Taas pöyristyttävä teko lapsia kohtaan!

Olemme uutisista saanut tänään lukea kauheasta teosta lapsia kohtaan. Raiskaajarinki on ollut asialla ja kuvannut tekoja nettiin ja ilmeisesti jakanut muitakin kauheita tekoja. Ihmismieli osaa olla sairas.

Teot on todella kuvottavia ja tekijät pitäisi pistää koppiin loppuelämän ajaksi. Karkoittaa heitä ei voi koska ovat kantasuomalaisia.

Itseä ihmetyttää että he saavat ilmeisesti odottaa oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla?

Toinen ihmetys liittyy yhteen puolueeseen joka on paljon täälläkin kirjoitellut maahanmuuttajien teoista. Nyt he ovat hiljaa kuin paskakärpänen katossa.

Lapsiin kohdistuvista teoista pitäisi saada tuontuvia vankeustuomioita, sama koskee raiskauksiin ja muuhun väkivallan käyttöön liittyviin rikoksiin. 

Eräskin julkisuuden henkilö sai törkeästä hyväksikäyttötapauksesta ehdollisen tuomion, en ymmärrä.

Sensijaan jos huumeita käytät, ostat voit saada suhteettoman kovia tuomioita teon vakavuuteen nähden. Esimerkki löytyy tältä päivältä erään jääkiekkoilijan tapauksesta.

TeppoSyvril
Espoo

Sydäntä lähellä on päihdepolitiikka, lääkekannabis,virkistyskannabis,
ympäristö,luonto,jokamiehenoikeudet,eläinten hyvinvointi,syrjäytyneet ihmiset,nuoret ja lapset, ihmisoikeudet,tasa-arvo, tietoturva,sananvapaus, maalaisjärjen käyttö ja vastuu sanoistaan mitä puhuu tai kirjoittaa.

Vihreralan ammattilainen.

P.s joskus tekstit sekavia ja täynnä kielioppi ja kirjoitusvirheitä. Suurin syy siihen ei ole kannabis tai alkoholi. Se on aivovamma jota kutsutaan lukihäiriöksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu