TeppoSyvril Teemana päihdepolitiikka,kannabis,lääkekannabis

Kaikki blogit puheenaiheesta tolkunpolitiikkaa

Politiikka rikki - positiivisuus ja unelmat pelastavat

Tässä viime viikolla valtuustokolleegani Peter kristillisdemokraateista laittoi blogin Järvenpään kuntapolitiikka-sivuille, joissa hän kannusti irti negatiivisuudesta ja positiiviseen politiikkaan.

Minä perussuomalainen ja Peter koodee laitoimme sitten sen jälkeen fb:hen yhteiskuvan, jossa joimme kahvia. Positiivisesti.

Vain rakkaudesta politiikkaan

Rakkaus politiikkaan estää minua uskomasta kempeleen Jungneriin ja Hjallikseen. Eihän politiikkaa voi muuttaa, eihän Hjallis muuttanut jääkiekkoakaan, pelasi vain itsensä pussiin.

Toisaalta se Kempeleen oma mies asuu Sipoossa ja on oikeasti syntyisin Vetelistä. Juhalla ja Harryllä on tosin yhteinen harrastus, eli jääkiekko, mutta ymmärtääkö kumpikaan mitään politiikasta?

Politiikka kun on yhteisten asioiden hoitamista, niin että siitä hyötyvät kaikki muutkin, eikä vain itse.

Politiikan ristiriitoja

Ensin tärkeimmät asiat, eli onnittelut Iivo Niskaselle olympiavoiton kunniaksi.

Porilaisten marssi tuli jo kisan jälkeen, että sitä ei enää tarvitse laittaa...

 

Sitten varsinaiseen postaukseen, tässä tarkoitus yhdistää totuuden siemeniä huumorin kukkaan...

Joten mikäli joku tämän ottaa liian tosissaan kannattaa kerrata niitä sananlaskuja, erityisesti sitä jossa

puhutaan koirasta ja kalikasta.

 

Eli..

Euro konsulttina / koko Suomi asuttuna

Tolkun politiikkaa, eli mitä se on? Laskelmat osoittavat, että Pelson vankila kannattaa sulkea ja rakentaa Ouluun yksi iso yksikkö. Tolkun poliitinen kysymys kuuluu, missä on koko Suomi asuttuna politiikka nyt?

Vaalaan ei paljoa työmahdollisuuksia jää, kun Pelso lopetetaan, eli Vaalan kunta on savijaloilla tämän asian kanssa.

Nyt Oulun vaalipiirin kaikki kansanedustajat ovat Vaalan eli Pelson puolella, mutta taas kysyy tolkun politiikko, että miksi? Eikö euro olekaan kansanedustajan paras konsultti?

Huumesota ja sen vaikutukset ulkoiseen uhkaan ja sisäiseen turvallisuuteen

Olisi mielenkiintoista kuulla presidenttiehdokkaiden kanta globaaliin ongelmaan. Sekä tietenkin kansanedustajien mielipiteitä.

Maat ja kansat

Venäjä on ensimmäisenä tunnustanut  nykyisen Israelin ja  pääkaupungikseen Jerusalemin.  Vai, onko Stalinin aikaisesta diplomatiasta luovuttu?  Eikö Putin vasemmistolaisineen Kobaa  arvostakaan?

 

Vihervasemmisto ja alpakkatempaus.

On aikoja eletty kun muutamat vihervasemmistolaiset yrittävät pelletempullaan estää isänmaallisten soihtukulkueen marssia,kunnioittamaan maan puolustajia Hietaniemen hautausmaalle. Onneksi tällä kertaa voitti järjestys ja järki, eikä menty näiden vouhkaahjien pillin mukaan.Nähtäväksi jää toteuttavatko nämä nyt alpakkatapahtumansa tuolla HJK:n tarjoamalla jalkapallokentällä.Tapahtuman epäilen syvästi olleen vain provokaatio soihtukulkuetta vastaan, ilmoitettiinhan siitä vain viikko ennen h-hetkeä.

Kansanvalta, demokratia , diktatuuri

Kaikkilla näillä hallitusmuodoilla on yhteinen tekijä.  Hankkeita ja päätöksiä  pimitetään ja vuosiksi kansalaisilta salaisiksi kirjataan.

Surkeaa todeta, että nykypolitiiikkoihin verraten  kansallissosialisti  Hitler oli rehellinen  mies.  Mies, joka kirjassaan Taisteluni  kertoi mitä tulee tekemään.

Muun muassa  Tiitisen lista tuli mieleen.  Listalla   lienee presidentti Halonen, kunnes toisin todistetaan.

Politiikassa

Politiikassa ei ole tärkeää se kuka valehtelee, vaan se kuka puhuu totta. Maailman sivu on tunnettu valehtelevia nilkkejä jotka ovat päässeet niljakkilla puheillaan politiikan huipulle. Äänestäjän kannalta on parempi tieto se, kuka puhuu totta valehtelijoiden joukossa, kuin se, että kuka on valehdellut ja missä.

Äänestäjän kritiikissä jokainen vaaleissa oleva ehdokas on valehtelija, josta sitten yritetään löytää se tolokullisin ja rehellisin. Eikös tämä ole selvää jo alakoululaisille.

Johdateltava ihminen

Katsoin juuri  TV1, Ruotsin Mao-kapinalliset.   Olihan meilläkin  stalinistimme, taistolaisemme.

Suuremmassa mittakaavassa  todella ihmettelen, kuinka viisas oppinut saksalainen kansana on aikoinaan  hurahtanut äänestämällä  kansallissosialismin lumoihin ja  syvästi  ortodoksiset venäläiset kansannousulla jumalattoman kommunismin pauloihin. 

Olen jo 71v.  Voi olla hyväkin, että ennen kuolemaansa ei ihan kaikkea  ehdi ymmärtää.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä