TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Kaikki blogit puheenaiheesta Halla-aho

Mestarin hillotolppa ja muita tarinoita persuista

 

Mestari puhuu ja mestari selittää, ja alamaiset uskovat, koska he uskovat mihin tahansa, myös siihen ettei Perussuomalaiset ole populistinen puolue. Koska Mestari niin sanoo. Siis tuo kielitieteilijä, jonka armoitettua alaa on kirkkoslaavi.

Halla-aho vai Ohisalo?

Suomalaisen politiikan eräänlaiset ääripäät Jussi Halla-aho ja Maria Ohisalo ovat epäilemättä älykkäitä ihmisiä molemmat. Ne, jotka ovat samaa mieltä Halla-ahon kanssa, korostavat juuri hänen älykkyttään ja samoin korostavat omalla tahollaan Ohisalon kannattajat emäntänsä älyä.

Halla-ahon ja Ohisalon kahdenkeskistä keskustelua olisi herkullista seurata vaikkapa televisiosta. Jos aiheeksi annetaan vaikkapa isis-naisten ja lasten palaaminen Suomeen, uskon Halla-ahon paluuta - ehkäpä pikkulasten paluuta lukuun ottamatta - vastustavan ja Ohisalon taas tukevan - ainakin lasten osalta.

Miksi varapuheenjohtajalla on – eri linja kuin puheenjohtajalla?

Perussuomalaiset odottaa eurovaalimenestystä. Ainakin kaksiagendaisella puolueella on käytössä kummallekin agendalle luonteenomainen ääntenkalastusväline – varapuheenjohtaja Huhtasaaren ”taiturimaisesti” käyttämä Venäjä-kortti; ja Halla-ahon kriittisyys Venäjän naapurivihamielistä politiikkaa kohtaan.

Poistettu kommentti

Yksi sanaseppo poisti kommenttini. Päätin muuttaa sen blogiksi:

 

Joo, melkein äänestin persuja vaaleissa, nyt jo saattaisin äänestää. Jotenkin huvittaa mutta myös hatuttaa tämä jatkuva Halla-ahon denialisointi, demonisointi tai vähintään dissaaminen. Kaiken maailman komeljanttarit koittavat vääntää eri kulmista hänestä väkisin politiikan persona non grataa. He kusevat omiin housuihinsa. Persut toki varmasti kiittävät näitä hyödyllisiä idiootteja. Eli turhaanhan minäkin tässä nillitän!

Pääministeri Halla-aho

Ei. Ei se vielä näissä vaaleissa tapahdu - mutta ehkä jo seuraavissa, jollei tahti muutu. Perussuomalaisten nousu on ollut jo pitkään aavisteltavissa, koska kaikki sataa nyt heidän laariinsa: muiden puolueiden ylimielisyys, median asenteellisuus, ilmastokeskustelu, Oulun tapahtumat jne.

Perussuomalaisten Vaalivideon kukistaja?

Perussuomalaisten politiikan ongelma on, että sama meno jatkuu ja köyhää kyykytetään. Heiltä odotettavissa kiky2 ja aktiivimalli x10. Onneksi löytyy vaihtoehto joka on asiallinen. Ei se ei ole ketutushirviö vaan jotain todellisempaa. Katso videolinkki:    https://

Perussuomalaisten syrjinnästä kansa ei tykkää

Törmäsin viikonloppuna mielenkiintoiseen ilmiöön. Se on jäänyt minulta huomiotta.  Ihmiset eivät tykkää tavasta, miten yhtä puoluetta kohdellaan ja ovat suunnanneet katseen Perussuomalaisiin. Useammassa kommentissa, sekä somessa ja myös tapaamani ystävien kesken pohditaan voisiko puolue olla se vaihtoehto jota äänestetään.

Näin tämä syrjintä kääntyy syrjijiä vastaan. Muut puolueet eivät halua Perussuomalaisten kanssa hallitukseen ja puoluetta pidetään ikuisen opposition puolueena. Mutta kansa ei välttämättä pidä tällaisesta demokraattisesta kulttuurista.

Sipilä ja Hallituksensa Loppusuora !

Hallitsematon Hallitus ja poliittinen katsaus tilanteeseen !

Äänestä Perussuomalaisia - Suomi kuuluu itään!

Äänestämällä Perussuomalaisia varmistat sen ettei Suomessa leviä länsimainen hömpötys, ja että Suomi liittyy yhä vahvemmin itään, minne se historiallisesti kuuluukin. Läntisin maa, johon Suomea voi verrata on Itävalta, Hitlerin synnyinamaa.

Me tiedämme paikkamme. Olemme yhtä tiukkoja kuin virolaiset, slovakit, unkarilaiset, puolalaiset ja itävaltalaiset. Maa kuuluu meille. Itävallan tapaan vastaanottokokeskuksistakin on tehtävä maastalähtökeskuksia.

https://yle.fi/uutiset/3-10712701

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä