TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Kaikki blogit puheenaiheesta Helsingin huumepoliisi korruptio

Suomen poliisi nappasi Aarniota kovemman tekijän kiinni

Nyt on Suomi pelastettu ja syyttäjälle annettu melkoinen keissi käsiin. Kyllä poliiisin resursseja ehdottomasti pitää lisätä, kun tälläisiä saavutuksia saadaan aikaan.

Taas on alaikäisiä pelastettu ja muitakin ihmisiä suojattu kannabiksen vaaroilta. Myös verorahoja on tehokkaasti käytetty. 

Kiitos Suomen poliisi mahtavasta työstä ja verorahojen tehokkaasta käytöstä.

 

Poliisin ja syytäjän hyvä veliverkosto

Onko tosiaan niin, etta poliisilla ja syyttäjillä on salaisia sopimuksia voimassa. Huumeiden kohdalla tämää on todennaköisesti totta. Mitä tälläiset sopimukset kertovat kansalaisille? 

Voiko syyttajiin luottaa,enta poliisiin?

 

Saako poliisi valehdella. No saa jos kyseessä on esim huumeet. Tai tavoite lisätä määrärahoja.

 

Uusi tutkintapyyntö tehty - valehteliko poliisi? Seiskan kuva paljastaa: Jari Aarnion naapuri joutui salaisen kotietsinnän kohteeksi  - 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808252201157842_u0.shtml

Jari Aarnion luottokaveri istuu eduskunnassa

Tänään saimme lukea että Aarniota epäillään henkirikoksesta. Juttu liittyy Vuosaaren tapaukseen jota tutki Aarnion luotokaveri Kokoomuksen Kari Tolvanen. En mä tiedä, mutta kyllä koko Aarnio maissi osoittaa mm sen , että poliisin toimintaa pitäisi valvoa ulkopuolinen yksikkö. Puolet poliisi poliisit on epäiltynä kaiken maailman jutuista ja nyt lisäksi tämä keissi lisää.

Koko tapaus osoittaa hyvin kuinka järjetöntä huumeiden kieltolaki on. Se korruptio ihmisiä,virkamiehiä,lääkäreitä yms.

Kun keisari Aarnio vedätti kaikkia

Keisari Aarnio on lusimassa, mutta se ei riitä. Nyt on todella selvitettävä kuinka on mahdollista, että huumepoliisin pomo vedätti kaikkia, niin mediaa kuin poliisin ylintäjohtoa ja sisäministeriä.

Sinänsä ei ole ihmeellistä, että huumepoliisissa on korruptiota ja että poliisi sekaantuu huumekauppaan, tätä tapahtuu jatkuvasti ympäri maailman.

Minna Passi, Susanna Reinboth ovat tehneet hienon ja kovan työn, itse varmasti luen heidän kirjansa. Koska asia kiinnostaa ja on myös yhteiskunnallisesti tärkeä. 

Huumepoliisi kriisissä, lisää epäilyjä

Todisteiden vääristelyepäilyt laajenivat muihin huumepoliiseihin!

Viimeisetkin luottamukset rippeet rapisevat. Huumepoliisi on mätä ja Aarnio on vai jäävuorenhuippu. 

Enää en ihmettele miksi huumepoliisin painopiste on ollut kannabikset eli kukan nauttijat ja kasvattajat! He ovat tuontilätkän kilpailijoita joten he ovat uhka bisnekselle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä