraisen mukaan useimmilla kannabiksen käyttö jää satunnaiseksi kokeiluksi, mutta kasvua näkyy myös aktiivisemmassa käytössä. Yleisintä kokeilut ovat nuorten aikuisten keskuudessa, joista 45 prosenttia on kokeillut kannabista elämänsä aikana."

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu