Kannabiskeskustelu http://kirsivirtanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/taxonomy/term/168719/all Sun, 06 May 2018 11:02:34 +0300 fi Laillisesta kannabiksesta on tullut maailmalla miljardibisnes http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254909-laillisesta-kannabiksesta-on-tullut-maailmalla-miljardibisnes <p>Maailmalla taotaan laillisella kannabiksella tolkuttomasti rahaa.</p><p>Mitä tekee Suomi? No, jatkaa verorahojen tuhlausta, sen sijaan että ottaisi asian vakavaan keskusteluun.&nbsp;</p><p>Kannabiksen laillistaminen on järkevää, se hyödyttää erityisesti lääkekannabiksen käyttäjiä ja toki myös virkistyskannabista nauttivia. Eniten se hyödyntäisi valtiota.</p><p>Laillisen kannabiskaupan arvo maailmanlaajuisesti on noin 6,4 miljardia euroa.Tuosta summasta voisi myös suomalaiset ottaa osansa helposti. Bisneshän tulee edelleen kasvamaan.</p><p>Tällä hetkellä kannabisbisnestä Suomessa pyörittää rikolliset ja se on poliittinen valinta.</p><p>&nbsp;</p><p><a href="https://www.satakunnankansa.fi/maailma/laillisesta-kannabiksesta-on-tullut-maailmalla-miljardibisnes-kolumbia-aikoo-hyodyntaa-maan-huumeosaamisen-ja-tehda-laakekannabiksesta-tarkean-elinkeinon-200924812">Laillisesta kannabiksesta on tullut maailmalla miljardibisnes &ndash; Kolumbia aikoo hyödyntää maan huumeosaamisen ja tehdä lääkekannabiksesta tärkeän elinkeinon</a></p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Maailmalla taotaan laillisella kannabiksella tolkuttomasti rahaa.

Mitä tekee Suomi? No, jatkaa verorahojen tuhlausta, sen sijaan että ottaisi asian vakavaan keskusteluun. 

Kannabiksen laillistaminen on järkevää, se hyödyttää erityisesti lääkekannabiksen käyttäjiä ja toki myös virkistyskannabista nauttivia. Eniten se hyödyntäisi valtiota.

Laillisen kannabiskaupan arvo maailmanlaajuisesti on noin 6,4 miljardia euroa.Tuosta summasta voisi myös suomalaiset ottaa osansa helposti. Bisneshän tulee edelleen kasvamaan.

Tällä hetkellä kannabisbisnestä Suomessa pyörittää rikolliset ja se on poliittinen valinta.

 

Laillisesta kannabiksesta on tullut maailmalla miljardibisnes – Kolumbia aikoo hyödyntää maan huumeosaamisen ja tehdä lääkekannabiksesta tärkeän elinkeinon

 

]]>
13 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254909-laillisesta-kannabiksesta-on-tullut-maailmalla-miljardibisnes#comments kannabis Kannabisbisnes Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Sun, 06 May 2018 08:02:34 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254909-laillisesta-kannabiksesta-on-tullut-maailmalla-miljardibisnes
Lukusuositus tiedon nälkäisille: Kannabiskirja http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254125-lukusuositus-tiedon-nalkaisille-kannabiskirja <p>Tänään on julkaistu tietokirja kannabiksesta. Nimeltään se on <a href="https://www.kosmoskirjat.fi/kannabiskirja">Kannabiskirja</a>. Luku suositus,ajattelin itse myös ostaa kirjan vaikka tuskin se itselleni tuo uutta tieto.&nbsp;</p><p>Monille muille se varmasti tuo useita uusia asioita liittyen kannabikseen.</p><p>Hyvää <strong>420</strong> päivää lukijoille. :)</p><p>Linkki Yle Puheen haastatteluun löytyy täältä:</p><p>&quot;Kannabis on maailmalla miljardibisnes ja Yhdysvalloissa arkinen päihde, jota presidentitkin myöntävät käyttäneensä. Yhdeksän jälkeen vieraana on kannabiksesta kirjan kirjoittanut toimittaja Anton Vanha-Majamaa.&quot;</p><p><a href="https://areena.yle.fi/1-4402511" title="https://areena.yle.fi/1-4402511">https://areena.yle.fi/1-4402511</a></p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Tänään on julkaistu tietokirja kannabiksesta. Nimeltään se on Kannabiskirja. Luku suositus,ajattelin itse myös ostaa kirjan vaikka tuskin se itselleni tuo uutta tieto. 

Monille muille se varmasti tuo useita uusia asioita liittyen kannabikseen.

Hyvää 420 päivää lukijoille. :)

Linkki Yle Puheen haastatteluun löytyy täältä:

"Kannabis on maailmalla miljardibisnes ja Yhdysvalloissa arkinen päihde, jota presidentitkin myöntävät käyttäneensä. Yhdeksän jälkeen vieraana on kannabiksesta kirjan kirjoittanut toimittaja Anton Vanha-Majamaa."

https://areena.yle.fi/1-4402511

 

]]>
3 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254125-lukusuositus-tiedon-nalkaisille-kannabiskirja#comments 420 Faktatieto kannabis Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Fri, 20 Apr 2018 12:46:36 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254125-lukusuositus-tiedon-nalkaisille-kannabiskirja
Tutkimus: Lääkekannabiksen salliminen vähentänyt opioidien käyttöä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253761-tutkimus-laakekannabiksen-salliminen-vahentanyt-opioidien-kayttoa <p>Hyviä uutisia meren takaa jälleen. Jo aikaisemmat tutkimukset ovat viitanneet samaan tulokseen. Jopa virkistyskannabis vähentää opioidien käyttöä ja niiden haittoja. Nyt on tutkittu lääkekannabiksen osalta asiaa laajalla tutkimukselle. Tulokset ovat positiivisia.</p><p>Suomessakin on satoja, tuhansia ihmisiä jotka kärsivät kroonisesta kivusta ja heillä on opiodipohjaisia lääkeitä. Osa niistä olisi korvattavissa kannabiksella. Olisi turvallisempi vaihtoehto.</p><p>Lääkekannabista olisi myös SUomessa mahdollista tuottaa, sekin olisi järkevää.</p><p>Ehkä täälläkin herätään jossain vaiheessa todellisuuteen.</p><p>Toinen havainto on niissä osavaltioissa joissa kannabis on laillista niin humalajuominen on vähentynyt. Hyvä kehitys.</p><p>&nbsp;</p><p>MTV:&nbsp;<a href="https://www.mtv.fi/lifestyle/hyvaa-elamaa/artikkeli/yhdysvaltalaistutkimus-laakekannabiksen-salliminen-vahentanyt-opioidien-kayttoa/6862416#gs.OBIT9oE">Yhdysvaltalaistutkimus: Lääkekannabiksen salliminen vähentänyt opioidien käyttöä</a></p><p>&quot;Samansuuntaisia havaintoja on tehty aiemminkin, mutta nyt julkaistu selvitys perustuu suurempaan aineistoon ja on siksi vakuuttava. Tutkimuksissa lääkekannabiksen salliminen on yhdistetty myös opioidiyliannostusten vähenemiseen.</p><p>Suomessa kannabiksen lääkekäyttöön suhtaudutaan hyvin varauksellisesti, mutta Yhdysvalloissa sitä voidaan määrätä muun muassa kroonisten kiputilojen hoitoon 30 osavaltiossa.&quot;</p><p><a href="https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/article-abstract/2676999?resultClick=1&amp;redirect=true">Association Between US State Medical Cannabis Laws and Opioid Prescribing in the Medicare Part D Population</a></p><p><a href="https://www.forbes.com/sites/mikeadams/2018/04/05/binge-drinking-rates-drop-in-states-with-recreational-marijuana-laws/#37cce1a62226">Binge Drinking Drops In States With Recreational Marijuana</a></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Hyviä uutisia meren takaa jälleen. Jo aikaisemmat tutkimukset ovat viitanneet samaan tulokseen. Jopa virkistyskannabis vähentää opioidien käyttöä ja niiden haittoja. Nyt on tutkittu lääkekannabiksen osalta asiaa laajalla tutkimukselle. Tulokset ovat positiivisia.

Suomessakin on satoja, tuhansia ihmisiä jotka kärsivät kroonisesta kivusta ja heillä on opiodipohjaisia lääkeitä. Osa niistä olisi korvattavissa kannabiksella. Olisi turvallisempi vaihtoehto.

Lääkekannabista olisi myös SUomessa mahdollista tuottaa, sekin olisi järkevää.

Ehkä täälläkin herätään jossain vaiheessa todellisuuteen.

Toinen havainto on niissä osavaltioissa joissa kannabis on laillista niin humalajuominen on vähentynyt. Hyvä kehitys.

 

MTV: Yhdysvaltalaistutkimus: Lääkekannabiksen salliminen vähentänyt opioidien käyttöä

"Samansuuntaisia havaintoja on tehty aiemminkin, mutta nyt julkaistu selvitys perustuu suurempaan aineistoon ja on siksi vakuuttava. Tutkimuksissa lääkekannabiksen salliminen on yhdistetty myös opioidiyliannostusten vähenemiseen.

Suomessa kannabiksen lääkekäyttöön suhtaudutaan hyvin varauksellisesti, mutta Yhdysvalloissa sitä voidaan määrätä muun muassa kroonisten kiputilojen hoitoon 30 osavaltiossa."

Association Between US State Medical Cannabis Laws and Opioid Prescribing in the Medicare Part D Population

Binge Drinking Drops In States With Recreational Marijuana

]]>
1 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253761-tutkimus-laakekannabiksen-salliminen-vahentanyt-opioidien-kayttoa#comments Alkoholi kannabis Kannabiskeskustelu Kipu Lääkekannabis Fri, 13 Apr 2018 08:12:11 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253761-tutkimus-laakekannabiksen-salliminen-vahentanyt-opioidien-kayttoa
Onnea Kalifornia! Vihreä kulta tuottaa hyvinvointia http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253384-onnea-kalifornia-vihrea-kulta-tuottaa-hyvinvointia <p>Hienoja uutisia Kaliforniasta.&nbsp;</p><p>&quot;Ensimmäisenä vuonna kannabistuotteiden laillisen myynnin Kaliforniassa odotetaan yltävän 3,7 miljardiin dollariin, josta virtaa osavaltion veroarkkuihin miljardi dollaria. Se on saman verran, kuin mitä&nbsp;Supercelltuottaa Suomelle. Vertailun vuoksi Kaliforniassa myytiin viime vuonna olutta viidellä miljardilla dollarilla.&quot;</p><p>&nbsp;</p><p>&quot;Kannabiksessa on suuri lupaus: sen ennakoidaan muuttavan niin lääketiedettä kuin maanviljelyäkin, siitä kehitetään ruoka-aineita ja biopolttoainetta.&quot;</p><p>&nbsp;</p><p>Suomen kannattaisi panostaa hamppuun, puusta ei kannata tuottaa &quot;muovia&quot;. ::)</p><p>&nbsp;</p><p>&quot;Teollisuus työllistää Kaliforniassa jo 44 000 ihmistä. Tarvitaan tuotteita, mainontaa, myyntijärjestelmiä. Uusia ammattejakin on syntynyt, kuten viiniasiantuntija sommelieria vastaava cannasseur.&quot;</p><p>&nbsp;</p><p>Suomessa laillinen kannabis toisi varmasti satoja ellei jopa tuhansia uusia työpaikkoja, erialoille.</p><p>&nbsp;</p><p>&quot;Kannabiskasvi on viljelylajikkeista houkuttelevin. Eekkeri rypäleitä tuottaa 10 000 dollaria, mutta sama pinta-ala laillista kannabista 1,7 miljoonaa dollaria.&quot;</p><p>Suomessa viljellään kasvihuoneissa esim kurkkua ja tomaattia. Kannabiksen tuottamisen kate olisi paljon parempi.</p><p>Laillinen kannabis suojelisi myös nuoria sekä lapsia.&nbsp;</p><p>Lääkemuodossa kannabis varsinkin on hyvä lääke lasten epilepsin hoidossa..</p><p>&nbsp;Suomalaisten rahastojen kautta voi jo sijoittaa laillisiin kannabisyrityksiin. Monet jo niin tekee.</p><p>KAuppalehti kertoo:</p><p><a href="https://www.kauppalehti.fi/uutiset/uutinen/MLQQadER?ref=ampparit:30e7&amp;ext=ampparit">Kalifornia sekosi kannabikseen: syntyi 44 000 työpaikkaa ja jättimäiset rahakuljetukset</a></p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Hienoja uutisia Kaliforniasta. 

"Ensimmäisenä vuonna kannabistuotteiden laillisen myynnin Kaliforniassa odotetaan yltävän 3,7 miljardiin dollariin, josta virtaa osavaltion veroarkkuihin miljardi dollaria. Se on saman verran, kuin mitä Supercelltuottaa Suomelle. Vertailun vuoksi Kaliforniassa myytiin viime vuonna olutta viidellä miljardilla dollarilla."

 

"Kannabiksessa on suuri lupaus: sen ennakoidaan muuttavan niin lääketiedettä kuin maanviljelyäkin, siitä kehitetään ruoka-aineita ja biopolttoainetta."

 

Suomen kannattaisi panostaa hamppuun, puusta ei kannata tuottaa "muovia". ::)

 

"Teollisuus työllistää Kaliforniassa jo 44 000 ihmistä. Tarvitaan tuotteita, mainontaa, myyntijärjestelmiä. Uusia ammattejakin on syntynyt, kuten viiniasiantuntija sommelieria vastaava cannasseur."

 

Suomessa laillinen kannabis toisi varmasti satoja ellei jopa tuhansia uusia työpaikkoja, erialoille.

 

"Kannabiskasvi on viljelylajikkeista houkuttelevin. Eekkeri rypäleitä tuottaa 10 000 dollaria, mutta sama pinta-ala laillista kannabista 1,7 miljoonaa dollaria."

Suomessa viljellään kasvihuoneissa esim kurkkua ja tomaattia. Kannabiksen tuottamisen kate olisi paljon parempi.

Laillinen kannabis suojelisi myös nuoria sekä lapsia. 

Lääkemuodossa kannabis varsinkin on hyvä lääke lasten epilepsin hoidossa..

 Suomalaisten rahastojen kautta voi jo sijoittaa laillisiin kannabisyrityksiin. Monet jo niin tekee.

KAuppalehti kertoo:

Kalifornia sekosi kannabikseen: syntyi 44 000 työpaikkaa ja jättimäiset rahakuljetukset

 

 

 

]]>
45 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253384-onnea-kalifornia-vihrea-kulta-tuottaa-hyvinvointia#comments kannabis Kannabisbisnes Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Suomen talous ja työllisyys Thu, 05 Apr 2018 17:13:43 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253384-onnea-kalifornia-vihrea-kulta-tuottaa-hyvinvointia
Gene Simmons aloittaa kanadalaisen kannabisfirman markkinointijohtajana http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252560-gene-simmons-aloittaa-kanadalaisen-kannabisfirman-markkinointijohtajana <p>Mielenkiintoinen uutinen tuli vastaan.</p><p><strong>&quot;Kiss-pomo ja läpeensä liikemies&nbsp;Gene Simmons&nbsp;on nimitetty kanadalaisen Invictus-kannabisfirman markkinointijohtajaksi &ndash; tai kuten titteli on englanniksi ovelasti mietitty, Simmons on firman&nbsp;<em>CEO,</em>&nbsp;eli&nbsp;<em>Chief Evangelist Officer</em>.&quot;</strong></p><p><a href="https://www.rumba.fi/uutiset/brandaamisen-ja-kaupallistamisen-nero-gene-simmons-aloittaa-kanadalaisen-kannabisfirman-markkinointijohtajana/">&rdquo;Brändäämisen ja kaupallistamisen nero&rdquo; Gene Simmons aloittaa kanadalaisen kannabisfirman markkinointijohtajana</a></p><p>Mies varmasti hoitaa pestinsä loistavasti.</p><p>Maailmalla kannabiksella tehdään tuottoisaa bisnestä laillisesti, sehän on hyvin järkevää.&nbsp;</p><p>Suomessa ei poliitikot aiheesta uskalla puhua rakentavasti. Kannabis on edelleen heille suuri mörkö, jonka takia tuhannet suomalaiset saavat kärsiä.Niin lääkekäyttäjiä kuin virkistyskannabista nauttivia. Toiset siksi, että eivät saa laillisesti itselleen lääkekannabista, koska lekurit jostain syystä vastustavat kiivaasti, siksi siirtyvät laillomille markkinoille ja siinä on aina riskinsä. Virkityskannabista käyttävät ovat myös samoilla markkinoilla.&nbsp;</p><p>Nykyinen politiikka on aikansa elänyt ja iso uudistus pitäisi rohkeasti tehdä. Laillinen kannabis olisi myös parasta lasten ja nuorten kannalta.Heille ei päihteet kuulu.</p><p>Kukaanhan ei ole laillistamassa kannabista alaikäisten käyttöön.</p><p>&nbsp;</p><p>Olisi kiva kuulla mikä siinä kannabiksessa niin peloittaa, vai onko suurin pelko se että poliitikko on väärässä asian suhteen? Kannabis ei olekkaan kauhuhuume, kuten he ajattelevat.</p><p>&nbsp;</p><p>Loppuun vielä paluu Gene Simmonsin sanoihin:</p><p><strong>&ldquo;Arvot ja perhe ovat minulle erittäin tärkeitä. Kun tutustuin Invictuksen Daniin tajusin heti, että jaoimme yhteisen intohimon näitä elämän perusasioita kohtaan&rdquo;, Gene itse perustelee uutta jopinsa vastaanottamista.&nbsp;</strong></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Mielenkiintoinen uutinen tuli vastaan.

"Kiss-pomo ja läpeensä liikemies Gene Simmons on nimitetty kanadalaisen Invictus-kannabisfirman markkinointijohtajaksi – tai kuten titteli on englanniksi ovelasti mietitty, Simmons on firman CEO, eli Chief Evangelist Officer."

”Brändäämisen ja kaupallistamisen nero” Gene Simmons aloittaa kanadalaisen kannabisfirman markkinointijohtajana

Mies varmasti hoitaa pestinsä loistavasti.

Maailmalla kannabiksella tehdään tuottoisaa bisnestä laillisesti, sehän on hyvin järkevää. 

Suomessa ei poliitikot aiheesta uskalla puhua rakentavasti. Kannabis on edelleen heille suuri mörkö, jonka takia tuhannet suomalaiset saavat kärsiä.Niin lääkekäyttäjiä kuin virkistyskannabista nauttivia. Toiset siksi, että eivät saa laillisesti itselleen lääkekannabista, koska lekurit jostain syystä vastustavat kiivaasti, siksi siirtyvät laillomille markkinoille ja siinä on aina riskinsä. Virkityskannabista käyttävät ovat myös samoilla markkinoilla. 

Nykyinen politiikka on aikansa elänyt ja iso uudistus pitäisi rohkeasti tehdä. Laillinen kannabis olisi myös parasta lasten ja nuorten kannalta.Heille ei päihteet kuulu.

Kukaanhan ei ole laillistamassa kannabista alaikäisten käyttöön.

 

Olisi kiva kuulla mikä siinä kannabiksessa niin peloittaa, vai onko suurin pelko se että poliitikko on väärässä asian suhteen? Kannabis ei olekkaan kauhuhuume, kuten he ajattelevat.

 

Loppuun vielä paluu Gene Simmonsin sanoihin:

“Arvot ja perhe ovat minulle erittäin tärkeitä. Kun tutustuin Invictuksen Daniin tajusin heti, että jaoimme yhteisen intohimon näitä elämän perusasioita kohtaan”, Gene itse perustelee uutta jopinsa vastaanottamista. 

]]>
1 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252560-gene-simmons-aloittaa-kanadalaisen-kannabisfirman-markkinointijohtajana#comments Brändimarkkinointi Kannabiksen laillistaminen kannabis Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Mon, 19 Mar 2018 17:20:04 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252560-gene-simmons-aloittaa-kanadalaisen-kannabisfirman-markkinointijohtajana
Punaniska valmentaja sai potkut kannabiskommentin takia,oikein! http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251776-punaniska-valmentaja-sai-potkut-kannabiskommentin-takiaoikein <p>Olisi pitänyt ajatuksensa omina tietoinaan. :) Valmentaja hylkäsi siis pääsyn yliopiston baseballjoukkueeseen, koska hakija asui Coloradossa, jossa kannabis on laillista. Tämä oli valmentajalle ja hänen arvoilleen liikaa. Kaikkea ei pitäisi kenties huudella, varsinkaan omia ajatuksia, väittäen niitä yliopiston linjaksi.</p><p><strong>&quot;Mike Jeffcoat ei ole enää Texas Wesleyanin yliopistin työntekijä. Päätimme erottaa hänet suvaitsemattomien kommenttiensa vuoksi. Me arvostamme suvaitsevaisuutta ja hyväksymistä. Jos tämä nuori mies katsoo tätä lähetystä, haluan hänen tietävän, että hänen [Jeffcoatin] kommentit eivät missään nimessä kuvasta tämän yliopiston arvoja, yliopiston puheenjohtaja&nbsp;Frederick Slabachvakuutti opinahjon tiedotustilaisuudessa.&quot;</strong></p><p>Hän suorastaan valehteli, koska moraalinsa siihen venyi. Hyvä, että sai kenkää.</p><p>Lisäksi hän oletti, että hakija käyttää kannabista, joka ei ilmeisesti edes pidä paikkaansa.</p><p><a href="https://www.hs.fi/urheilu/art-2000005587353.html">&quot;Yliopistojoukkueen valmentaja torppasi pelaajan pääsyn opiskelemaan &ndash; väitti erityisesti coloradolaisten olevan ongelmissa huumetesteissä, pyysi vielä kiittämään liberaaleja politiikkoja&nbsp;&quot;</a></p><p><a href="https://www.suomiurheilu.com/2018/03/jenkkivalmentajalle-potkut-tyrmistyttavista-huumevaitteista-evasi-huippulupauksen-hakemuksen-poliittista-syista/">Jenkkivalmentajalle potkut tyrmistyttävistä huumeväitteistä &ndash; eväsi huippulupauksen hakemuksen poliittista syistä!</a></p><p>Toki kannabis on Suomessa laitonta ja siksi se syrjäyttää. Sekin on poliittinen päätös ja huono sellainen. Jopa ulkomailla kannabista käyttäessä voi joutua ongelmiin opiskelupaikassa tai työelämässä.</p><p>Kannabiksen käyttöhän ei vapaa-ajalla estä tai edes heikennä työkykyä mihinkään ammattiin liittyen.</p><p>Kannabiksen avulla on helppoa syrjiä ihmisiä.</p><p><a href="http://Kannabiksen käyttö voi näkyä huumeseulassa vielä kuukauden kuluttua – Voiko suomalaiselle tulla kotimaassa seuraamuksia pilvenpoltosta Kalifornian-lomalla?">Kannabiksen käyttö voi näkyä huumeseulassa vielä kuukauden kuluttua &ndash; Voiko suomalaiselle tulla kotimaassa seuraamuksia pilvenpoltosta Kalifornian-lomalla?</a></p><p><a href="https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005313468.html">Yksi kannabiskäry voi tuhota urasuunnitelmat vuosiksi &ndash; poliisin merkintä saattaa estää pääsyn näihin ammatteihin ja työpaikkoihin</a></p><p>https://<object width="648" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7ejUePO__yA?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/7ejUePO__yA?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="648" height="390"></embed></object></p><p>&nbsp;</p><p>https://<object width="648" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/YyS_Otmd0yI?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/YyS_Otmd0yI?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="648" height="390"></embed></object></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Olisi pitänyt ajatuksensa omina tietoinaan. :) Valmentaja hylkäsi siis pääsyn yliopiston baseballjoukkueeseen, koska hakija asui Coloradossa, jossa kannabis on laillista. Tämä oli valmentajalle ja hänen arvoilleen liikaa. Kaikkea ei pitäisi kenties huudella, varsinkaan omia ajatuksia, väittäen niitä yliopiston linjaksi.

"Mike Jeffcoat ei ole enää Texas Wesleyanin yliopistin työntekijä. Päätimme erottaa hänet suvaitsemattomien kommenttiensa vuoksi. Me arvostamme suvaitsevaisuutta ja hyväksymistä. Jos tämä nuori mies katsoo tätä lähetystä, haluan hänen tietävän, että hänen [Jeffcoatin] kommentit eivät missään nimessä kuvasta tämän yliopiston arvoja, yliopiston puheenjohtaja Frederick Slabachvakuutti opinahjon tiedotustilaisuudessa."

Hän suorastaan valehteli, koska moraalinsa siihen venyi. Hyvä, että sai kenkää.

Lisäksi hän oletti, että hakija käyttää kannabista, joka ei ilmeisesti edes pidä paikkaansa.

"Yliopistojoukkueen valmentaja torppasi pelaajan pääsyn opiskelemaan – väitti erityisesti coloradolaisten olevan ongelmissa huumetesteissä, pyysi vielä kiittämään liberaaleja politiikkoja "

Jenkkivalmentajalle potkut tyrmistyttävistä huumeväitteistä – eväsi huippulupauksen hakemuksen poliittista syistä!

Toki kannabis on Suomessa laitonta ja siksi se syrjäyttää. Sekin on poliittinen päätös ja huono sellainen. Jopa ulkomailla kannabista käyttäessä voi joutua ongelmiin opiskelupaikassa tai työelämässä.

Kannabiksen käyttöhän ei vapaa-ajalla estä tai edes heikennä työkykyä mihinkään ammattiin liittyen.

Kannabiksen avulla on helppoa syrjiä ihmisiä.

Kannabiksen käyttö voi näkyä huumeseulassa vielä kuukauden kuluttua – Voiko suomalaiselle tulla kotimaassa seuraamuksia pilvenpoltosta Kalifornian-lomalla?

Yksi kannabiskäry voi tuhota urasuunnitelmat vuosiksi – poliisin merkintä saattaa estää pääsyn näihin ammatteihin ja työpaikkoihin

https://www.youtube.com/watch?v=7ejUePO__yA

 

https://www.youtube.com/watch?v=YyS_Otmd0yI

]]>
3 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251776-punaniska-valmentaja-sai-potkut-kannabiskommentin-takiaoikein#comments Colorado kannabis Kannabiskeskustelu Kilpaurheilu Lääkekannabis Sun, 04 Mar 2018 19:21:23 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251776-punaniska-valmentaja-sai-potkut-kannabiskommentin-takiaoikein
Merkittävä askel kasvavalle kannabisteollisuudelle http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251503-merkittava-askel-kasvavalle-kannabisteollisuudelle <p>Iso askel tapauhtui Yhdysvalloissa, ensimmäinen kannabisyritys listautui pörssiin. Näin se maailma muuttuu ja tässä tapauksessa parempaan suuntaan.&nbsp;</p> <p>Kyseinen yritys tuottaa lääkekannabista ja on valmis myös tuottamaan virkistyskannabista.</p> <p>Suomessa myös perään kuullutetaan oikeutta kasvattaa lääkekannabista, kauppapuutarhojen taholta. Koska keskustelu alkaa poliittisella tasolla?</p> <p>Onko Suomella varaa menettää rahaa vain tyhmyyden takia?</p> <p><strong>&quot;YHDYSVALLOISSA&nbsp;kannabis on laillistettu viihdekäyttöön yhdeksässä osavaltiossa ja lääkekäyttöön 29 osavaltiossa, kertoo&nbsp;<a href="https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-26/nasdaq-to-get-first-pot-listing-as-cronos-group-joins-exchange">uutistoimisto Bloomberg</a>. Yksin Yhdysvalloissa laillisten kannabismarkkinoiden arvioidaan kasvavan yli 40 miljardiin euroon 2026 mennessä.&quot;</strong></p> <p><a href="https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005585227.html?ref=rss">&rdquo;Merkittävä askel kasvavalle kannabisteollisuudelle&rdquo;: Ensimmäinen marihuanan valmistaja listautui pörssiin Yhdysvalloissa</a></p> <p><a href="https://yle.fi/uutiset/3-10094982">Ensimmäinen kannabis-yritys listautui pörssiin Yhdysvalloissa</a></p> <p><a href="http://money.cnn.com/2018/02/27/investing/cronos-marijuana-nasdaq/index.html">Cronos, a marijuana producer, starts trading on the Nasdaq</a></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Iso askel tapauhtui Yhdysvalloissa, ensimmäinen kannabisyritys listautui pörssiin. Näin se maailma muuttuu ja tässä tapauksessa parempaan suuntaan. 

Kyseinen yritys tuottaa lääkekannabista ja on valmis myös tuottamaan virkistyskannabista.

Suomessa myös perään kuullutetaan oikeutta kasvattaa lääkekannabista, kauppapuutarhojen taholta. Koska keskustelu alkaa poliittisella tasolla?

Onko Suomella varaa menettää rahaa vain tyhmyyden takia?

"YHDYSVALLOISSA kannabis on laillistettu viihdekäyttöön yhdeksässä osavaltiossa ja lääkekäyttöön 29 osavaltiossa, kertoo uutistoimisto Bloomberg. Yksin Yhdysvalloissa laillisten kannabismarkkinoiden arvioidaan kasvavan yli 40 miljardiin euroon 2026 mennessä."

”Merkittävä askel kasvavalle kannabisteollisuudelle”: Ensimmäinen marihuanan valmistaja listautui pörssiin Yhdysvalloissa

Ensimmäinen kannabis-yritys listautui pörssiin Yhdysvalloissa

Cronos, a marijuana producer, starts trading on the Nasdaq

]]>
5 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251503-merkittava-askel-kasvavalle-kannabisteollisuudelle#comments kannabis Kannabiskeskustelu Kauppapuutarhat Lääkekannabis Lääkkeet Wed, 28 Feb 2018 09:18:05 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251503-merkittava-askel-kasvavalle-kannabisteollisuudelle
Kannabisklubit Suomeen? http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251414-kannabis-klubit-suomeen <p>Miksi?</p><p>Koska se on oiva keino estää ihmisiä tukemasta oikeita rikollisia ja siitä hyötyisi myös lääkekäyttäjät.</p><p>Klubien ideahan on se että on jäsenmaksu ja klubin kautta on oikeus saada kannabista ilman rikolsentekoa.</p><p>Klubeilla on oikeus kasvattaa kannabista, jäsenet siis voisivat tuottaa itselleen kukkaa.</p><p>Tälläiset yhteisöt maksaisivat pienen veron ja eivät tietenkään valittäisi kannabista alaikäisille.</p><p>Ikäraja olisi tietenkin 18 vuotta tai 20 vuotta.</p><p>Klubien yksi tehtävä olisi jakaa ja kertoa kannabiksesta ja myös sen haitoista, jotka ovat aikuislle ihmiselle hyvin mitättömät.</p><p>Tälläinen systeemi säästäisi veronmaksajien rahaa, viittaan poliisin ja oikeuslaitokseen ja myös terveydenhuoltoon.</p><p>Tälläisiä klubeja on jo olemassa, esim Kataloliassa ja Kanarian saarilla.&nbsp;</p><p>Jos idea ei miellytä niin perustele.</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Miksi?

Koska se on oiva keino estää ihmisiä tukemasta oikeita rikollisia ja siitä hyötyisi myös lääkekäyttäjät.

Klubien ideahan on se että on jäsenmaksu ja klubin kautta on oikeus saada kannabista ilman rikolsentekoa.

Klubeilla on oikeus kasvattaa kannabista, jäsenet siis voisivat tuottaa itselleen kukkaa.

Tälläiset yhteisöt maksaisivat pienen veron ja eivät tietenkään valittäisi kannabista alaikäisille.

Ikäraja olisi tietenkin 18 vuotta tai 20 vuotta.

Klubien yksi tehtävä olisi jakaa ja kertoa kannabiksesta ja myös sen haitoista, jotka ovat aikuislle ihmiselle hyvin mitättömät.

Tälläinen systeemi säästäisi veronmaksajien rahaa, viittaan poliisin ja oikeuslaitokseen ja myös terveydenhuoltoon.

Tälläisiä klubeja on jo olemassa, esim Kataloliassa ja Kanarian saarilla. 

Jos idea ei miellytä niin perustele.

]]>
24 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251414-kannabis-klubit-suomeen#comments Hamppu kannabis Kannabisclubi Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Mon, 26 Feb 2018 16:01:38 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251414-kannabis-klubit-suomeen
Mikä EU maa laillistaa ensimmäisenä kannabiksen? http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251110-mika-eu-maa-laillistaa-ensimmaisena-kannabiksen <p>Tälläinen kysymys tulee väistämättä eteen kun seuraa kannabiksen laillistamista isomeren takana, lukuisat Usan osavaltiot ovat laillistaneet jo lääke- ja virkistyskannabiksen, kohta myös Kanada.</p><p>Mikä on ensimmäinen Eu tai eurooppalainen valtio joka laillistaa kannabiksen kokonaan?</p><p>Hollanti on vahvoilla, heillä on jo kokemusta virkistyskannabiskahviloista.&nbsp;</p><p>En tiedä tai edes tajua onko euroopalla varaa olla laillistamatta kannabista jossain vaiheessa. Erittäin järkevää se olisi.&nbsp;</p><p>Suomessa on huvittavinta se että jo käytön rangaistusten poisto on saanut ihmiset pois raiteiltaan. THL:n avaus on vain jatkumoa WHO:n ja YK:n linjojen puolelle. Nyt siis tarkoitan huumeiden dekriminalisointia.</p><p>Varmaa on se, että kannabis tullaan jossain Eu:n valtiossa laillistamaan kokonaan. Ja järkeväähän se on kaikkien kannalta.</p><p><a href="https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&amp;v=ab_1YQlugTU" title="https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&amp;v=ab_1YQlugTU">https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&amp;v=ab_1YQlugTU</a></p><p>&nbsp;</p><p><a href="https://america.cgtn.com/2018/02/10/could-the-netherlands-become-the-first-eu-country-to-legalize-cannabis">Could the Netherlands become the first EU country to legalize cannabis?</a></p><p><a href="https://www.theguardian.com/society/2016/mar/24/medical-experts-call-for-global-drug-decriminalisation">Medical experts call for global drug decriminalisation</a></p><p><a href="http://hppry.fi/blog/2018/02/16/huumepolitiikan-vaihtoehdot-konkretiaa-keskusteluun/" rel="bookmark" title=" Konkretiaa keskusteluun">Huumepolitiikan vaihtoehdot: Konkretiaa keskusteluun</a></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Tälläinen kysymys tulee väistämättä eteen kun seuraa kannabiksen laillistamista isomeren takana, lukuisat Usan osavaltiot ovat laillistaneet jo lääke- ja virkistyskannabiksen, kohta myös Kanada.

Mikä on ensimmäinen Eu tai eurooppalainen valtio joka laillistaa kannabiksen kokonaan?

Hollanti on vahvoilla, heillä on jo kokemusta virkistyskannabiskahviloista. 

En tiedä tai edes tajua onko euroopalla varaa olla laillistamatta kannabista jossain vaiheessa. Erittäin järkevää se olisi. 

Suomessa on huvittavinta se että jo käytön rangaistusten poisto on saanut ihmiset pois raiteiltaan. THL:n avaus on vain jatkumoa WHO:n ja YK:n linjojen puolelle. Nyt siis tarkoitan huumeiden dekriminalisointia.

Varmaa on se, että kannabis tullaan jossain Eu:n valtiossa laillistamaan kokonaan. Ja järkeväähän se on kaikkien kannalta.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=ab_1YQlugTU

 

Could the Netherlands become the first EU country to legalize cannabis?

Medical experts call for global drug decriminalisation

Huumepolitiikan vaihtoehdot: Konkretiaa keskusteluun

]]>
13 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251110-mika-eu-maa-laillistaa-ensimmaisena-kannabiksen#comments Eurooppa kannabis Kannabisbisnes Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Sun, 18 Feb 2018 17:17:00 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/251110-mika-eu-maa-laillistaa-ensimmaisena-kannabiksen
Suomalaisviljelijät haluavat alkaa kasvattaa kannabista http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250693-suomalaisviljelijat-haluavat-alkaa-kasvattaa-kannabista <p>&quot;<strong>Suomalaisilla viljelijöillä pitäisi olla mahdollisuus kasvattaa lääkekannabista esimerkiksi vientiä varten, toteaa Kauppapuutarhaliiton toiminnanjohtaja&nbsp;Jyrki Jalkanen.&quot;</strong></p> <p><strong>&quot;Menen eduskuntaan kysymään miksei Suomessa, hän tiivistää.</strong></p> <p><strong>Hänen mukaansa Suomessa on rajallisesti keinoja harjoittaa yritystoimintaa, ja työpaikat ovat kortilla. Hän näkisikin kannabiksen viennissä ison tulonlähteen.</strong></p> <p><strong>&ndash; Lääkekannabis on suuri kasvualue. Jos Suomessa ei saa yrittää, miten ihmiset sitten tekevät työtä? Kun Suomessa asutaan, tekisi mieli tehdä töitä ja samoja asioita, mitä muukin maailma&quot;</strong></p> <p>Valitettavasti laki on Suomessa esteenä. Iso bisnes mahdollisuus menetetään ja suuri vientituote. Myös kotimaiset polilaat hyötyisivät varmasti, jos Suomessa tuotettaisiin kannabista.</p> <p>Lääkekannabis ei eroa, niin sanotusta virkistyskannaksesta mitenkään. Lajikkeet ovat samoja vain käyttö eroaa ja annostuksen.&nbsp;</p> <p>Koska eduskunnassa herätään elämään tässä asiassa 2018 vuotta ja nähdään globaali muutos mitä tulee kannabikseen?</p> <p>&nbsp;</p> <p>MTV:n uutinen aiheesta:</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomalaisviljelijat-haluavat-alkaa-kasvattaa-kannabista-jos-se-onnistuu-jo-muualla-eu-ssa-miksei-suomessa/6762244#gs.0G7aqh8">Suomalaisviljelijät haluavat alkaa kasvattaa kannabista &ndash; &quot;Jos se onnistuu jo muualla EU:ssa, miksei Suomessa?&quot;</a></p> <p>&nbsp;</p> <p>https://<object width="648" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Brgz5X16-Hg?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/Brgz5X16-Hg?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="648" height="390"></embed></object></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> "Suomalaisilla viljelijöillä pitäisi olla mahdollisuus kasvattaa lääkekannabista esimerkiksi vientiä varten, toteaa Kauppapuutarhaliiton toiminnanjohtaja Jyrki Jalkanen."

"Menen eduskuntaan kysymään miksei Suomessa, hän tiivistää.

Hänen mukaansa Suomessa on rajallisesti keinoja harjoittaa yritystoimintaa, ja työpaikat ovat kortilla. Hän näkisikin kannabiksen viennissä ison tulonlähteen.

– Lääkekannabis on suuri kasvualue. Jos Suomessa ei saa yrittää, miten ihmiset sitten tekevät työtä? Kun Suomessa asutaan, tekisi mieli tehdä töitä ja samoja asioita, mitä muukin maailma"

Valitettavasti laki on Suomessa esteenä. Iso bisnes mahdollisuus menetetään ja suuri vientituote. Myös kotimaiset polilaat hyötyisivät varmasti, jos Suomessa tuotettaisiin kannabista.

Lääkekannabis ei eroa, niin sanotusta virkistyskannaksesta mitenkään. Lajikkeet ovat samoja vain käyttö eroaa ja annostuksen. 

Koska eduskunnassa herätään elämään tässä asiassa 2018 vuotta ja nähdään globaali muutos mitä tulee kannabikseen?

 

MTV:n uutinen aiheesta:

 

Suomalaisviljelijät haluavat alkaa kasvattaa kannabista – "Jos se onnistuu jo muualla EU:ssa, miksei Suomessa?"

 

https://www.youtube.com/watch?v=Brgz5X16-Hg

]]>
17 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250693-suomalaisviljelijat-haluavat-alkaa-kasvattaa-kannabista#comments kannabis Kannabiskeskustelu Kauppapuutarhat Lääkekannabis Maanviljelly Fri, 09 Feb 2018 07:37:29 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250693-suomalaisviljelijat-haluavat-alkaa-kasvattaa-kannabista
Poliisi keskittyy väärään asiaan huumerikoksissa! http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250621-poliisi-keskittyy-vaaraan-asiaan-huumerikoksissa <p>Uusi Suomi uutisoi aiheesta josta itse kirjoittelin viikko sitten blogissani. Alla linkki uutiseen:</p><p><a href="https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/241318-pitaisiko-huumeidenkaytto-sallia-laissa-thln-tutkimusprofessori-pekka-hakkarainen">Pitäisikö huumeidenkäyttö sallia laissa? &ndash; Professori haluaa keskustelun Suomeen</a></p><p>Poliisi keskittyy väärään asiaan huumerikoksissa:</p><p><strong>&quot;Tutkimusprofessori Hakkarainen huomauttaa, että yli 60 prosenttia huumausainerikoksista liittyy vähäisiin käyttörikoksiin, joiden määrä on niin ikään kasvanut tasaista tahtia: kun vuonna 2012 käyttörikoksia kirjattiin 11&nbsp;300, vuonna 2016 vastaava luku oli jo 15&nbsp;700. Poliisihallituksesta kerrotaan Uudelle Suomelle, että viime vuonna käyttörikoksia kirjattiin jo lähes 17&nbsp;000.&quot;</strong></p><p><strong>&quot;</strong><strong>Ylivoimaisesti suurin osa käyttörikoksista liittyy kannabikseen ja Hakkaraisen mukaan usein hyvin vähäiseen hallussapitoon. Hänen mielestään käytön rangaistavuuden poistaminen voisi siirtää puuttumisen painopisteen sosiaali- ja terveyspoliittisiin toimenpiteisiin</strong>.&quot;</p><p>Järjetöntä toimintaa ja verorahojen tuhlausta.</p><p>Kieltolain puolustajilla ei ole yhtään oikeaa perustelua edes kannabiksen laittomuudelle.</p><p>Luen vaikka täältä lisää:</p><p><a href="http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250512-te-jotka-kannatatte-kannabiksen-kieltolakia-perusteluja-kiitos">Te jotka kannatatte kannabiksen kieltolakia, perusteluja, kiitos!</a></p><p><a href="http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250222-thln-professori-vaatii-keskustelua-huumausaineiden-kayton-laillistamisesta">THL:n professori vaatii keskustelua huumausaineiden käytön laillistamisesta</a></p><p><a href="http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250125-onko-huumekieltolaista-enemman-hyotya-kuin-haittaa">Onko huumekieltolaista enemmän hyötyä kuin haittaa?</a></p><p>https://<object width="648" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dM208CF-dyk?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/dM208CF-dyk?version=3&fs=1&autoplay=0&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="648" height="390"></embed></object>.be</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Uusi Suomi uutisoi aiheesta josta itse kirjoittelin viikko sitten blogissani. Alla linkki uutiseen:

Pitäisikö huumeidenkäyttö sallia laissa? – Professori haluaa keskustelun Suomeen

Poliisi keskittyy väärään asiaan huumerikoksissa:

"Tutkimusprofessori Hakkarainen huomauttaa, että yli 60 prosenttia huumausainerikoksista liittyy vähäisiin käyttörikoksiin, joiden määrä on niin ikään kasvanut tasaista tahtia: kun vuonna 2012 käyttörikoksia kirjattiin 11 300, vuonna 2016 vastaava luku oli jo 15 700. Poliisihallituksesta kerrotaan Uudelle Suomelle, että viime vuonna käyttörikoksia kirjattiin jo lähes 17 000."

"Ylivoimaisesti suurin osa käyttörikoksista liittyy kannabikseen ja Hakkaraisen mukaan usein hyvin vähäiseen hallussapitoon. Hänen mielestään käytön rangaistavuuden poistaminen voisi siirtää puuttumisen painopisteen sosiaali- ja terveyspoliittisiin toimenpiteisiin."

Järjetöntä toimintaa ja verorahojen tuhlausta.

Kieltolain puolustajilla ei ole yhtään oikeaa perustelua edes kannabiksen laittomuudelle.

Luen vaikka täältä lisää:

Te jotka kannatatte kannabiksen kieltolakia, perusteluja, kiitos!

THL:n professori vaatii keskustelua huumausaineiden käytön laillistamisesta

Onko huumekieltolaista enemmän hyötyä kuin haittaa?

https://www.youtube.com/watch?v=dM208CF-dyk&feature=youtu.be

]]>
3 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250621-poliisi-keskittyy-vaaraan-asiaan-huumerikoksissa#comments Huumeet Kannabiksen laillistaminen Kannabiskeskustelu Päihdepolitiikka Wed, 07 Feb 2018 16:20:56 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250621-poliisi-keskittyy-vaaraan-asiaan-huumerikoksissa
Te jotka kannatatte kannabiksen kieltolakia, perusteluja, kiitos! http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250512-te-jotka-kannatatte-kannabiksen-kieltolakia-perusteluja-kiitos <p>Nyt on teille sana vapaa. Toki toivon perusteluja kantoihin. Eikä haittaa jos laitatte myös linkkejä&nbsp; sekä tieteellistä dataa mukaan.</p><p>Kieltolakia tukevilta harvoin kuulee mitään faktapohjaista perustelua. Nyt on hyvä aika niitä esittää.</p><p>Tämä asia koskettaa myös lääkekäyttöä.&nbsp;</p><p>Olisi kiva kuulla miksi kannabis ei auta kipuihin, epilepsiaan ja lukuisiin muihin vaivoihin.</p><p>Toki saa näitäkin perustella muuten kuin tunteella.</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Nyt on teille sana vapaa. Toki toivon perusteluja kantoihin. Eikä haittaa jos laitatte myös linkkejä  sekä tieteellistä dataa mukaan.

Kieltolakia tukevilta harvoin kuulee mitään faktapohjaista perustelua. Nyt on hyvä aika niitä esittää.

Tämä asia koskettaa myös lääkekäyttöä. 

Olisi kiva kuulla miksi kannabis ei auta kipuihin, epilepsiaan ja lukuisiin muihin vaivoihin.

Toki saa näitäkin perustella muuten kuin tunteella.

 

 

]]>
107 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250512-te-jotka-kannatatte-kannabiksen-kieltolakia-perusteluja-kiitos#comments kannabis Kannabisen laillistaminen Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Lapset ja nuoret Tue, 06 Feb 2018 06:00:00 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250512-te-jotka-kannatatte-kannabiksen-kieltolakia-perusteluja-kiitos
THL tutkija kannabiksesta - Tavallista porukkaa http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249655-thl-tutkija-kannabiksesta-tavallista-porukkaa <p>Kuusi vuotta sitten!</p><p>Pelkkää asiaa ja todellisuutta myös tänä vuonna.</p><p>Toki iso muutos on maailmalla tapahtunut, lääkekannabiksen laillistaminen etenee ympärimaailmaa ja jopa virkistyskannabista laillistetaan.&nbsp;</p><p>Toki poliisi tykkää ratsata kotikasvattajia koska se on helppoa ja saa tilastot näyttämään hyvältä. Oikeita rikollisia ei jakseta jahdata.</p><p>Osa kotikasvattajista kasvattaa lääkekäyttöön. tämä on Suomessa todellisuutta, koska sitä ei virallisia teitä saa.</p><p><strong>Kannabis on Suomen yleisimmin käytetty laiton päihde. Jo vuosia uutisissa on kerrottu poliisin löytämistä kannabiksen kotiviljelmistä. Nyt marihuanan kotikasvatusta on Suomessa ensi kertaa tutkittu. Aamu-tv:n sohvalla vieraili Pekka Hakkarainen THL:stä.</strong></p><p><a href="https://vimeo.com/24137072">THL tutkija kannabiksesta - Tavallista porukkaa</a></p><p><strong>Yle Areena</strong>:<a href="https://areena.yle.fi/1-1297477">&nbsp;Kannabiksen kotikasvatusta selvitetty</a></p><p>Suomen nykyinen linja haluaa syrjäyttä erityisesti nuoria miehiä kannabiksen takia.</p><p>Toki myös lääkekannabiksesta hyötyvät saa kärsiä, koska kannabis on ensisijaisesti huume ei lääke. Kiitos Kalson ja muiden muumioiden.</p><p>Kotikasvattajat tekevät ison loven oikeille rikollisille.&nbsp;</p><p><strong>Poliisin hehkutus&nbsp; tältä päivältä Loimaalta, ovat ratsanneet käyttäjiä sekä vanhoja tuttuja:</strong></p><p><a href="http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801222200687096_u0.shtml">Loimaalta paljastui 11 uutta epäiltyä huumerikollista - poliisiasemien uusi yhteisisku tuotti heti tuloksia</a>&nbsp;-Suurin osa heistä oli käyttäjiä, ei myyjiä.</p><p>P.s Yhdeksäs osavaltio jenkeissä on päättänyt laillistaa virkistyskannabiksen.</p><p><a href="http://www.cannabis.fyi/2018/01/23/vermont-becomes-9th-us-state-to-officially-legalise-cannabis/?utm_content=buffer7122a&amp;utm_medium=social&amp;utm_source=facebook.com&amp;utm_campaign=buffer">Vermont becomes 9th US state to officially legalise cannabis</a></p><p><a href="https://www.mpp.org/news/press/vermont-gov-phil-scott-signs-bill-making-marijuana-legal/">Vermont on 9. kannabiksen laillistanut osavaltio ja 1. omien lainsäätäjien laillistama</a></p><p>P.P.s Tämä ei ole huumeiden eikä edes kannabiksen mainostusta! Tämä on todellisuutta.</p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Kuusi vuotta sitten!

Pelkkää asiaa ja todellisuutta myös tänä vuonna.

Toki iso muutos on maailmalla tapahtunut, lääkekannabiksen laillistaminen etenee ympärimaailmaa ja jopa virkistyskannabista laillistetaan. 

Toki poliisi tykkää ratsata kotikasvattajia koska se on helppoa ja saa tilastot näyttämään hyvältä. Oikeita rikollisia ei jakseta jahdata.

Osa kotikasvattajista kasvattaa lääkekäyttöön. tämä on Suomessa todellisuutta, koska sitä ei virallisia teitä saa.

Kannabis on Suomen yleisimmin käytetty laiton päihde. Jo vuosia uutisissa on kerrottu poliisin löytämistä kannabiksen kotiviljelmistä. Nyt marihuanan kotikasvatusta on Suomessa ensi kertaa tutkittu. Aamu-tv:n sohvalla vieraili Pekka Hakkarainen THL:stä.

THL tutkija kannabiksesta - Tavallista porukkaa

Yle Areena: Kannabiksen kotikasvatusta selvitetty

Suomen nykyinen linja haluaa syrjäyttä erityisesti nuoria miehiä kannabiksen takia.

Toki myös lääkekannabiksesta hyötyvät saa kärsiä, koska kannabis on ensisijaisesti huume ei lääke. Kiitos Kalson ja muiden muumioiden.

Kotikasvattajat tekevät ison loven oikeille rikollisille. 

Poliisin hehkutus  tältä päivältä Loimaalta, ovat ratsanneet käyttäjiä sekä vanhoja tuttuja:

Loimaalta paljastui 11 uutta epäiltyä huumerikollista - poliisiasemien uusi yhteisisku tuotti heti tuloksia -Suurin osa heistä oli käyttäjiä, ei myyjiä.

P.s Yhdeksäs osavaltio jenkeissä on päättänyt laillistaa virkistyskannabiksen.

Vermont becomes 9th US state to officially legalise cannabis

Vermont on 9. kannabiksen laillistanut osavaltio ja 1. omien lainsäätäjien laillistama

P.P.s Tämä ei ole huumeiden eikä edes kannabiksen mainostusta! Tämä on todellisuutta.

 

 

]]>
3 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249655-thl-tutkija-kannabiksesta-tavallista-porukkaa#comments kannabis Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Lääkekannabis esille Suomessa THL Tue, 23 Jan 2018 16:34:06 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249655-thl-tutkija-kannabiksesta-tavallista-porukkaa
Kannabiksen lääkekäyttöä joutuu vielä salailemaan http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249495-kannabiksen-laakekayttoa-joutuu-viela-salailemaan <p>Surullista, että ihmiset joutuvat salailemaan lääkekannabiksen käyttöään, leimaantumisen pelossa.</p> <p>Tämä johtuu täysin siitä, että vuosikymminiä kannabista on jauhettu potaskaa ja sen on kerrottu olevan kauhu huumetta.</p> <p>Nyt ne ihmiset jotka saavat apua siitä kärsivät juurikin laittoman kannabiksen takia.&nbsp;</p> <p>Tästä on vastuussa niin poliitikot, kuin lääkärit, valistajat ja muut jotka ovat antautuneen propagandan edessä.</p> <p><a href="https://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/kannabiksen-laakekayttoa-joutuu-viela-salailemaan/">&quot;Pelko, häpeä ja salailu yhdistävät satoja suomalaisia, jotka käyttävät kannabista lääkkeenä.&quot;&nbsp;</a></p> <p><strong>Lukuisien</strong>&nbsp;<strong>tutkimustulosten myötä kannabiksen kieltolaki&nbsp;on</strong>&nbsp;<strong>menettänyt tärkeimmän perustelunsa</strong>&nbsp;<strong>ja</strong>&nbsp;<strong>lainsäädäntö sekä toimittajat eivät ole enää ajan tasalla</strong>.<strong>Vuoden 1961 sopimuksessa todetaan kannabiksen olevan laitonta</strong>,&nbsp;<strong>koska</strong>&nbsp;<strong>sillä</strong>&nbsp;<strong>ei ole lääkinnällistä eikä lääketieteellistä käyttöä</strong>.</p> <p>Aiheeseen liittyviä juttuja:</p> <p><a href="http://punainenkolmio.blogspot.fi/2018/01/kannabis-ja-sairaalloinen-hyvinvoinnin.html?m=1">Kannabis ja sairaalloinen hyvinvoinnin tunne</a></p> <p>&quot;Kannabiksen luokittelu myrkkykasveihin lienee siinä tapauksessa perusteltua, mikäli psykoaktiivisten vaikutusten katsotaan aina johtuvan elimistön myrkytystilasta. Luokittelu saa kuitenkin koomisia piirteitä viimeistään siinä vaiheessa, kun kirja alkaa luetella kannabiksen myrkytysoireita. Eräs oireista on nimittäin&nbsp;&ndash;&nbsp;kuten lukija varmaan arvaa&nbsp;&ndash;&nbsp;sairaalloinen hyvinvoinnin tunne.&quot;</p> <p><a href="https://www.aamulehti.fi/uutiset/johan-kustonen35-kayttaa-kannabista-laakkeena-tukevan-annoksen-joka-paiva-ilman-sita-selkarangan-vaurio-veisi-liikuntakyvyn-200682256">Johan Kustonen, 35, käyttää kannabista lääkkeenä tukevan annoksen joka päivä &ndash; Ilman sitä selkärangan vaurio veisi liikuntakyvyn</a></p> <p><a href="https://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/kannabiksen-laakekayttoa-joutuu-viela-salailemaan/">Kannabiksen lääkekäyttöä joutuu vielä salailemaan</a></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Surullista, että ihmiset joutuvat salailemaan lääkekannabiksen käyttöään, leimaantumisen pelossa.

Tämä johtuu täysin siitä, että vuosikymminiä kannabista on jauhettu potaskaa ja sen on kerrottu olevan kauhu huumetta.

Nyt ne ihmiset jotka saavat apua siitä kärsivät juurikin laittoman kannabiksen takia. 

Tästä on vastuussa niin poliitikot, kuin lääkärit, valistajat ja muut jotka ovat antautuneen propagandan edessä.

"Pelko, häpeä ja salailu yhdistävät satoja suomalaisia, jotka käyttävät kannabista lääkkeenä." 

Lukuisien tutkimustulosten myötä kannabiksen kieltolaki on menettänyt tärkeimmän perustelunsa ja lainsäädäntö sekä toimittajat eivät ole enää ajan tasalla.Vuoden 1961 sopimuksessa todetaan kannabiksen olevan laitontakoska sillä ei ole lääkinnällistä eikä lääketieteellistä käyttöä.

Aiheeseen liittyviä juttuja:

Kannabis ja sairaalloinen hyvinvoinnin tunne

"Kannabiksen luokittelu myrkkykasveihin lienee siinä tapauksessa perusteltua, mikäli psykoaktiivisten vaikutusten katsotaan aina johtuvan elimistön myrkytystilasta. Luokittelu saa kuitenkin koomisia piirteitä viimeistään siinä vaiheessa, kun kirja alkaa luetella kannabiksen myrkytysoireita. Eräs oireista on nimittäin – kuten lukija varmaan arvaa – sairaalloinen hyvinvoinnin tunne."

Johan Kustonen, 35, käyttää kannabista lääkkeenä tukevan annoksen joka päivä – Ilman sitä selkärangan vaurio veisi liikuntakyvyn

Kannabiksen lääkekäyttöä joutuu vielä salailemaan

]]>
24 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249495-kannabiksen-laakekayttoa-joutuu-viela-salailemaan#comments kannabis Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Lääkitys Sun, 21 Jan 2018 08:37:22 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249495-kannabiksen-laakekayttoa-joutuu-viela-salailemaan
Iso ongelma kannabiskeskustelussa joka kaipaa huomiota http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248833-iso-ongelma-kannabiskeskustelussa-joka-kaipaa-huomiota <p>Tämä loistava kommenti tuli <a href="https://www.facebook.com/groups/609516152456438/">Lääkekannabis esille Suomessa</a> ryhmässä:</p><p><strong>&quot;Taas puhutaan &quot;kannabiksesta&quot; aivan kuin tuhansia eri lajikkeita ei olisi olemassakaan. Jos kukka laillistettaisiin, voisi kuluttaja itse valita sopivimman lajikkeen, piristävän sativan, tai rauhoittavan indican, tai hybriidin siltä väliltä. Sekä varsinkin päivittäisessä lääkekäytössä nuo sivuvaikutukset, mitä monissa lääkkeissä on, häviävät säännöllisen käytön jälkeen. Aluksi varsinkin indicat voivat väsyttää ja passivoittaa, mut niin tekee myös mm monet muutkin lääkkeet, esim allergialääkkeet, ennen kuin sivuoireisiin tottuu. Ei kannabiksen vaikutuksista voi puhua mitenkään yleisesti, sillä niin paljon riippuu just lajikkeesta, käyttötavasta (jokapäiväinen lääkitys vai satunnainen hupi-käyttö) jne. Alkaa kärsivällisyys pian kyllä loppumaan näiden tietämättömien fossiilien lausuntoihin! Ei millään muullakaan alalla päästetä aiheesta täysin tietämättömiä ihmisiä puhumaan asioista jonkun itsemääritellyn ekspertin ominaisuudessa.&quot;</strong></p><p>&nbsp;</p><p>Eli ongelma on että, kannabiksen lajikkeet eroavat paljon toisistaan, joten ei voida niputtaa asiaan vain puhumalla kannabiksesta. Pitäisi ymmärtää, että lajikkeita on satoja ellei jopa tuhansia.</p><p>Ne eroavat toisistaan paljon. Osa väsyttää(indicat), osa piristää(sativat), on myös näiden sekoituksia.</p><p>Joten aika heikolla tasolla on kieltolakia kannattavien tietotaso tässä suhteessa.Myös <strong>valistajien.</strong></p><p>Ja jokainen virkistyskäyttöön soveltuva lajike sopii myös lääkinnälliseen käyttöön. Siksi esim Kaliforniassa,Coloradossa saa kasvattaa kasvia kotonaan.</p><p>Myös käyttötapoja on monia, ei ainoastaan polttaminen.&nbsp;</p><p><strong>Monille on vaikeaa hyväksyä, että kannabis ei ole se paha huume! Itseasiassa se on moneen vaivaan oiva lääke ja aikuisten virkistyskäytössäkin melko haitaton, kuten maailmalta olemme saaneet huomata, Esim Colorado, Hollanti..</strong></p><p>Hyvä sivusto jossa erilajikkeista on tietoa on&nbsp;Leafly, ei mikään huuhaa sivusto. :) Sieltä löytyy monipuolisesti tietoa kasvista ja sen vaikutuksista.&nbsp;</p><p><a href="https://www.leafly.com/start-exploring">Marijuana Strains and Infused Products</a></p><p>Toinen hyvä sivusto on <a href="https://www.leafscience.com/">Leafscience.com</a>&nbsp;josta löytyy paljon infoa lääkekäytöstä. Esim CBD:stä joka ei ole huumaava eikä aiheuta riippuvuutta, kuten WHO:n raportti kertoo.</p><p><a href="https://www.leafscience.com/2017/10/11/10-facts-cannabidiol-cbd/">10 Facts About Cannabidiol (CBD)</a></p><p><a href="https://www.google.fi/url?sa=t&amp;rct=j&amp;q=&amp;esrc=s&amp;source=web&amp;cd=3&amp;cad=rja&amp;uact=8&amp;ved=0ahUKEwjP4v6s7MjYAhXG1ywKHUw6ACIQFgg3MAI&amp;url=http%3A%2F%2Fwww.who.int%2Fmedicines%2Faccess%2Fcontrolled-substances%2F5.2_CBD.pdf&amp;usg=AOvVaw2FDmEhjmsmMuxwTsh-sWRG">cannabidiol (cbd) - World Health Organization</a></p><p>Myös maininnan arvoinen on <a href="http://www.tikun-olam.info/">Tikun Olam</a>.</p><p><strong>Tikun Olam Oy on ensimmäinen, suurin ja tärkein lääketieteellisen kannabiksen toimittaja Israelissa ja yksi maailman johtavista kannabiksen lääketieteellisistä yrityksistä.</strong></p><p>Tikun Olam Ltd. is the first, largest and foremost supplier of medical Cannabis in Israel, and one of leading medical cannabis companies in the world.</p><p>Tikun Olam&nbsp;is the flag bearer and pioneer of the treatment of patients with medical cannabis in Israel. The&nbsp;company&nbsp;is privately held and has been operating under license from the Israel Ministry of Health since 2007.&nbsp;</p><p>With The most extensive patient treatment database in the world and clinical research, Tikun Olam<em>&nbsp;</em>provides safe and suitable treatment &ndash; from pediatric to geriatric patients. Tikun Olam&nbsp;breeds unique proprietary cannabis strains and develops standardized consistent products with accurate dosage.Tikun Olam&nbsp;is a vertically integrated company &ndash; from plant to patient, founder of the first in world professional cannabis Nursing Clinic.</p><p>Since 2014 Tikun Olam&nbsp;cooperates with&nbsp;<a href="https://medreleaf.com/" rel="noFollow">Medreleaf</a>&nbsp;of Canada, to treat Canadian patients. In 2016 Tikun Olam&nbsp;expanded its business to the US and established a subsidiary company&nbsp;<a href="http://tikunolamusa.com/" rel="noFollow">Tikun Olam USA</a>.&nbsp;In 2017 Tikun Olam announces cooperation with&nbsp;<a href="https://www.medifarm.org/" rel="noFollow">Medifarm</a>&nbsp;of Australia, Queensland&#39;s first medicinal cannabis growing licence.</p><p>Tikun Olam lajikeet, lisäys klo 20:11:</p><p><a href="http://www.tikun-olam.info/our-Strains" title="http://www.tikun-olam.info/our-Strains">http://www.tikun-olam.info/our-Strains</a></p><div class="field field-type-number-integer field-field-first-published"> <div class="field-items"> <div class="field-item odd"> 0 </div> </div> </div> Tämä loistava kommenti tuli Lääkekannabis esille Suomessa ryhmässä:

"Taas puhutaan "kannabiksesta" aivan kuin tuhansia eri lajikkeita ei olisi olemassakaan. Jos kukka laillistettaisiin, voisi kuluttaja itse valita sopivimman lajikkeen, piristävän sativan, tai rauhoittavan indican, tai hybriidin siltä väliltä. Sekä varsinkin päivittäisessä lääkekäytössä nuo sivuvaikutukset, mitä monissa lääkkeissä on, häviävät säännöllisen käytön jälkeen. Aluksi varsinkin indicat voivat väsyttää ja passivoittaa, mut niin tekee myös mm monet muutkin lääkkeet, esim allergialääkkeet, ennen kuin sivuoireisiin tottuu. Ei kannabiksen vaikutuksista voi puhua mitenkään yleisesti, sillä niin paljon riippuu just lajikkeesta, käyttötavasta (jokapäiväinen lääkitys vai satunnainen hupi-käyttö) jne. Alkaa kärsivällisyys pian kyllä loppumaan näiden tietämättömien fossiilien lausuntoihin! Ei millään muullakaan alalla päästetä aiheesta täysin tietämättömiä ihmisiä puhumaan asioista jonkun itsemääritellyn ekspertin ominaisuudessa."

 

Eli ongelma on että, kannabiksen lajikkeet eroavat paljon toisistaan, joten ei voida niputtaa asiaan vain puhumalla kannabiksesta. Pitäisi ymmärtää, että lajikkeita on satoja ellei jopa tuhansia.

Ne eroavat toisistaan paljon. Osa väsyttää(indicat), osa piristää(sativat), on myös näiden sekoituksia.

Joten aika heikolla tasolla on kieltolakia kannattavien tietotaso tässä suhteessa.Myös valistajien.

Ja jokainen virkistyskäyttöön soveltuva lajike sopii myös lääkinnälliseen käyttöön. Siksi esim Kaliforniassa,Coloradossa saa kasvattaa kasvia kotonaan.

Myös käyttötapoja on monia, ei ainoastaan polttaminen. 

Monille on vaikeaa hyväksyä, että kannabis ei ole se paha huume! Itseasiassa se on moneen vaivaan oiva lääke ja aikuisten virkistyskäytössäkin melko haitaton, kuten maailmalta olemme saaneet huomata, Esim Colorado, Hollanti..

Hyvä sivusto jossa erilajikkeista on tietoa on Leafly, ei mikään huuhaa sivusto. :) Sieltä löytyy monipuolisesti tietoa kasvista ja sen vaikutuksista. 

Marijuana Strains and Infused Products

Toinen hyvä sivusto on Leafscience.com josta löytyy paljon infoa lääkekäytöstä. Esim CBD:stä joka ei ole huumaava eikä aiheuta riippuvuutta, kuten WHO:n raportti kertoo.

10 Facts About Cannabidiol (CBD)

cannabidiol (cbd) - World Health Organization

Myös maininnan arvoinen on Tikun Olam.

Tikun Olam Oy on ensimmäinen, suurin ja tärkein lääketieteellisen kannabiksen toimittaja Israelissa ja yksi maailman johtavista kannabiksen lääketieteellisistä yrityksistä.

Tikun Olam Ltd. is the first, largest and foremost supplier of medical Cannabis in Israel, and one of leading medical cannabis companies in the world.

Tikun Olam is the flag bearer and pioneer of the treatment of patients with medical cannabis in Israel. The company is privately held and has been operating under license from the Israel Ministry of Health since 2007. 

With The most extensive patient treatment database in the world and clinical research, Tikun Olam provides safe and suitable treatment – from pediatric to geriatric patients. Tikun Olam breeds unique proprietary cannabis strains and develops standardized consistent products with accurate dosage.Tikun Olam is a vertically integrated company – from plant to patient, founder of the first in world professional cannabis Nursing Clinic.

Since 2014 Tikun Olam cooperates with Medreleaf of Canada, to treat Canadian patients. In 2016 Tikun Olam expanded its business to the US and established a subsidiary company Tikun Olam USA. In 2017 Tikun Olam announces cooperation with Medifarm of Australia, Queensland's first medicinal cannabis growing licence.

Tikun Olam lajikeet, lisäys klo 20:11:

http://www.tikun-olam.info/our-Strains

]]>
11 http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248833-iso-ongelma-kannabiskeskustelussa-joka-kaipaa-huomiota#comments kannabis Kannabisasiantuntija Kannabiskeskustelu Lääkekannabis Mon, 08 Jan 2018 17:17:21 +0000 Teppo Syvärilä http://tepposyvril.puheenvuoro.uusisuomi.fi/248833-iso-ongelma-kannabiskeskustelussa-joka-kaipaa-huomiota