TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Lopetin kaikki kipulääkkeet kannabiksella

Tälläistä kuulee yhä useammin myös Suomessa vaikkakin lääkekannabis reseptien saanti on kiven alla.

Yhä useampi suomalainen joutuu käyttämään kannabista laittomasti itselääkinnällisesti. Hyödyt voittavat laittomuuden. 

Itse toivoisin että nykyhallitus oikeasti ottaisi kannabiksen keskusteluun, niin viihde kuin lääkepuolen. 

On selvää että kannabiksella on paljon lääkinnällisiä hyötyjä, yksi niistä on kivunhoitoon liittyvä. Erityisesti krooniseen kipuun oiva apu, näin kipupotilaat ovat kertoneet niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla..

Olisi aika jo vihdoin myös Suomessa kuunnella myös ihmisiä aidosti, siis heitä jotka hyötyvät kannabiksesta.

Koko kannabispolitiikka pitää päivittää, kannabis pitää vapauttaa pois rikollisten käsistä. 

Laillinen kannabis on tolkun asia. Esim Colorado on tienannut verojen kautta miljardi dollaria viidessa vuodessa. - 

https://www.cnbc.com/2019/06/12/colorado-passes-1-billion-in-marijuana-s...

POLTTAA KANNABISTA KIPUIHINSA! BIG BROTHER -VOITTAJA SUVI PEHKONEN SAI NEUROLOGILTA TYLYN TUOMION!

https://www.seiska.fi/Uutiset/Polttaa-kannabista-kipuihinsa-Big-Brother-...

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän lentonenhenri kuva
Henri Lentonen

Voidaan puhua sairaista, viihdekäytöstä tai vaikkapa verotuloista: mutta näiden takana on sellainen asia, kuin oikeudenmukaisuus ja eikös Jumala ole antanut kaikki yrtit jokaiselle ihmiselle ns. synnyinlahjaksi?

Ja täten kun käsittääkseni länsimaisessa demokratiassa ihminen omistaa ruumiinsa ja mielensä (kunnes toisin määritellään vankilassa tai pakkohoidossa) niin ketä kohtaan se rikkoo eli olisi rikos, jos on puutarhuri kaupungissakin ja kaapissa kasvaa kannabista?

Sittenhän vasta jos/kun sitä myydään kaduilla ja vähän sekoitetaan tutkimuskemikaaleja sekaan tehon lisäämiseksi: siitä tulee rikollista. Kotikasvatus pitää laillistaa ja rekisteröityjä kotikasvattajia voi itseasiassa nykyiselläkin lainsäädännöllä poliisi vastaanottaa, jos vain haluaisivat.

Sehän on ainakin veropetos ja jonkinlainen pahoinpitely, kun ostaja ei tietenkään tiedä että kukassa tai hassiksessa on vaikkapa auton renkaan kumia painon lisäämiseksi, lasikuitua tai vaikkapa pillereitä jauhettuna, ennenvanhaan oli käsittääkseni yleistä lisätä ulkomaiseen hassikseen oopiumia, jotta siitä saataisiin riippuvuutta aiheuttavaa.

Cannabiksen kannabinoideja on jo patentoitu niiden kiistattoman lääketieteellisen hyödyn vuoksi. Miten asiat yhtäkkiä menikin niin, että ihminen voi patentoida Jumalan luoman kasvin ja sen ainesosia: eikö tällainen ole varkautta?

Sen lisäksi on terrorismia siviilejä kohtaan harjoittaa Suomessa huumesotaa. Oikeusvaltiota siis odotellessa, jonkun pitäisi ns. nostaa kissa pöydälle asiasta lainsäädännön parissa näin ihan aikuisten oikeasti.

Sen sijasta, että hyvinvointiyhteiskunnan rakentaminen keskittyy about poliisien resurssien ja oikeuksien laajentamiseen. Amerikan malliin sitten vaan, että vankilat täyteen jengiporukkaa niin hyvä tulee?

https://patents.google.com/patent/US6630507B1/en

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Jos minulla olisi kipuja ja niihin en kohtuudella saisi apua, niin ihan varmasti ryhtyisin perehtymään kannabiksen kasvattamiseen omaan käyttöön. Ihan niin kuin teen kustannusmielessä kotiviiniä omaan tarpeeseen n. 1€/litra hinnalla.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

@2. Niin minäkin teen viiniä pitkän kokemuksen pohjalta ja omat menetelmät ja oivallukset.

Se, että miksi kotiviini on sallittua, ettei se ole vaarallista kuten se kotipolttoinen, jos sen tekee väärin.

Kannabiksen kohdalla ei ole niin vaarallista. Se tässä on hassua, että viina muka eri asia ja jokainen tietää viinan vaaralliset haittapuolet.

Käyttäjän JuhoPalmroos kuva
Juho Eeva

Jos laki on epäoikeudenmukainen, niin kansalaistottelemattomuus on hyve.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Oma kansalaistottelemattomuuteni on kestänyt jo 25 vuotta, ja jatkuu elämäni loppuun asti.

Sanktioita on tullut viimeisen kahden vuoden aikana niin paljon, että elämäntilanteeni sallii tulla hamppukaapista ulos omalla nimellä.
Jos tarkemmin miettii asiaa, niin nyt on oikeastaan helpompi hengittää ja elää, kun ei tarvitse piilotella mitään ja voi vapaasti julistaa ilosanomaa :)

Aikaisemmin johonkin Tepon blogiin kirjoittanut Pekka Roponen niminen henkilö on psykiatrian erikoislääkäri ja hänen vastaanotollaan kävin 2018 helmikuussa. Se käynti romutti kaiken mitä olen elämässäni saanut aikaiseksi ja pamahti vielä 15000 euroa paskaa niskaan.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kun maailman terveysjärjestö ja EU ovat ottaneet kannan, että kannabislääkityksiä pitäisi lisätä huomattavasti ja kannabislääkitys tulisi saattaa Kela korvattavaksi, niin ihmetyttää miksi mallioppilas Suomi ei välittömästi toteuta näitä tavoitteita?

Kipulääkkeenä kannabis on ylivoimainen ja täysin turvallinen vaihtoehto lääketehtaiden myrkkyihin verrattuna.

Kun maailman terveysjärjestö ja EU ovat ottaneet kannan, että kannabislääkityksiä tulisi lisätä, niin jokainen kipulääkekuolema joka johtuu opiaateista tai esimerkiksi parasetamolin aiheuttamista maksavaurioista, ja joka olisi korvattavissa kannabiksella, on täysin selvä murha valtion taholta.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Suomessa asiaa jarrutetaan keinoja kaihtamatta. Esim Eija Kalso (Hus kipupoli) saa suorastaan valehdella kannabiksesta minkä ehtii. Todella omituista toimintaa.
Melko haitoton kannabis on suuri uhka joillekin tahoille Suomessa ja he painavat jarrua minkä ehtivät. Ihmisten kärsimyksistä viis.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Jonkun tutkivan journalistin tulisi tutkia, kuinka paljon poliitikot, virkamiehet tai lääkärit omistavat lääkeyhtiöiden osakkeita? Koska joku syyhän siihen on, että turvallinen vuosituhansia käytetty särkylääke on kiellettyjen aineiden listalla, samaan aikaan kun lääketehtaiden särkylääkemyrkyt tappavat ihmisiä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset