TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Kaikki blogit puheenaiheesta Jari Aarnio

Ex-huumepoliisi kieltolakia vastaan

Kiitos Ylelle joka on tehnyt jutun viime huumepolitiiikaa.Nyt seminaarin yhdestä vieraasta. 

Entinen huumepoliisi, joka nykyisin edustaa LEAP järjestöä.

"Toimii nykyisin puheenjohtajana LEAP-nimisessä järjestössä. Nimi tulee sanoista Law Enforcement Against Prohibition eli lainvalvojat kieltolakia vastaan."

"Entinen huumepoliisi: "Ainoa tapa, jolla voidaan lopettaa korruptio, säästää henkiä ja suojella lapsia on huumekaupan laillinen sääntely"

Suomen poliisi nappasi Aarniota kovemman tekijän kiinni

Nyt on Suomi pelastettu ja syyttäjälle annettu melkoinen keissi käsiin. Kyllä poliiisin resursseja ehdottomasti pitää lisätä, kun tälläisiä saavutuksia saadaan aikaan.

Taas on alaikäisiä pelastettu ja muitakin ihmisiä suojattu kannabiksen vaaroilta. Myös verorahoja on tehokkaasti käytetty. 

Kiitos Suomen poliisi mahtavasta työstä ja verorahojen tehokkaasta käytöstä.

 

Jari Aarnion luottokaveri istuu eduskunnassa

Tänään saimme lukea että Aarniota epäillään henkirikoksesta. Juttu liittyy Vuosaaren tapaukseen jota tutki Aarnion luotokaveri Kokoomuksen Kari Tolvanen. En mä tiedä, mutta kyllä koko Aarnio maissi osoittaa mm sen , että poliisin toimintaa pitäisi valvoa ulkopuolinen yksikkö. Puolet poliisi poliisit on epäiltynä kaiken maailman jutuista ja nyt lisäksi tämä keissi lisää.

Koko tapaus osoittaa hyvin kuinka järjetöntä huumeiden kieltolaki on. Se korruptio ihmisiä,virkamiehiä,lääkäreitä yms.

Huumesota myrkyttää myös suomalaisia poliiseja

Aarnion tapaus kumpuaa yhä lisää epäselvyyksiä poliisin toiminnasta ja poliisijohdon toiminnasta. Nyt näyttää siltä, että ylinjohto on siunannut Aarnion tavan tehdä huumepoliisin työtä. Lakeja ei noudateta ja ilmeisesti myös joitakin on lavastettu rikoksien tekijöiksi joita he eivät ole tehneet. Myös syyttäjien toimintaa voidaan epäillä.

Ex-poliisi johtaja Mikko Paatero on yksi epäilyistä, hänhän aktiivisesti bloggailee täälläkin.  Omissa silmissäni Paateron uskottavuus on kadonnut aikoja sitten.

Tutkiko Helsingin poliisi puutteellisesti Vuosaaren palkkamurhan?

Mielenkiintoinen uutinen tuli vastaan.

Krp avasi vanhan jutun uudelleen, taustalla Jari Aarnion tapaus

Miksi tapaus on kiinnostava mielestäni. Syy siihen on Aarnion Ja Kari Tolvasen(KOK) ystävyys. Kaikkihan tietää, että Aarnio on nyt vankilassa ja Kari Tolvanen on kansanedustajana.

Huumepoliisille sakkoja Aarnio-jutun tietojen katsomisyrityksestä

Tuomio tuli huumepoliisille tietourkinnasta. Hyvä niin! Jossain sentään valvonta toimii. 

Ymmärrän huumepoliisin huolen, kun pomomies jäänyt säppiin. Onhan se hyvin noloa.

Mutta urkinnan syyt voivat olla kumminkin muitakin mitä syyllinen on kertonut. 

Huumeet työllistää ja korruptiota esiintyy. Isot rahat houkuttelevat jopa poliisin lain väärälle puolelle.

Kaiken kaikkiaan Aarnion tapaus on tullut maksamaan paljon veronmaksajille ja myös huumepoliisille.

Australia-päivänä katse korruptoitumattomiin demokratioihin

# Tässä matoisessa, tyrannien ja muutaman monimiljardöörin hallitsemassa, ökyilyn ja korruption mädättämässä maailmassa on sentään muutama jossakin määrin siedettävä valtio. Niitä voisi hiukan liioitellen nimittää jopa sivistyneiksi demokratioiksi. Voin tyytyväisenä kertoa, että Suomi on yksi näistä valtioista. Ne muut ovat Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti, Kanada, Uusi-Seelanti – ja 26. tammikuuta kansallispäiväänsä viettävä Australia. Siinä ne kahdeksan maailman valiota ovat. Enempää en todellakaan keksi.

Valintatalon kassissa on perillisten talous vatupassissa

 

Juha ”Junnu” Vainio kirjoitti itsensä suomalaiseen iskelmägenreen monien kuolemattomien iskelmien kautta. Milloin muisteltiin matkaa pohjoiseen, milloin muuan Miikkulaista Saimaan saaressa norpan kera ja sitä rataa.

Iskelmänikkaroinnin lisäksi Vainio riimitteli myös kaupallisille toimijoille yhtä ja toista. Vanhempi väki muistaa Vainion riimittelyn Valtsun eli Valintatalon sloganin tv-mainoksista, missä ”Valintalon kassissa on talous vatupassissa”.

Aarnio saa paremman puolustuksen kuin moni muu huumerikosepäilty

Helsingin huumepoliisin hyllytetty päällikkö, rikosylikomisario Jari Aarnio, yritti kuluneella viikolla päästä vapaaksi marraskuusta 2013 kestäneestä tutkintavankeudesta. Kuten arvata saattoi, oikeus  jatkoi Aarnion vangitsemista. En ole lukenut oikeuden perusteluja, vaan olen täysin lehtitietojen varassa. Jokaisella tutkintavangilla on oikeus hakea oikeudelta vapauttamistaan kahden viikon välein jos olen oikein ymmärtänyt.

Jari Aarnio, mikä meni pieleen?

Prosenttijengien kuulustelupöytäkirjat ovat usein hupaisaa luettavaa. Kysymyksien alla toistuu "en kommentoi" tai "en muista" -vastaukset. Myös järjestäytyneessä rikollisuudessa, jolla poliisi tarkoittaa muun muassa baltian maalaisia koruliikkeiden ryöstäjiä, osaavat hommansa. He ovat niin sanottuja ammattirikollisia. He tietävät, että kuulusteluissa ei tarvitse kertoa mitään, mitä voisi käyttää heitä vastaan oikeudessa. 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä