Lääkärit määräsivät laillista lääkekannabista – Kela ahdistui

Kiitos Suomen kuvahti ja Aarno Malin, että toitte tämän suhmuroinnin esille. Tiedän monia lääkekannabis ihmisiä, joiden reseptiä ei ole uusittu ja tiedän monta ihmistä jotka hyötyisivät lääkekannabiksesta, mutta lääkärit eivät sitä uskalla määrätä Kelan ja Valviran pelosta johtuen.

On uskomatonta, että edelleen lääkekannabis on viranomaisille tabu, vaikka se on ollut laillista jo vuosikymmenen ajan. Luulisi että WHOn ja EUn suosituksia kuunneltaisiin myös Suomessa. Mutta näin asia ei taida olla.

Negatiivinen suhtautuminen kääkekannabikseen johtunee lähinnä kieltolaista ja myyteistä jotka elävät edelleen varsinkin vanhoollisten ihmisten päässä.

Taas hyvä syy kannabiksen laillistamiselle, se toisi laajan valikoimat lääkekannabista ihmisten saataville.

Iso luku suositus:

Lääkärit määräsivät laillista lääkekannabista, Kela lähetti oudon kirjeen: ”Uhkailtiin, että Kela toimittaa tiedot Valviraan”

 

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/laakarit-maarasivat-laillista-l…

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu