TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Kehotan ihmisiä astumaan kannabiskaapista ulos!

Mielenterveys kiittää kun  ei tarvitse salailla asiaa. Itse olen sen tehnyt jo vuosia sitten. Siis astunut kaapista ulos.

Me olemme normaaleita ihmisiä,ei kannabiksen käyttöä tarvitse hävetä tai salailla. Puhukaan siitä avoimesti.

Me olemme olemassa, me teemme töitä, meillä on lapsia.

Laki on perseestä se pitää muuttaa. Laki ei suojele lapsia,ei nuoria,ei perheitä.

Se ei meistä tee kelvottomia tai edes huonoja ihmisiä.

Vaaleissa voidaan vaikuttaa ja äänestää järjen ääntä. Puolueita jotka perustaa tietonsa tutkimukseen ja faktoihin. Tulevat ehdokkaat pitää haastaa puhumaan aiheesta.

Olenko rikollinen? Oletko sinä? 

Mua ärsyttää yksi,kaksi asiaa ne on ihmisten tietömättömyys sekä leimakirveen heiluttaminen.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Tänään olen itsekin pohdiskellut juuri tätä asiaa. Ennen kuin homouden kriminalisoiva epäoikeudenmukainen ja ihmisoikeuksia loukkaava laki saatiin kumottua, tarvittiin monen ihmisen kiitettävää kansalaisrohkeutta. Sille asenteelle on ilman muuta jälleen tilausta. Mitään moraalisesti vääräähän yksikään pössyttelijä ei missään nimessä tee.

Valitettavasti jotkut ovat kuitenkin siinä tilanteessa, että kannabiksen satunnaisenkin käytön julkinen tunnustaminen vaarantaisi toimivan hoitosuhteen mielenterveyspuolella, eikä varsinkaan vaikeammin sairaiden kannata välttämättä ottaa sitä riskiä, jos haluavat pysyä elävien kirjoissa. Se on ikävää, koska näiden asioiden salaaminen ei ole kenenkään etu muuten kuin sairaan ja haitallisen lainsäädännön takia.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Ymmärrän tuon. Suurin osa kannabista käyttävistä on täysin normaaleja ihmisiä, on perhe, lapset,duuni. Onhan se riski astua kaapista ulos ja se vaatii rohkeutta. Toki se toi viedä duunipaikan ja lapset huostaanottoon.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Siinä on vain sellainen pieni mutta, että huumausainerikos vanhenee viidessä vuodessa, niin en ihan hirveästi menisi omalla nimellä ja naamalla puhumaan siitä julkisesti.

Muistelisin, että joitain vuosikymmeniä sitten oli tapaus kun joku tyyppi oli tv-lähetyksessä kertonut polttaneensa ja seuraavaksi oli poliisitutkinta päällä.

Minulla on tästä omakohtaisia kokemuksia n. 20 vuotta sitten. Ei tullut mieleen, että vanhenemisessa menisi niin kauan, niin menin puhumaan poliisille omista poltteluista joka oli tapahtunut puoli vuotta aikaisemmin, humalassa kun olin. Tästäpä sitten seurasi rikostutkinta. Muutamien mutkien kautta jouduin jopa oikeuteen, jossa kuitenkin jäin tuomiotta. Olin silloin alaikäinen. Ne oli niitä aikoja ja nyt minulla ei ole moisten asioiden kanssa tietenkään mitään tekemistä.

Että jos joku haluaa tulla siitä ulos kaapista omalla vastuulla, be my quest, mutta en todellakaan suosittelisi sitä muille.

Käyttäjän AnssiPajala kuva
Anssi Pajala

Käyttörikos vanhenee kahdessa vuodessa. Sitä, millä nimikkeellä asiaa lähdetään tutkimaan, on kuitenkin vaikea etukäteen arvata. Osaavathan poliisi ja syyttäjä toki taktikoida.

Paljon rohkeutta tuollaisessa ulostulossa kieltämättä tarvitaan. Kaapista ulos uskaltautuminen on erittäin kiitettävää, mutta ilman muuta kannattaa tajuta, mihin on ryhtymässä.

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Ok 2 vuotta sitten. Siitä on tosiaan aika kauan aikaa. Minun ei silloin ollut tarkoitus joutua siitä oikeuteen kun lupauduin menemään nuorisovastaanotolle, mutta en löytänyt kyseistä paikkaa ensimmäisellä kerralla kun se oli sellaisella pienellä sivukujalla. Siihen aikaan kun ei ollut älypuhelimiakaan mistä olisin voinut tarkistaa. Niinpä sitten minut haastettiin siitä oikeuteen. En kuitenkaan saanut tuomioita kun olin sittemmin alkanut käymään siellä vastaanotolla.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Nuorempana tuli polteltua maria ja hasaa jonkun verran. Siitä on nyt yli 20 vuotta, joten ne pikku synnit taitavat olla jo riittävästi vanhentuneet. Kyllästyin kyllä siihen huviin aika pian ja totesin silloiselle minälleni keskioluen sopivan paremmin.

Tänä päivänä vanhana pappana voisihan tuota maistaa uudelleenkin, tuo laittomuus vaan on ärsyttävä kiusa mikä meille on keksitty. Nuorena sitä otti vaikka minkälaisia riskejä, nuoruuden hulluudella. Mutta tällä iällä en todellakaan viitsi ottaa moisia riskejä.

Tuo mieto päihde kannabis kannattaisi laillistaa. Tämä nykytilanne on aivan hölmö.

Käyttäjän paavonevalainen kuva
Paavo Nevalainen

Okei okei, tullaan sitten ulos kaapista. Mielenterveys kiittää kun ei tarvitse salailla asiaa. Itse olen sen tehnyt jo vuosia sitten. Siis astunut kaapista ulos.

Me olemme normaaleita ihmisiä, ei kannabiksen käyttämättömyyttä tarvitse hävetä tai salailla. Puhutaan siitä avoimesti. Mekin olemme olemassa, me teemme töitä, meillä on lapsia. Yhteiskunta on perseestä ja se pitää muuttaa. Perhe ei enää suojele lapsia, ei nuoria, eikä kannattele yhteiskuntaa.

Pössyttelevä perhe voi tehdä lapsistaan kelvottomia tai ainakin huonoja ihmisiä. Lapset eivät opi normaaleja elämänhallintataitoja: miten hallita stressiä, miten motivoitua ja miten selvitä elämästä ilman kemikalisaatiota.

Vaaleissa voidaan vaikuttaa ja äänestää järjen ääntä. Puolueita jotka perustavat tietonsa tutkimukseen ja faktoihin. Tulevat ehdokkaat pitää haastaa puhumaan aiheesta. Olenko rikollinen? Oletko sinä?

Kyllähän vähän kaikkia ärsyttää yksi, kaksi asiaa: ne ovat ihmisten tietämättömyys sekä leimakirveen heiluttaminen.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Voiko tänne antaa negatiivista peukkua?

Elämä on parasta huumetta - kunhan opettelee elämään. Aina se ei ole helppoa, kipu ja tuskakin kuuluvat elämään.
Elämään kuuluu ylä- ja alamäkiä. Alamäkiä varten on olemassa ammattiauttajia ja vielä valtion kustannuksella.
Sinun ei tarvitse turruttaa elämääsi ja aivojasi.

Liiku, syö terveellisesti, opiskele uutta, kertaa oppilaasi tietoa. Kehity ihmisenä, kehitä aivojasi. Rentoudu, mietiskele, rauhoitu. Kriittisen tietomassan ja sisäisen rauhan saavuttaessasi valaistut ... elämä on liian lyhyt. Nauti sitä selvin päin.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Asialla on myös nurja puoli.

Tiettävästi usein juurikin fiksut ihmiset vähän semmoisia että tätä sontaa, erityisesti tyhmempiä ihmisiä, ei jaksa jos ei välillä sekoita päätään vaikka keskioluella.

Käyttäjän MillaJaakkola kuva
Milla Jaakkola

"Ei tarvitse".

Mut mitäs jos me halutaan? Miten olis, että me aikuiset ihmiset saisimme tehdä mitä itse haluamme, ilman että sinun kaltaisesti paremmintietäjät ovat valmiina aiheuttamaan meille konkreettista vahinkoa?

Poltan ja olen ylpeä siitä.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

"Liiku, syö terveellisesti, opiskele uutta, kertaa oppilaasi tietoa. Kehity ihmisenä, kehitä aivojasi. Rentoudu, mietiskele, rauhoitu. Kriittisen tietomassan ja sisäisen rauhan saavuttaessasi valaistut ... elämä on liian lyhyt. Nauti sitä selvin päin".

Teen tuota kaikkea ja käytän silti kannabista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset