TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Lemmikkieläimet hyötyvät kivunhoidossa kannabiksesta kuten ihmisetkin

Tämäkään ei ole yllätys itselleni. Yllätys se ei ole koska aktiivisesti seuraan mitä maailmalla tapahtuu.  

Saahan lemmikkieläimet muutenkin ihmisillle tarkoitettuja lääkkeitä.

Yle on juuri uutisoinut:

Chileläinen Urak-koira saa kannabista kipuihinsa – Suomalaisasiantuntija uskoo koirien kannabishoitojen rantautuvan myös meille

https://yle.fi/uutiset/3-10717948

"Lääkekannabiskokeiluja odotetaan Suomeen

Kannabiskasvin lääkinnälliset ja päihdyttävät vaikutukset johtuvat sen sisältämistä kemiallisista yhdisteistä, joita kutsutaan kannabinoideiksi. Niitä on kymmeniä.

Tetrahydrokannabinoli eli THC tunnetaan kannabiksen keskeisimpänä huumaavana ainesosana, jonka käyttö Suomessa on päihtymistarkoituksessa kielletty.

Toinen hampusta saatava yhdiste on kannabidioli eli CBD, joka ei ole päihdyttävä tai laiton. Kumpaakin ainesosista käytetään lääkinnällisiin tarkoituksiin niin ihmisten kuin eläintenkin hoidossa."

Ekaksi olisi hyvä jos ihmiset saivivat käyttää vapaamin kannabista lääkkeenä, nyt kun se on tehty hyvin vaikeaksi. En itse ymmärrä miksi ihmiset eivät saisi hyötyä kannabiksesta lääkinnällisesti, se ei kuulune valtiolle millään tavoin.

"Vainion tietoon ei ole tullut yhtään tapausta, jossa Suomessa toimiva eläinlääkäri olisi määrännyt potilaalleen lääkekannabista. Hänen mukaansa lääketieteen ammattilaiset ja ylipäätään koko suomalainen yhteiskunta suhtautuvat nuivasti kannabiksen ja etenkin THC:n lääkinnälliseen käyttöön."

Tuskin kukaan eläinlääkäri edes pystyy määräämään kannabista eläimille.

Yhteiskunnan nuiva suhtautuminen on totta, kiitos aivopesun jota on vuosikymmeniä harrastettu.

Kieltolain ansiota, mitään järkiperusteita ei löydy kannabiksen laittomuudelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit ()

Käyttäjän HannuKrkkinen kuva
Hannu Kärkkäinen

Kuten sanoit Euroopassa eräissä maissa eläinlääkärit antavat eläimille kannabis lääkkeitä. Omega 3 THC. Ei se muuttanut tai auttanut meidän koiralla mitään. Saimme tavallista särkylääkettä nesteenä sekä tätä kannabislääkettä nesteenä.Tavallinen lääke tehosi paremmin. Eli en löytänyt, tai kokenut mainitsemaasi "lemmieläimetkin hyötyvät kivunhoidossa".

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset