TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Rikolliset perustavat maahan amfetamiinitehtaita

Ruotsi painii uuden ongelman edessä joka johtuu epäonnistuneesta huumepolitiikasta eli kieltolaista. Nyt saavat he maksaa hintaa siitä lisää.

Ei ole yllätys että "huumetehtaita" perustetaan. Tuotto on niin huikea ja kysyntää löytyy. Myös valmistaminen on nopeaa.

"Ruotsin poliisi on havainnut viimeisten kahden vuoden aikana uudenlaisen piirteen maan huumerikollisuudessa: rikolliset ovat alkaneet valmistaa amfetamiinia Ruotsin maaperälle perustetuissa tehtaissa. Asiasta kertoo sanomalehti Dagens Nyheter"

 

Suomen poliisi ei varmasti samaa ole Suomessa havannut, koska aika menee kannabiksen käyttäjien jahtaamiseen,ratsaamiseen,kotietsintöihin ja pienten kotikasvattamoiden takavarikoimiseen.

https://yle.fi/uutiset/3-10874446

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän RikuJungell kuva
Riku Jungell

Ehkäpä piripussukoista alkaa kohta löytymään kyljestä "Hyvää Suomesta"-merkki.

Käyttäjän AnttiMikkonen1 kuva
Antti Mikkonen

Reilun kaupan kokaiinia perheyrityksen logolla oottelen...
Harvoin itse käytän, mutta mikään huumeisiin liittyvä bisnes ei ole yhtä "orja-mallilla"..
Täällä Espanjassa jää koko ajan kiinni kannabiksen kasvatuksesta kielitaidottomia aasialaisia, jotka luulee kasvattansa muuta kuin laitonta.

Käyttäjän escobar196703 kuva
Esko Ohramaa

Hampun kohdalla on niin, että välillä sitä kaipaa ulkomailla tuotettua. Sen takia joudun tekemään joka kesä reissun Amsterdamiin. :)

Käyttäjän OPM kuva
Jani Virta

Noiden labrojen huono puoli taitaa olla että ne tuottavat pääasiassa "paskaa" metamfetamiinia. Käsittääkseni metamfetamiinin valmistaminen on suhteellisen helppoa jos saa vain käsiinsä kaikki tarvittavat aineosat. Jos "kemistintaidot" riittävät pontikan valmistamiseen niin luultavasti myös "metan" valmistamiseen. Tosin räjähdysvaara ja hajuhaitta ovat todella suuria.

"Metan" valmistaminen helpoin ja yksinkertaisin menetelmin jättää sen "epäpuhtaaksi". Nämä epäpuhtaudet tekevät siitä käyttäjälleen erittäin haitallista, eikä "meta" itsestäänkään mitään vähähaittaista ole. Epäpuhdas ja yksinkertaisesti valmistettu metamfetamiini on paljon koukuttavampaa ja haitallisempaa kuin perinteinen amfetamiini(t).

Jos päätyy ongelmakäyttämään ja "rännäämään" tuollaista tavaraa niin elimistö "kuluu" ja hampaat "mätänevät" kyllä vuosien saatossa. Niille päihderiippuvaisille jotka tuohon ovat koukussa pitäisi kyllä yhteiskunnan harkita korvaushoitoa joko varsinaisella amfetamiinilla tai ADHD-lääkkeillä.

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Kuinka moni olisi aikoinaan uskonut, että folk hemmet tulisi kääntymään itseään vastaan synyperäisiä ruotsalaisia vastaan kuten olemme kuulleet ja nähneet. Olisi kiva tietää, mitä kansankodin ajattelioiden päissä tuolloin oli ajatuksina.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset