TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Nyt nuoret äänestämään Piraattipuoluetta

Mediassa on noussut esille että opiskelijat arastelevat äänestämisen suhteen.

Hyvä vinkki nuorille on. Tutustukaa Piraattipuolueeseen ja äänestäkää uusia voimia tekemään päätöksiä.

Piraattipuolue tekee politiikkaa tiedon ja tutkimuksen pohjalta, he kannattavat avointa päätöksen tekoa sekä kunnioittavat ja vaalivat ihmisarvoja ja yksilöiden tietoturvaa.

Piraattipuolue myös haluaa inhimillistä päihdepolitiikkaa, johon sisältyy huumeiden käytön dekriminalisointia ja kannabiksen laillistamista. 

Piraattipuolueella on järkevä kanta maahanmuuttoon myös.

Piraattipuolueelle on myös luonto tärkeää ja ilmastonmuutos.

Piraattipuolueen ehdokkaiden keski-ikä on 35 vuotta.

 

Lue täältä vaaliohjelma ja mene äänestämään:

 

https://piraattipuolue.fi/politiikka/vaaliohjelmat/

 

Itse menen antamaan ääneni heti kun ennakkoäänestys alkaa. Ääni Piraattipuolueelle on ääni yksilönvapaudelle, tulevaisuudelle. Sekä uudenlaiselle politiikalle, jota puolue edustaa.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

"Puolueessa ei ole vikaa kuin nimi"
Tämän olen monelta kuullut, tietenkin eduskunnan ulkopuolelta on myös vaikeampi ponnistaa, mutta ainakin oma ääni tulee Piraateille.
Parhaan puolueohjelman mukaan ennenkin menty, ei ehdokas edellä, nyt on ilo myös sanoa että on laatuehdokkaitakin laajalti.
Suomen vaalijärjestely kaipaisi kyllä uudistusta, ainakin vaalipiirien osalta, sekä D'Hondtin menetelmän vaihtaminen reilumpaan.
"D’Hondtin menetelmässä puolueiden saamien paikkojen suhde on melko lähellä äänimäärien suhdetta. Menetelmällä on kuitenkin taipumus suosia suuria puolueita pienten kustannuksella."
https://fi.wikipedia.org/wiki/D%E2%80%99Hondtin_me...

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

Hyvä ja asiallinen kehoitus. Tulin vilkaisemaan Uuden Suomen puheenvuoroja, mutta ei täällä suosituissa ole mitään luettavaa. Siellä on ainoastaan tätä päivän uutisen moninkertaista kopiota siitä, että onko joku ohjelma hävinnyt Ylestä. Keskustele siinä sitten oikeista asioista!

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

Oli sitten tekninen vika, tai joku Ylen sisällä tehnyt "kepposen", joka tapauksessa muutaman tunnin takia aikamoinen poru tuosta Halliksen vaalitentistä, some aivan sekaisin. Jos oli keppostelua, niin ei mennyt kuin ilmaiseksi mainokseksi Persuille ja "todistus" Ylen pahuudesta vahvistamaan narratiivia. Tiedä sitten mikä oli tässä totuus, mutta olisihan tuo saanut jäädä tapahtumatta, kuten moni muukin asia näiden vaalien aikaan.

Käyttäjän kuoppari kuva
Ari Kuoppa-aho

Ääni tasa-arvolle ja yksilönvapauksille. On hyvä että meillä puolue joka ajaa edistystä, Suomi kun ei ole vuoden 1906 (naisten äänioikeus) jälkeen ollut enää edelläkäviä, vaan päinvastoin jäljessä matelija.
Piraattien myötä meillä on taas mahdollisuus kansakuntana saavuttaa jotain, josta voidaan olla ylpeitä vielä vuosikymmenien jälkeen.

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell

Jotain uuttahan tähän maahan kaivataan vanhojen isojen puolueiden hyvä veli-kerhojen sijaan, eikä persujen ajama kellon takaisin kääntäminen ole mikään suunta mihinkään, joten on hienoa että löytyy selkeästi eteenpäin katsova vaihtoehto Piraattipuolueesta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset